Escapes Runners
  • Escape room Morderstwo w barze

    Morderstwo w barze
    New World 22
    Warszawa

    Morderstwo w barze

    24.09.2015

    Bardzo porządny pokój pod względem wizualnym. Zagadki bardzo kreatywne i pomysłowe. Trochę się zakręciłyśmy - dużo czasu zmarnowałyśmy na czymś co okazało się pożyteczne później, co końcowo nie pozwoliło nam ukończyć pokoju z braku czasu. To dało pewien niedosyt - dlatego wybieramy się aby dokończyć pokój, bo naprawdę jest warty zobaczenia od początku do końca :)

    Zdjęcie grupy na Facebook
    (kliknij, by zobaczyć zdjęcie na Facebook)

    Odpowiedź New World 22

    Dziękujemy! :)

  • Escape room Więzienie

    Więzienie
    Escape Room BANK
    Warszawa

    Więzinie

    19.09.2015

    Klimat - 1-sza klasa. Pomieszczenie same w sobie jak cela w więzieniu i wcale nie takie przyjemne :) Zagadki zróżnicowane i ciekawe - współpraca i spostrzegawczość Wam się przydadzą. Może jeszcze ze dwie zagadki więcej i byłoby naprawdę extra. Byliśmy w 3 os i to moim zdaniem jest max. W 4 os. może być za ciasno i nudno. Świetny "pokój" !!

    Zdjęcie grupy na Facebook
    (kliknij, by zobaczyć zdjęcie na Facebook)
  • Escape room W pogoni za białym królikiem

    W pogoni za białym królikiem
    Quest Hunt
    Warszawa

    W pogoni za białym królikiem

    07.09.2015

    Pierwsze wrażenie pokoju Wow!! Naprawdę ekipa dała z siebie wszystko aby pokój wyglądał magicznie. Zagadki też bardzo pomysłowe, proste ale fajne. Sporo kłódek ale w takich miejscach że naprawdę plus za kłódki bo trzeba było ich "poszukać". Bardzo łatwy pokój ale warto go odwiedzić :)

    Zdjęcie grupy na Facebook
    (kliknij, by zobaczyć zdjęcie na Facebook)
  • Escape room Mission: Impossible

    Mission: Impossible
    Escape Quest Warsaw
    Warszawa

    Mission Impossible

    07.09.2015

    Pokój naprawdę fajny, dużo fajnych, niebanalnych zagadek. Wystrój pokoju i zagadki bardzo podobne do Agencji detektywistycznej co spowodowało, że wiemy czego się spodziewać. Moim zdaniem Agencja to dużo fajniejszy pokój - tu spodziewałam się większej różnorodności zagadek. Obsługa... cóż, pomylili pokoje, więc musieliśmy chwilę poczekać na przygotowanie pokoju - ale ok to się może zdarzyć każdemu więc żaden problem. Nie pisała bym o tym nawet gdyby nie fakt że jedna szafka na PIN była otwarta bo Pani nie wiedziała czy ją zamknąć i jak to zrobić, więc spora zagadka wypadła nam z gry. Tak więc został pewien nie dosyt. Ale ogólnie pokój Super :)

  • Escape room Włam stulecia

    Włam stulecia
    Escape Room BANK
    Warszawa

    Włam stulecia

    07.09.2015

    Świetny pokój w każdym calu!! Klimat nie do opisania - to nie jest zwykły pokój, zagadki na pierwszym poziomie. Naprawdę warto iść i dopisać do swojej listy ER.

    Zdjęcie grupy na Facebook
    (kliknij, by zobaczyć zdjęcie na Facebook)
  • Escape room Piwnica

    Piwnica
    Room Escape
    Warszawa

    Piwnica

    05.09.2015

    Bardzo przestronna piwnica :) zaskakująca bardzo pozytywnie!!! Zagadki nie sprawiają trudności (22 min przed czasem) z jedną podpowiedzią. Fajny klimat, zagadki na poziomie. Warto odwiedzić ten pokój, jak zresztą większość pokoi firmy Escape Room, bo nie będziecie zawiedzeni !

