Wioleta Ł.

Wioleta Ł.

Hej, jestem Wioleta Ł.. Mam na swoim koncie 34 odwiedzonych escape roomów. Najbardziej lubię pokoje typu Przygodowy. Zapraszam do przeglądania mojego profilu. Dodaj mnie do obserwowanych lub napisz wiadomość aby porozmawiać o escape roomach.

34 Odwiedzone

3 Planowane

Skaut

73 Punkty

50
73 pkt
100

Wszystkie opinie

Wróć do pełnej listy opinii

Escape room Rytuał
Rytuał

Dla rodziny z dziećmi

18.04.2017

Wiarygodna opinia

Klimat w porządku, jednak cena nieadekwatna do wnętrza. Konkurencja w tej cenie oferuje zdecydowanie więcej. Zdecydowanie za drogo. Pokój fajny dla rodziny z dziećmi.

Ocena ogólna: 6/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 7/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Tajne Bractwo (Novus ordo mundi)
Tajne Bractwo (Novus ordo mundi)

Spostrzegawczość tutaj to podstawa

02.11.2016 | data wizyty: 31.10.2016

Duży plus za możliwość dostosowania poziomu trudności względem zaawansowania grupy oraz jej wielkości. Pan zaproponował najłatwiejszy poziom - charakter zabawy był liniowy. Uważam, że to był strzał w dziesiątkę i dzięki temu udało nam się wyjść. Zagadek jest dużo, dlatego od samego początku należy nabrać tempa. Zagadki są łatwe, ale wymagają dużej spostrzegawczości, jeżeli tego zabraknie to po prostu nie wyrobimy się w 60min.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Indiana
Indiana

Indiana Jones w tle

16.08.2016

Bardzo klimatyczny pokój z super wystrojem. Zagadki były proste jednak było ich sporo. Zabawa była przednia. Byliśmy 5 osobową ekipą i nikt się nie nudził. Pokój idealny dla rodzin z dziećmi, ale i nie tylko :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 8/10

Poziom trudności: Średni

Odpowiedź firmy Room Escape

Bardzo,bardzo dziękujemy za opinię. zapraszamy do kolejnych ucieczek z Room Escape Warszawa.

Escape room Morderstwo w barze
Morderstwo w barze

Brak kłódek

16.08.2016

Mimo, że był to mój któryś z kolei escape room, był wyjątkowy na tle pozostałych. Brak kłódek, bardzo pomysłowe zagadki, nietypowy system podpowiedzi oraz fakt, że nie szuka się klucza. Plus za fajny wystrój i super klimat miejsca.

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Komnata Zbrodni
Komnata Zbrodni

Co za klimta

20.05.2016

Pokój zdecydowanie dla początkujących, ale uważam że zasługuje na duży plus za historię wprowadzającą oraz wystrój i ogólny klimat pokoju. Zagadki nie były trudne, ale było ich dużo i naprawdę oddające klimat całej zabawy. Może pokój trochę mały jak na większą ekipę, ale to nie ma większego znaczenia. Obsługa świetna. POLECAM, wyszliśmy bardzo zadowoleni.

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room U-boot
U-boot

Dobry na pierwszy raz

20.05.2016

Klimat był fajny, jednak zagadki mnie nie porywały i było ich za mało jak na trzy osobową ekipę. Był to któryś z kolei mój pokój i wypadł na tym tle przeciętnie. Na pierwszy raz lub w parze, myślę że warto wybrać ten pokój, szczególnie jeśli ktoś lubi klimaty wojenne.

Ocena ogólna: 6/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 8/10

Poziom trudności: Średni

Odpowiedź firmy Captivity

Jak dobrze Pani zauważyła, nasz U-Boot jest zaprojektowany głównie z myślą o początkujących escape-roomowiczach, więc oczywiście poziom trudności nie mógł być zbyt wysoki.
Weteranów ucieczkowej zabawy zapraszamy do pozostałych naszych pokoi, sporo trudniejszych - Gier o Tron i Gwiezdnej Wojny! :)

Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Captivity

Escape room Szpital
Szpital

świetny pokój

20.05.2016

Klimat świetny. Zagadek jest dużo, urozmaicone pod względem trudności. Naprawdę warty odwiedzenia.

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 4/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Po drugiej stronie lustra
Po drugiej stronie lustra

Niestety nie polecam

18.05.2015

Słabo wypada na tle innych Escape Roomów w Warszawie. Nie wczułam się zupełnie w bajkowy klimat. Zagadki nie porywają, poziom trudności niski. Jedno z zadań wg mnie jest za słabo doprecyzowane, brakuje instrukcji "jak się ustawić na starcie". A może tylko my mieliśmy taki problem... Ogólnie Pani bardzo miła i pozytywnie zakręcona.

Ocena ogólna: 4/10

Obsługa: 7/10

Klimat: 2/10

Poziom trudności: Bardzo łatwy

Escape room Sherlocked
Sherlocked

Naprawdę warto go odwiedzić

18.05.2015

Pokój wart uwagi i swojej ceny. Super zagadki i kilka elementów zaskoczenia. Zapadnie mi w pamięć ten pokój na długo. Mi bardziej do gustu przypadł "Szpital" mam wrażenie, że było dużo więcej zagadek i trochę wyższy poziom. Ale "Sherlocked" nie pozostaje daleko w tyle. Naprawdę polecam i czekam na kolejne pokoje w tym miejscu.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 8/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Pokoje wynalazcy
Pokoje wynalazcy

Moja opinia o tym pokoju

25.04.2015

Dwa identyczne pokoje to świetna rywalizacja. Pokój w klimacie majsterkowicza. Zagadek niewiele, jednak są one nietypowe i wcale nie takie proste do rozwiązania.

Ocena ogólna: 7/10

Obsługa: 8/10

Klimat: 8/10

Poziom trudności: Trudny

Strona 2 z 3

Pokaż następne