Kasia :-)
  • Escape room Lochy Króla Artura

    Lochy Króla Artura
    Exit19.pl
    Wrocław

    Wiarygodna opinia

    Naprawdę ciekawie w tych lochach

    10.01.2020 | data wizyty: 09.01.2020

    Niesamowicie dopracowany wystrój. Obsługa sympatyczna, pomocna, uprzejma. Kolejny raz przekonałam się, że jeśli chodzi o wystrój i dopracowanie szczegółów, w naszym mieście Exit19 nie ma sobie równych. To nie był nasz dzień - skorzystaliśmy z 2 podpowiedzi. Było bardzo ciekawie, było też trochę momentów po prostu przeżywania historii. Polecam.

  • Escape room Superheroom

    Superheroom
    Mr Lock Escape Room
    Bydgoszcz

    Ciekawy pomysł

    11.02.2019 | data wizyty: 10.02.2019

    Ciekawy pomysł (nie byłam wcześniej w żadnym pokoju o podobnej tematyce), wystrój na wysokim poziomie - niektóre rozwiązania widziałam po raz pierwszy. Przepiękna poczekalnia. Zagadki logiczne, sensowne. Wszystko bardzo dobrze działało. Obsługa super - widać zaangażowanie. Pokój nie trafił do mojej osobistej czołówki, ale na pewno jest to bardzo wysoki poziom. Polecam!

  • Escape room Nautilus: Podmorska Przygoda

    Nautilus: Podmorska Przygoda
    Wyjście Awaryjne
    Bydgoszcz

    Wiarygodna opinia

    Przygoda w łodzi podwodnej

    11.02.2019 | data wizyty: 10.02.2019

    Pokój świetnie wykonany, zagadki spójne i logiczne, dobrze zgrane z fabułą. Wystrój bardzo dobrze wprowadza w klimat. Widać ogrom pracy włożony w wykonanie pokoju. I był to czas i energia dobrze zainwestowane - naprawdę niesamowity poziom zarówno tego pokoju, jak i Piramidy (w innych pokojach Wyjścia Awaryjnego jeszcze nie byłam). Obsługa też super.

  • Escape room W cieniu piramid

    W cieniu piramid
    Wyjście Awaryjne
    Bydgoszcz

    Wiarygodna opinia

    Być może najlepszy pokój w jakim byłam

    11.02.2019 | data wizyty: 10.02.2019

    Jeśli ktoś zastanawia się czy warto pojechać aż do Bydgoszczy aby odwiedzić ten pokój, odpowiadam - TAK, WARTO! Fabuła bardzo przemyślana, spójna. Wystrój idealny. Niesamowity! Można się naprawdę poczuć jak w Egipcie. Zagadki wpisują się idealnie w fabułę. W dodatku czułam, że przeżywam przygodę i był efekt "WOW", który po odwiedzeniu kilkudziesięciu pokoi jest u mnie coraz rzadszy (i nie dlatego, że pokoje nie są super). Pozdrawiam bardzo miłą panią Kamilę z obsługi. :-)

  • Escape room Hostel na Paharganju

    Hostel na Paharganju
    House of game
    Wrocław

    Wiarygodna opinia

    ok

    28.09.2018 | data wizyty: 27.09.2018

    Obsługa super. Wciąż jestem zszokowana pamięcią Pani nas wprowadzającej :-) Zagadki przemyślane, trochę może bardziej czasochłonne niż w ostatnio odwiedzanych pokojach, ale to dobrze - jest tu co robić.

    Nie jest to pokój z moich ulubionych, ale jest na wysokim poziomie. Dla następnych odwiedzających drobne ostrzeżenie - uwaga, aby nie uderzyć się w głowę po schylaniu (z naszej 5-cio osobowej ekipy aż 3 osoby się uderzyły).

  • Escape room Dooby Doo

    Dooby Doo
    Fox O'clock
    Wrocław

    Wiarygodna opinia

    Niesamowita przygoda!

    15.08.2018 | data wizyty: 15.08.2018

    Dawno się tak dobrze nie bawiłam. Byliśmy w 4 doświadczone osoby i cały czas było coś do roboty, obejrzenia. W tym pokoju naprawdę przeżywa się przygodę :-) Nawiązania do bajki - super! Wystrój fantastyczny. Obsługa na poziomie mistrzowskim.

    Poziom trudności oznaczyłam jako średni - bo taka była trudność pojedynczych zagadek, ale było ich naprawdę bardzo dużo, więc podejrzewam, że dosyć trudno zmieścić się w czasie i wyjść - nie bójcie się brać podpowiedzi!

  • Escape room Klątwa Skarbu Majów

    Klątwa Skarbu Majów
    Exit19.pl
    Wrocław

    Wiarygodna opinia

    Jeśli chcesz się poczuć jak Indiana Jones ;-)

    01.08.2018 | data wizyty: 19.07.2018

    Przyjemny pokój. Super obsługa, bardzo dopracowany wystrój, sensowne i ciekawe zagadki. Polecam!

  • Escape room Duch kopalni

    Duch kopalni
    Time Of Mysteries
    Wrocław

    Górnicze klimaty

    31.05.2018 | data wizyty: 28.05.2018

    Pokój bardzo poprawny - zagadki logiczne i spójne, niektóre naprawdę fajnie wykonane. Wystrój dopracowany. Obsługa super. Mimo to, nie wciągnęłam się jakoś super w grę / historię - może to kwestia dnia, a może tego, że poziom nowych pokoi coraz bardziej wyśrubowany.

    Wstęp wzboniony mi osobiście bardziej przypadł do gustu, ale wciąż jestem na tyle zadowolona, że chętnie tu wrócę. ;-)

  • Escape room Noc żywych trupów

    Noc żywych trupów
    Trap Jungle
    Wrocław

    Wiarygodna opinia

    Ciekawe wyzwanie :-)

    23.03.2018 | data wizyty: 23.03.2018

    Pokój na poziomie, dość trudny - momentami trzeba ruszyć głową. Zagadki przemyślane, wpisane w klimat, niektóre nietypowe. Byliśmy w 4 osoby - było co robić, nie było ciasno.

    Obsługa bardzo miła i pomocna. Nawet kot, który się z nami przywitał, był przyjazny :-)

    Chętnie odwiedzimy i inne pokoje Trap Jungle, gdy jakieś się otworzą.

    Trap Jungle

    Odpowiedź Trap Jungle

    Dziękujemy za wizytę i gratulujemy udanej ucieczki! Do zobaczenia niebawem :)

  • Escape room Polowanie na Czerwony Październik

    Polowanie na Czerwony Październik
    Space Quest
    Wrocław

    Niedokończony

    22.03.2018 | data wizyty: 26.02.2018

    Długo zastanawiałam się jak ocenić pokój. Byliśmy w wersji Beta, ale płaciliśmy za wejściówkę (grupa 6-cio osobowa). Dwie spośród głównych funkcjonalności pokoju nie działały, a kolejna miała swoje problemy. Moim zdaniem zostaliśmy za wcześniej wpuszczeni na płatne wejście.

    Zagadki oparte na tym aby czytać dużo instrukcji - nie w moim stylu (kojarzyły mi się z pracą). Wystrój niestety niedopracowany. Niektóre zagadki moim zdaniem fajne, inne po prostu żmudne. Cały pokój niestety niedokończony. Pokój ma potencjał - może później będzie lepiej.

Zobacz więcej opinii: 1 2 3 4