    Zdjęcie grupy na Facebook
    (kliknij, by zobaczyć zdjęcie na Facebook)
  • Escape room Prison Break

    Prison Break
    Mystery Rooms
    Warszawa

    Prison Break

    05.09.2015

    Pokój - prawdziwe więzienie.Naprawdę ok. Super zagadka na początku polegająca na współpracy. Klimat super. Zdecydowanie za mało zagadek przez co był mega niedosyt, jakbyśmy weszły i zaraz wyszły.. Trochę poprawek i będzie super :)

    Odpowiedź Mystery Rooms

    dzięki za opinie i sugestie

  • Escape room Piramida

    Piramida
    Dom Zagadek
    Warszawa

    Piramida

    05.09.2015

    Jeden z najlepszych pokojów w Warszawie jak dotąd!! 1 z 3 na moim pierwszym miejscu!! Świetny pokój, klimat, zagadki, obsługa bardzo miła i fajnie się rozmawiało :) nie tylko czy już gdzieś byliście i dziękuję, do widzenia. Wielki plus dla obsługi. Zresztą wszystko na 6 z plusem. Wisienka na torcie :)

  • Escape room Zabójstwo na backstage'u

    Zabójstwo na backstage'u
    Sir Lock
    Warszawa

    Zabójstwo na backstage'u

    05.09.2015

    Bardzo fajny pokój... Świetne zagadki, różnorodne i bardzo ciekawe. Klimat super. Byłyśmy w trójkę i to jest w sam raz pokój na 3 osoby. Zdecydowanie polecam - prawdziwy pokój Rockman'a i wprowadzenie do gry - super :)

    Zdjęcie grupy na Facebook
    (kliknij, by zobaczyć zdjęcie na Facebook)
  • Escape room Graciarnia

    Graciarnia
    Puzzles Escape
    Warszawa

    Graciarnia

    05.09.2015

    Nawet nie wiem jak zacząć... Chodzimy po escape roomach i to nie jest escape room dla "wyjadaczy". Pokój zrobiony bardzo po taniości - meble, łóżko - wszystko jakby przyniesione spod klatki, gadżety pożyczone od babci i dziadka - dużo uszkodzonych rzeczy. Pomysł na pokój fajny i mógłby mieć potencjał ale gdyby gadżety były bardziej oryginalne i ciekawe. Zagadki... cóż - [spoiler] i tyle ... Cena jak za najlepsze pokoje w Warszawie, więc dla mnie osobiście wyrzucone pieniądze.. ale może komuś się spodoba.. Jestem ciekawa kolejnych recenzji.

    Odpowiedź Puzzles Escape

    Dziękujemy za komentarz, chcielibyśmy się do niego odnieść :)

    Jeśli chodzi o wystrój, to dziękujemy, taki efekt chcieliśmy osiągnąć. Jak sama nazwa wskazuje w naszym pokoju znajduje się bardzo dużo gratów: meble po babci, gadżety z poprzedniej ery i naszej młodości oraz zbity dzbanuszek, z którym łączy nas wartość sentymentalna i nie potrafimy go wyrzucić :) Wszystkie te rzeczy właśnie znajdują się i powinny znajdować się w Graciarni! Jeżeli jednak opinia na temat dzbanuszka będzie się powtarzać to przeniesiemy go do naszego biura :)

    Jako, że jesteśmy młodym zespołem to nie stać nas niestety na antyki i dzieła sztuki, dlatego staramy się nadrabiać klimatem, obsługą oraz ciekawymi zagadkami – przykro nam, że w tym wypadku nie udało się ich rozwiązać.

    Jeżeli cena 27 pln za osobę to za dużo za godzinę rozrywki to prosimy pilnie śledzić naszą stronę na fb, gdzie informujemy o wszystkich promocjach!

    Pozdrawiamy grupę, która spóźniła się godzinę, a i tak została przyjęta :)

Zobacz więcej opinii: 1 2 3 ... 15 16 17 18