jusiapin
  • Escape room Operacja BYFYJ

    Operacja BYFYJ
    Open The Lock
    Rybnik

    Pierdolnięta babcia...

    28.12.2018 | data wizyty: 05.12.2018

    Jeden z najtrudniejszych pokoi w jakim byłam, ale chyba najlepszy....

    Wprowadzenie przez właściciela do pokoju - bezbłędne. Pierdolnięta babcia, nietypowa kuchnia i my, wnuczkowie. Wystrój, klimat 10/10. I zagadki. Różne kombinacje, mechanizmy, kłódki. [Spojler], wszystko w pełnym świetle(a może jednak nie wszystko?). To sprawia, że czujesz sie pewnie, że jesteś w stanie wszystko zauważyć i że zagadki są proste, a jednak to wszytko ro tylko pozory.... trzeba się nieźle nagłówkować. Zdecydowanie najlepszy pokój w Rybniku. Polecam!

  • Escape room Psychopata

    Psychopata
    Set Me Free
    Rybnik

    Grooozaa białej maski

    28.12.2018 | data wizyty: 28.12.2018

    Już od samego początku pracownik wprowadził nas w odpowiedni nastrój. Wszędzie wiało grozą. Zagadki nietypowe, wymagające dużego skupienia, a przede wszystkim współpracy pomiedzy wszystkimi uczestnikami gry. Sprawność fizyczna mile widziana. Warto iść z osobami które lubią dreszczyk emocji bo kilka razy serce przyspieszyło. Zdecydowanie polecam pokój. Miłej zabawy

  • Escape room Psychiatryk 2.0

    Psychiatryk 2.0
    Set Me Free
    Rybnik

    Wiarygodna opinia

    Who are You?!

    14.08.2018 | data wizyty: 13.08.2018

    Super! Super! Super!
    Zagadki ciekawe, zaskakujące, momentami trudne. Wystrój pokoju przyprawiał o gęsią skórkę. Czułam się jak bohaterka jakiegoś bardzo dobrego horroru:) Zdecydowanie polecam wszystkim, zwłaszcza osobom o mocnych nerwach!

  • Escape room Krypta

    Krypta
    Set Me Free
    Rybnik

    Wiarygodna opinia

    Jak w grobowcu:)

    13.01.2018 | data wizyty: 12.01.2018

    Bardzo fajnie zrobiony pokój. Nie ma 50 kłódek z kluczykami i ciągłego sprawdzania czy dany klucz czy kod pasuje akurat do tej kłódki. Wszystko jasne co gdzie jak, chociaż czasami rozwiązanie nas zaskoczyło. Pokoj wydaje się być mały ale to tylko pozory. Mroczno... ale nie aż tak przerażająco. Polecam dla osób początkujących i średnio zaawansowanych. :)))))

  • Escape room Nawiedzony warsztat - legenda czerwonego 126p

    Nawiedzony warsztat - legenda czerwonego 126p
    Uciec
    Rybnik

    Maluch, nie taki mały

    19.12.2016

    Klimat jest - czasy PRLu, czerwone nawiedzone cacko.
    Wystrój powala na kolana. Cała masa kłódek do otwarcia.
    Jak dla mnie , pokój troszeczkę zbyt chaotyczny - może dlatego że w pomieszczeniu cały czas panuje półmrok i jak to w warsztacie pełno męskich zabawek:) . Niektóre rozwiązania zagadek są bardzo zaskakujące. Polecam dla doświadczonych graczy:)

  • Escape room Dziki Zachód

    Dziki Zachód
    Open The Lock
    Rybnik

    I-ha!!!

    19.12.2016

    Super pokój - wystrój mega. Wszystko jest podejrzane:) Zagadki są bardzo logiczne - trzeba być bardzo spostrzegawczym aby czegoś nie przeoczyć.
    Gorąco polecam - świetny sposób spędzania czasu ze znajomymi.

  • Escape room Wagary

    Wagary
    Open The Lock
    Rybnik

    Wiarygodna opinia

    Bogactwo wiedzy :)

    19.12.2016 | data wizyty: 16.12.2016

    Super pokój! Sala lekcyjna przeniosła mnie do szkoły z lat mojej podstawówki. Stare mapy, podręczniki, ekierki, tablica wszystko jak za tamtych czasów. Zagadki układają się w logiczną całość jednak trzeba było się natrudzić aby je rozwiązać. Pokój nie należy do łatwych. Zdecydowanie warto wybrać się na Wagary.