Łukasz P. 9

Łukasz P. 9

Mam na imię Łukasz i jestem "eskejpoholikiem". Kiedy w 2016 roku wkręciłem się w tę zabawę, to nie ma miesiąca, w którym nie zaliczyłbym choć jednego pokoju.... [więcej]

105 Odwiedzone

10 Planowane

Pionier

178 Punkty

150
178 pkt
225

Wszystkie opinie

Escape room Rodzina Addamsów
Rodzina Addamsów

Bravo bravissimo

10.09.2020 | data wizyty: 09.09.2020

Właśnie tego oczekujemy po nowych pokojach. Ciekawych zagadek, [spojler] i mnóstwa śmiechu w połączeniu z okrzykami przerażenia. Udało nam się wyjść przed czasem bez podpowiedzi, co nie oznacza, że zagadki były łatwe. A już na pewno były dobrze poukrywane. Komizm i horrorowatość idealnie koreluje z filmem o zwariowanej, mrocznej rodzince. Zdecydowanie polecam. Poziom poprzeczki został ustawiony o jeden szczebel wyżej. Warto było czekać, choć było to długie oczekiwanie. Pozdro dla ekipy.

zgłoś komentarz

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Chata Wiedźmy
Chata Wiedźmy

Pozostał niesmak

10.09.2020 | data wizyty: 15.08.2020

Wiarygodna opinia

Można powiedzieć, że pokój całkiem niezły, ale czegoś mi brakowało. Na tle innych nowopowstałych pokoi we Wrocławiu wypada gdzieś na tyle stawki. W ostateczności można odwiedzić, jeśli tak jak nam, nic innego w mieście nie zostało.

zgłoś komentarz

Ocena ogólna: 7/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 7/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Dzicy Są
Dzicy Są

Zaskakująco

10.09.2020 | data wizyty: 04.07.2020

Dziewczyny naprawdę trzymają poziom. Warto odwiedzić ten pokój choćby ze względu na przyjemne doznania po znalezieniu "skarbu" :D Zdecydowanie polecam na rodzinną zabawę.

zgłoś komentarz

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Skarb Czarnobrodego
Skarb Czarnobrodego

Piracko!

08.12.2019 | data wizyty: 07.12.2019

Trudno było. Wiele zagadek przysporzyło nam problemów. Ogromny plus za brak klasyczny rozwiązań w postaci kłódek czy szyfrów. Zawsze to coś innego. Polecam.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Frankenstein
Frankenstein

Bardzo dobry pokój.

08.12.2019 | data wizyty: 07.12.2019

Pokój przygodowy ze świetnymi zagadkami. Świetna obsługa i klimat. Polecam.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Murder House
Murder House

Brak pytań.

08.12.2019 | data wizyty: 11.11.2019

Żeby czterech dużych facetów tak krzyczało...nie do pomyślenia. Było STRASZNIE fajnie. Gorąco polecam.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Szum
Szum

Jeszcze mi w głowie szumi

08.12.2019 | data wizyty: 11.11.2019

Jeden z lepszych pokoi, w których grałem. Ciarki na plecach murowane.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Wampir
Wampir

WOW!

08.12.2019 | data wizyty: 11.11.2019

Lubicie się bać? Ten pokój jest zdecydowanie dla Was. Fantastyczna obsługa, klimat i wystrój potęgują wrażenia.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Coś
Coś

Genielny!

08.12.2019 | data wizyty: 10.11.2019

Powalające wprowadzenie! Naprawdę nie byliśmy pewni, czego możemy się spodziewać. Ogromny plus za wystrój i poziom zagadek. Polecam.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Duch Wulkanu - Człowieki w Kotle
Duch Wulkanu - Człowieki w Kotle

#83

03.03.2019 | data wizyty: 01.03.2019

Wiarygodna opinia Opinia archiwalna

Jak zwykle House of Crime pokazał bardzo wysoki poziom. Scenografia to mistrzostwo świata. Trzeba to zobaczyć na własne oczy. Fabuła pokoju i zabawne wprowadzenie dają prawdziwą frajdę z gry. Zagadki i rozwiązania techniczne zastosowane w tym pokoju udowadniają, że escape roomy nie stoją w miejscu i rozwijają się na potęgę. Przesympatyczne dziewczyny na obsłudze potęgują pozytywne wrażenia z wizyty. Gorąco polecam.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Odpowiedź firmy Exit19.pl
Bardzo dziękujemy za Waszą wizytę! Cieszymy się, że Wam się podobało, takie opinie motywują nas do starania się, aby każdy następny pokój był jeszcze bardziej dopracowany ;)

Strona 1 z 6

Pokaż następne