Łukasz P. 9
  • Escape room Wulkan na Madagaskarze

    Wulkan na Madagaskarze
    Exit19.pl
    Wrocław

    Archival rating

    #83

    03.03.2019 | data wizyty: 01.03.2019

    Jak zwykle House of Crime pokazał bardzo wysoki poziom. Scenografia to mistrzostwo świata. Trzeba to zobaczyć na własne oczy. Fabuła pokoju i zabawne wprowadzenie dają prawdziwą frajdę z gry. Zagadki i rozwiązania techniczne zastosowane w tym pokoju udowadniają, że escape roomy nie stoją w miejscu i rozwijają się na potęgę. Przesympatyczne dziewczyny na obsłudze potęgują pozytywne wrażenia z wizyty. Gorąco polecam.

    Odpowiedź Exit19.pl

    Bardzo dziękujemy za Waszą wizytę! Cieszymy się, że Wam się podobało, takie opinie motywują nas do starania się, aby każdy następny pokój był jeszcze bardziej dopracowany ;)

  • Escape room Fantazja

    Fantazja
    Piwnica Quest
    Wrocław

    #82

    27.02.2019 | data wizyty: 25.02.2019

    Świetny na pierwszy raz, choć mieliśmy momenty zacięcia. Pokój jest liniowy, w cztery osoby jedna nie miała co robić na pewnym etapie. Pozdrawiamy przemiłą Panią z obsługi.

  • Escape room Symulacja

    Symulacja
    Escape Room Symulacja
    Wrocław

    #81

    27.02.2019 | data wizyty: 25.02.2019

    Przyzwoity pokój stanowiący dodatek do innej działalności Imaginarium. Znajdziemy w nim zarówno kłódki jak i elektromagnesy. Jest raczej łatwy, ale przez nieliniowość każdy będzie miał co robić. Sympatyczna obsługa zasługuje na duży plus.

  • Escape room Tajemnica Księgi Lasu

    Tajemnica Księgi Lasu
    LetMeOut
    Wrocław

    #80

    23.02.2019 | data wizyty: 05.02.2019

    Perfekcyjnie. Jak to w LMO. Czuliśmy się jak w prawdziwym lesie. Kilka zagadek nas zaskoczyło, ale pokój sam w sobie nie był zbyt trudny. Polecam.

  • Escape room Polowanie na Czerwony Październik

    Polowanie na Czerwony Październik
    Space Quest
    Wrocław

    Wiarygodna opinia

    #79

    23.02.2019 | data wizyty: 20.01.2019

    Oj trudny...jak to w space quest. Ale trzeba przyznać, że robią fantastyczną robotę. Jakość wykonania, poziom trudności i sama fabuła pokoju nie pozwala dać niższej oceny niż 10. Nie każdemu może podpasować. My mieliśmy mnóstwo frajdy i udało się wykonać zadanie tuż przed końcem. Polecam każdemu, kto lubi nieszablonowe projekty pokoi.

  • Escape room Stranger Room

    Stranger Room
    In&Out
    Wrocław

    #78

    23.02.2019 | data wizyty: 11.01.2019

    Pokój jest genialny!! Odnajdą się w nim zarówno fani serialu jak i Ci, którzy go ni widzieli. Niemniej poszukiwanie nawiązań zajmuje dużo czasu, a jest się na czym skupiać jeśli chodzi o zagadki. Nie ma nudy. Dziewczyny z obsługi mega pozytywne. Czekamy na kolejne pokoje tej firmy.

  • Escape room Seksmisja

    Seksmisja
    ExitRoom ™
    Wrocław

    #77

    23.02.2019 | data wizyty: 06.01.2019

    Idealny na wieczór kawalerski. Dużo śmiechu i fajne zagadki.

  • Escape room Laser

    Laser
    ExitRoom ™
    Wrocław

    #76

    23.02.2019 | data wizyty: 06.01.2019

    Pozytywne zaskoczenie, pokój bardzo dobrze zrobiony. Dla średniozaawansowanych.

  • Escape room Pokój babci

    Pokój babci
    Secret Room - Brain Code
    Wrocław

    #75

    17.12.2018 | data wizyty: 07.12.2018

    Pokój babci to sympatyczny pokój dla grup niezaawansowanych. Idealny na pierwszy raz. Wystrój jest przytulny, zagadki stosunkowo łatwe. Obsługa Secret Room jak zawsze przesympatyczna. Był to nasz ostatni pokój w tej firmie. Czekamy na kolejne propozycje.

  • Escape room Tajemnica Backsville

    Tajemnica Backsville
    Outroom
    Wrocław

    Wiarygodna opinia

    Ten pokój jest niepokojący!

    27.11.2018 | data wizyty: 22.11.2018

    To co się wydarzyło w domu przy Hodges street przechodzi ludzkie pojęcie! Jakieś dziwne rytuały, obrazy na ścianach i mroczny klimat...brrr. Pokój bez wątpienia jest wymagający i naszpikowany zagadkami. Szczególnie jedna zapadła nam w pamięć, ale nie spojlerujemy ;) Na pewno nie nadaje się dla ekip początkujących. Sam proces dochodzenia do rozwiązania głównej zagadki jest logiczny i rozbudowany. I ten zwrot akcji pod koniec :D Pokój Tajemnica Backsville należy do tych, po których mamy ogromną satysfakcję, że wyszliśmy. Obsługa na wysokim poziomie. Polecamy i czekamy na kolejne propozycje od Outroom ;)

    PS Fajną tapetę na ścianę położyli.

Zobacz więcej opinii: 1 2 3 4 5