krysiakacperska

    krysiakacperska

    Hej, jestem krysiakacperska. Mam na swoim koncie 13 odwiedzonych escape roomów. Najbardziej lubię pokoje typu Przygodowy. Zapraszam do przeglądania mojego profilu. Dodaj mnie do obserwowanych lub napisz wiadomość aby porozmawiać o escape roomach.

    13 Odwiedzone

    0 Planowane

    Skaut

    60 Punkty

    50
    60 pkt
    100

    Wszystkie opinie

    ShowShank
    ShowShank

    Nietypowa wizyta

    19.09.2020 | data wizyty: 19.09.2020

    Ciekawy pokój o umiarkowanej trudności. Samych zagadek jest niewiele, chociaż rekwizytów sporo. Interesujące okazało się kilka możliwych rozwiązań tych samych problemów oraz jedna podpowiedź do zagadki, która była dużo trudniejsza od samej zagadki. Ogólnie ciekawy pokój, polecam dla początkujących grup - można nie spieszyć się z czasem, bo naprawdę zagadek jest niewiele jak na godzinę gry. Na ogromny plus - obsługa. Pozdrowienia dla Pana Michała, który z dużym zaangażowaniem zaopiekował się naszą grupą.

    Ocena ogólna: 7/10

    Obsługa: 10/10

    Klimat: 9/10

    Poziom trudności: Łatwy

    Tajemnica starej kamienicy
    Tajemnica starej kamienicy

    Pozytywne zaskoczenie

    28.06.2019 | data wizyty: 28.06.2019

    Wiarygodna opinia

    Bałam się, że z powodu ograniczeń ilości osób pokój okaże się malutką klitką. Nie chcąc zdradzać za dużo, nie powiem nic więcej, ale myślę, że ani 2, ani 3 osobowe grupy nie wyjdą zawiedzione :) Zagadki bardzo różnorodne i ciekawe, w głównej mierze postawiono na elektronikę, co osobiście bardzo mi się podoba. Z miłą chęcią sprawdzę także kolejne pokoje

    Ocena ogólna: 9/10

    Obsługa: 10/10

    Klimat: 10/10

    Poziom trudności: Średni

    Sex Room (warsztaty)
    Sex Room (warsztaty)

    Świetna za

    25.03.2019 | data wizyty: 20.03.2019

    Wiarygodna opinia

    Świetny pokój dla grup początkujących. Spokojnie dało się rozwiązać zagadki w 2 osobowej grupie. Na duży plus to, że zagadki nie są liniowe i nawet kiedy utkniemy na jednej, można spróbować zabrać się za kolejną. Klimat i scenografia mistrzowskie. Ciekawa propozycja na zagadkowej mapie Warszawy

    Ocena ogólna: 9/10

    Obsługa: 10/10

    Klimat: 10/10

    Poziom trudności: Łatwy

    Włam stulecia
    Włam stulecia

    Włamywcze

    03.04.2017 | data wizyty: 03.04.2017

    Całą przygodę z pokojem zaczyna się od wprowadzenia, które jest świetnym i bardzo oryginalnym pomysłem. Wejście do pokoju również ciekawe, rzeczywiście można wczuć się w klimat prawdziwych włamywaczy. Zagadki interesujące, ale jest ich niestety trochę mało. Największy minus pokoju to zdecydowanie dysproporcja między zagadkami - jedna potężna, zajmująca wiele czasu sugerowałaby, że z innymi zejdzie się podobnie długo. Wpadliśmy w panikę i niepotrzebnie braliśmy podpowiedzi. A później okazało się, że do końca brakowało nam naprawdę niewiele. Samo zakończenie również nieproporcjonalnie proste do reszty. No ale bawiliśmy się świetnie, było kilka zaskakujących momentów, więc cały pokój zdecydowanie na plus ;)

    Ocena ogólna: 7/10

    Obsługa: 10/10

    Klimat: 9/10

    Poziom trudności: Średni

    Generał
    Generał

    Zmyłka

    06.03.2017 | data wizyty: 05.03.2017

    Pokój obfity był w niespodzianki. Zaczynając już od początku - jasny, przestronny pokój, czyli nie jak typowy escape room. Bardzo dużo elementów scenograficznych, z których większość była tylko zmyłkami. No i podwójny czas, którego cały czas baliśmy się uruchomić, co sprawiało, że do każdego przedmiotu podchodziliśmy bardzo ostrożnie. A sam pokój zaskoczył nie raz, serdecznie polecamy ;)

