lukwych l.

lukwych l.

Namawiałem żonę na odwiedzenie ER przez około rok. Jak już spróbowała, to tydzień bez pokoju jest tygodniem straconym. Teraz każdy wyjazd poza dom wiąże się... [więcej]

322 Odwiedzone

16 Planowane

Przewodnik

430 Punkty

300
430 pkt
999

Wszystkie opinie

Wróć do pełnej listy opinii

Escape room Sekret sierocińca
Sekret sierocińca

Gdzie się podziały te bachory?

10.01.2017 | data wizyty: 09.01.2017

Wiarygodna opinia

Już samo wejście a zwłaszcza wyjście z firmy NW22 sprawiło nam problemy (domofon wałczył z temperaturą, ale na szczęście wygrał :) ). Potem pierwsze zaskoczenie - dostajemy bagaże do wniesienia, drugie zaskoczenie - jak tu ciasno, trzecie - gdzie są kłódki, i wreszcie czwarte - można wyjść i przegrać?. Pokój jest inny, nietypowy i pod tym względem wyróżnia się na zdecydowany plus. Polecam z zastrzeżeniem - do 3 osób.

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Rytuał
Rytuał

Uga Buga Chaka Laka...?

10.01.2017 | data wizyty: 07.01.2017

Wiarygodna opinia

Typowy Pokoik kojarzony przez osoby, które słyszały o ER, ale w żadnym nie były. Proste zagadki i mała doza spostrzegawczości sprawią, że Rytuał będzie dobrym wprowadzeniem do świata escape roomów. Klimat i szczegółowość OK, chociaż finałowa zagadka mogłaby być trudniejsza i bardziej klimatyczna.

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Bardzo łatwy

Escape room Zaginiona
Zaginiona

Ciemność widzę, widzę ciemność

10.01.2017 | data wizyty: 07.01.2017

Wiarygodna opinia

Pokój ten zdecydowanie nastawiony jest na klimat. Do tego RE-WE-LA-CYJ-NE wprowadzenie (Paweł!!!!). Zagadki proste, ale nie prostackie. Dla lubiących się bać wielbicieli Escape Roomów pozycja obowiązkowa.

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Bardzo łatwy

Escape room Bezludna Wyspa
Bezludna Wyspa

Wyspa pełna sprzeczności

10.01.2017 | data wizyty: 08.01.2017

Wiarygodna opinia

Chyba największy pokój w jakim byłem, spokojnie wejdzie i 12 osób (my byliśmy w 8). A jednak najlepiej się sprawdzi w mniejszej grupie, bo u nas połowa się nudziła. Pokój niby dla początkujących, ale zagadki nie są intuicyjne i na pierwszy pokój mogą być zniechęcające (nam się bardzo podobały :) ). Niestety w większej grupie półgodzinki i po pokoju.

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Przygoda na dnie oceanu
Przygoda na dnie oceanu

Jeśli zawsze marzyłeś o przygodzie w łodzi podwodnej...

10.01.2017 | data wizyty: 07.01.2017

Wiarygodna opinia

... to jest najlepszy pokój aby to marzenie spełnić. Przygoda na dnie oceanu to świetny scenariusz, fajne zagadki i rewelacyjnie przygotowany wystrój i efekty. Aby wygrać potrzebna będzie spora dawka współpracy i spostrzegawczości. Jedna z zagadek prawie nas pokonała, ale 7-latek uratował sytuację. Dla mnie najlepszy pokój w Fun Escape.

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Tajemnicza Komnata
Tajemnicza Komnata

Hokus pokus, czary mary, było świetnie druhu stary

28.12.2016 | data wizyty: 28.12.2016

Wiarygodna opinia

Super klimatyczne, zadbano o szczegóły, zagadki różnorodne i jest ich sporo. Obsługa sympatyczna i profesjonalna jednocześnie. Polecam wszystkim. Ocena 9 w kategorii średnia trudność, bo 10 zarezerwowana na coś wyjątkowego.

Zobacz zgłoszenia (1)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni