lukwych l.
  • Escape room Sekret sierocińca

    Sekret sierocińca
    New World 22
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    Gdzie się podziały te bachory?

    10.01.2017 | data wizyty: 09.01.2017

    Już samo wejście a zwłaszcza wyjście z firmy NW22 sprawiło nam problemy (domofon wałczył z temperaturą, ale na szczęście wygrał :) ). Potem pierwsze zaskoczenie - dostajemy bagaże do wniesienia, drugie zaskoczenie - jak tu ciasno, trzecie - gdzie są kłódki, i wreszcie czwarte - można wyjść i przegrać?. Pokój jest inny, nietypowy i pod tym względem wyróżnia się na zdecydowany plus. Polecam z zastrzeżeniem - do 3 osób.

  • Escape room Rytuał

    Rytuał
    FunEscape
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    Uga Buga Chaka Laka...?

    10.01.2017 | data wizyty: 07.01.2017

    Typowy Pokoik kojarzony przez osoby, które słyszały o ER, ale w żadnym nie były. Proste zagadki i mała doza spostrzegawczości sprawią, że Rytuał będzie dobrym wprowadzeniem do świata escape roomów. Klimat i szczegółowość OK, chociaż finałowa zagadka mogłaby być trudniejsza i bardziej klimatyczna.

  • Escape room Zaginiona

    Zaginiona
    FunEscape
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    Ciemność widzę, widzę ciemność

    10.01.2017 | data wizyty: 07.01.2017

    Pokój ten zdecydowanie nastawiony jest na klimat. Do tego RE-WE-LA-CYJ-NE wprowadzenie (Paweł!!!!). Zagadki proste, ale nie prostackie. Dla lubiących się bać wielbicieli Escape Roomów pozycja obowiązkowa.

  • Escape room Bezludna Wyspa

    Bezludna Wyspa
    FunEscape
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    Wyspa pełna sprzeczności

    10.01.2017 | data wizyty: 08.01.2017

    Chyba największy pokój w jakim byłem, spokojnie wejdzie i 12 osób (my byliśmy w 8). A jednak najlepiej się sprawdzi w mniejszej grupie, bo u nas połowa się nudziła. Pokój niby dla początkujących, ale zagadki nie są intuicyjne i na pierwszy pokój mogą być zniechęcające (nam się bardzo podobały :) ). Niestety w większej grupie półgodzinki i po pokoju.

  • Escape room Przygoda na dnie oceanu

    Przygoda na dnie oceanu
    FunEscape
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    Jeśli zawsze marzyłeś o przygodzie w łodzi podwodnej...

    10.01.2017 | data wizyty: 07.01.2017

    ... to jest najlepszy pokój aby to marzenie spełnić. Przygoda na dnie oceanu to świetny scenariusz, fajne zagadki i rewelacyjnie przygotowany wystrój i efekty. Aby wygrać potrzebna będzie spora dawka współpracy i spostrzegawczości. Jedna z zagadek prawie nas pokonała, ale 7-latek uratował sytuację. Dla mnie najlepszy pokój w Fun Escape.

  • Escape room Tajemnicza Komnata

    Tajemnicza Komnata
    Świat Zagadek
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    Hokus pokus, czary mary, było świetnie druhu stary

    28.12.2016 | data wizyty: 28.12.2016

    Super klimatyczne, zadbano o szczegóły, zagadki różnorodne i jest ich sporo. Obsługa sympatyczna i profesjonalna jednocześnie. Polecam wszystkim. Ocena 9 w kategorii średnia trudność, bo 10 zarezerwowana na coś wyjątkowego.

Zobacz więcej opinii: 1 2 3 ... 25 26 27