    Ocena ogólna: 9/10

    Obsługa: 9/10

    Klimat: 10/10

    Poziom trudności: Średni

    Więzienie
    Więzienie

    Ucieczka

    10.02.2017 | data wizyty: 08.02.2017

    Najbardziej klimatyczny pokój ze wszystkich w jakich byłam. Każdy szczegół potęguje wrażenie uwięzienia. Same zagadki bardzo pomysłowe, trzeba naprawdę ogromnej spostrzegawczości, żeby je rozwiązać bez korzystania z podpowiedzi. W dwóch słowach - super zabawa!

    Ocena ogólna: 10/10

    Obsługa: 10/10

    Klimat: 10/10

    Poziom trudności: Trudny

    Sekret sierocińca
    Sekret sierocińca

    Ciekawe!

    27.12.2016 | data wizyty: 20.08.2016

    Wybraliśmy się do pokoju 4 osobową, niezbyt doświadczoną grupą. Od razu nam się spodobało! Dużo elektroniki, dużo nietypowych rozwiązań, ciekawa historia i fajne rekwizyty. Pokój wiele razy zaskakiwał, były momenty, że ciarki przechodziły po plecach. Zdecydowanie spodobał nam się na tyle, że na pewno odwiedzimy też drugi pokój w tym miejscu :)

    Ocena ogólna: 10/10

    Obsługa: 10/10

    Klimat: 10/10

    Poziom trudności: Średni

    Hanibal
    Hanibal

    Na początek

    27.12.2016 | data wizyty: 15.01.2016

    Był to pierwszy ER, który odwiedziłam. Jak na początek jest odpowiedni, bawiłam się dobrze. Jednak odwiedzając kolejne pokoje i zdobywając więcej doświadczenia muszę stwierdzić, że pokój jest bardzo przeciętny. Głównie kłódki i szyfry, wystrój też nie powala na kolana. Zagadki mało związane z tematem przewodnim. No ale jeśli ktoś dopiero zaczyna swoją przygodę z ER, powinien być to zadowalający wybór :)

    Ocena ogólna: 5/10

    Obsługa: 10/10

    Klimat: 6/10

    Poziom trudności: Łatwy

    Piraci z Karaibów
    Piraci z Karaibów

    Piraci

    27.12.2016 | data wizyty: 12.11.2016

    To już drugi pokój w Team Exit, który odwiedziłam (z niecierpliwością czekam na kolejne!). Klimat świetny, odgłosy, rekwizyty, światło - to wszystko sprawia, że naprawdę można wczuć się w fabułę. Świetny początek zabawy (nie chce spoilerować - trzeba przekonać się na własnej skórze!), a później jest tylko lepiej. Zagadki niebanalne, niespotykane w innych miejscach. Przyda się spostrzegawczość i umiejętność łączenia faktów. My byliśmy w grupie 4 osobowej i wydaje mi się, że to optymalna liczba osób na ten pokój. Zdecydowanie miejsce obowiązkowe na warszawskiej mapie ER.

    Ocena ogólna: 10/10

    Obsługa: 10/10

    Klimat: 10/10

    Poziom trudności: Trudny

    Szpieg u prezydenta
    Szpieg u prezydenta

    Łatwo nie było!

    27.12.2016 | data wizyty: 21.09.2016

    Escape room inny niż wszystkie, po pierwsze ze względu na nietypową, dwuetapową misję, która polega nie tylko na opuszczeniu pokoju. Po drugie ze względu na prowadzony ranking, który dodatkowo mobilizuje do jak najlepszego wyniku. Zagadki trudne, ale dające ogromną satysfakcję po ich rozwiązaniu. Trzeba być skupionym już od samego początku gry, żeby żadna wskazówka nie umknęła. My wyszliśmy dosłownie w ostatnich sekundach, a jesteśmy raczej weteranami escape roomów, a nie nowicjuszami ;) Serdecznie polecam! :)

    Ocena ogólna: 10/10

    Obsługa: 10/10

    Klimat: 9/10

    Poziom trudności: Trudny

    Strona 1

    Pokaż następne