Escapes Runners

Escapes Runners

Uwielbiamy dobre ER :D

216 Odwiedzone

42 Planowane

Globtroter

262 Punkty

225
262 pkt
300

Wszystkie opinie

Wróć do pełnej listy opinii

Escape room Morderstwo w barze
Morderstwo w barze

Morderstwo w barze

24.09.2015

Bardzo porządny pokój pod względem wizualnym. Zagadki bardzo kreatywne i pomysłowe. Trochę się zakręciłyśmy - dużo czasu zmarnowałyśmy na czymś co okazało się pożyteczne później, co końcowo nie pozwoliło nam ukończyć pokoju z braku czasu. To dało pewien niedosyt - dlatego wybieramy się aby dokończyć pokój, bo naprawdę jest warty zobaczenia od początku do końca :)

Morderstwo w barze

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 8/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Bardzo trudny

Odpowiedź firmy New World 22

Dziękujemy! :)

Escape room Więzienie
Więzienie

Więzinie

19.09.2015

Klimat - 1-sza klasa. Pomieszczenie same w sobie jak cela w więzieniu i wcale nie takie przyjemne :) Zagadki zróżnicowane i ciekawe - współpraca i spostrzegawczość Wam się przydadzą. Może jeszcze ze dwie zagadki więcej i byłoby naprawdę extra. Byliśmy w 3 os i to moim zdaniem jest max. W 4 os. może być za ciasno i nudno. Świetny "pokój" !!

Więzinie

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 9/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room W pogoni za białym królikiem
W pogoni za białym królikiem

W pogoni za białym królikiem

07.09.2015

Pierwsze wrażenie pokoju Wow!! Naprawdę ekipa dała z siebie wszystko aby pokój wyglądał magicznie. Zagadki też bardzo pomysłowe, proste ale fajne. Sporo kłódek ale w takich miejscach że naprawdę plus za kłódki bo trzeba było ich "poszukać". Bardzo łatwy pokój ale warto go odwiedzić :)

W pogoni za białym królikiem

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Mission: Impossible
Mission: Impossible

Mission Impossible

07.09.2015

Pokój naprawdę fajny, dużo fajnych, niebanalnych zagadek. Wystrój pokoju i zagadki bardzo podobne do Agencji detektywistycznej co spowodowało, że wiemy czego się spodziewać. Moim zdaniem Agencja to dużo fajniejszy pokój - tu spodziewałam się większej różnorodności zagadek. Obsługa... cóż, pomylili pokoje, więc musieliśmy chwilę poczekać na przygotowanie pokoju - ale ok to się może zdarzyć każdemu więc żaden problem. Nie pisała bym o tym nawet gdyby nie fakt że jedna szafka na PIN była otwarta bo Pani nie wiedziała czy ją zamknąć i jak to zrobić, więc spora zagadka wypadła nam z gry. Tak więc został pewien nie dosyt. Ale ogólnie pokój Super :)

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 3/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Bardzo trudny

Escape room Włam stulecia
Włam stulecia

Włam stulecia

07.09.2015

Świetny pokój w każdym calu!! Klimat nie do opisania - to nie jest zwykły pokój, zagadki na pierwszym poziomie. Naprawdę warto iść i dopisać do swojej listy ER.

Włam stulecia

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 9/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Bardzo trudny

Escape room Piwnica
Piwnica

Piwnica

05.09.2015

Bardzo przestronna piwnica :) zaskakująca bardzo pozytywnie!!! Zagadki nie sprawiają trudności (22 min przed czasem) z jedną podpowiedzią. Fajny klimat, zagadki na poziomie. Warto odwiedzić ten pokój, jak zresztą większość pokoi firmy Escape Room, bo nie będziecie zawiedzeni !

Piwnica

Ocena ogólna: 7/10

Obsługa: 9/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Prison Break
Prison Break

Prison Break

05.09.2015

Pokój - prawdziwe więzienie.Naprawdę ok. Super zagadka na początku polegająca na współpracy. Klimat super. Zdecydowanie za mało zagadek przez co był mega niedosyt, jakbyśmy weszły i zaraz wyszły.. Trochę poprawek i będzie super :)

Ocena ogólna: 6/10

Obsługa: 8/10

Klimat: 8/10

Poziom trudności: Trudny

Odpowiedź firmy Mystery Rooms

dzięki za opinie i sugestie

Escape room Piramida
Piramida

Piramida

05.09.2015

Jeden z najlepszych pokojów w Warszawie jak dotąd!! 1 z 3 na moim pierwszym miejscu!! Świetny pokój, klimat, zagadki, obsługa bardzo miła i fajnie się rozmawiało :) nie tylko czy już gdzieś byliście i dziękuję, do widzenia. Wielki plus dla obsługi. Zresztą wszystko na 6 z plusem. Wisienka na torcie :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Bardzo trudny

Escape room Zabójstwo na backstage'u
Zabójstwo na backstage'u

Zabójstwo na backstage'u

05.09.2015

Bardzo fajny pokój... Świetne zagadki, różnorodne i bardzo ciekawe. Klimat super. Byłyśmy w trójkę i to jest w sam raz pokój na 3 osoby. Zdecydowanie polecam - prawdziwy pokój Rockman'a i wprowadzenie do gry - super :)

Zabójstwo na backstage'u

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 9/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Graciarnia
Graciarnia

Graciarnia

05.09.2015

Nawet nie wiem jak zacząć... Chodzimy po escape roomach i to nie jest escape room dla "wyjadaczy". Pokój zrobiony bardzo po taniości - meble, łóżko - wszystko jakby przyniesione spod klatki, gadżety pożyczone od babci i dziadka - dużo uszkodzonych rzeczy. Pomysł na pokój fajny i mógłby mieć potencjał ale gdyby gadżety były bardziej oryginalne i ciekawe. Zagadki... cóż - [spoiler] i tyle ... Cena jak za najlepsze pokoje w Warszawie, więc dla mnie osobiście wyrzucone pieniądze.. ale może komuś się spodoba.. Jestem ciekawa kolejnych recenzji.

Ocena ogólna: 1/10

Obsługa: 8/10

Klimat: 1/10

Poziom trudności: Średni

Odpowiedź firmy Puzzles Escape

Dziękujemy za komentarz, chcielibyśmy się do niego odnieść :)

Jeśli chodzi o wystrój, to dziękujemy, taki efekt chcieliśmy osiągnąć. Jak sama nazwa wskazuje w naszym pokoju znajduje się bardzo dużo gratów: meble po babci, gadżety z poprzedniej ery i naszej młodości oraz zbity dzbanuszek, z którym łączy nas wartość sentymentalna i nie potrafimy go wyrzucić :) Wszystkie te rzeczy właśnie znajdują się i powinny znajdować się w Graciarni! Jeżeli jednak opinia na temat dzbanuszka będzie się powtarzać to przeniesiemy go do naszego biura :)

Jako, że jesteśmy młodym zespołem to nie stać nas niestety na antyki i dzieła sztuki, dlatego staramy się nadrabiać klimatem, obsługą oraz ciekawymi zagadkami – przykro nam, że w tym wypadku nie udało się ich rozwiązać.

Jeżeli cena 27 pln za osobę to za dużo za godzinę rozrywki to prosimy pilnie śledzić naszą stronę na fb, gdzie informujemy o wszystkich promocjach!

Pozdrawiamy grupę, która spóźniła się godzinę, a i tak została przyjęta :)

Pokaż następne