Wioleta Ł.

Wioleta Ł.

Hej, jestem Wioleta Ł.. Mam na swoim koncie 34 odwiedzonych escape roomów. Najbardziej lubię pokoje typu Przygodowy. Zapraszam do przeglądania mojego profilu. Dodaj mnie do obserwowanych lub napisz wiadomość aby porozmawiać o escape roomach.

34 Odwiedzone

3 Planowane

Skaut

73 Punkty

50
73 pkt
100

Wszystkie opinie

Escape room Tesla
Tesla

Żal rozstania

05.03.2019 | data wizyty: 15.02.2019

Opinia archiwalna

Jesteśmy równie zadowoleni z Tesli jak i z Testamentu. Bardzo żałuję, że właściciele nie będą rozkręcać się dalej. Zagadki były logiczne, było ich wystarczająco dużo. Pokój bardzo spójny. Tesla nas wciągnął w swoją grę. Jedna zagadka nas pokonała przez nieuważne czytanie tekstu, tak więc pamiętajcie, ze nic nie jest bez znaczenia.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Wojna Gangów
Wojna Gangów

Dla mniej doświadczonych

18.11.2018 | data wizyty: 18.11.2018

Wiarygodna opinia

Zgadzam się z poprzednimi komentarzami, że pokój jest lepszy dla mniej doświadczonych. Wystrój i temat super. Zagadek jest niewiele, ale są ciekawe.. Pokój jest wart odwiedzenia.

Ocena ogólna: 7/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Polski Skarbiec
Polski Skarbiec

Wielkie WOW

17.11.2018 | data wizyty: 19.10.2018

Wiarygodna opinia

Zgadzam się w pełni z poprzednimi komentarzami. Wielkie WOW od samego początku. Super zagadki, super wystrój. Jestem pod ogromnym wrażeniem tego pokoju.

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 8/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Grobowiec smoka
Grobowiec smoka

Smok jest blisko

18.09.2018 | data wizyty: 08.09.2018

Potwierdzam poprzednie opinie. Super wystrój, scenografia, pomysl fantastyczne zagadki. Całość była bardzo spójna. Zagadki nie są liniowe. Naprawdę polecam ten pokój. I potwierdzam minus który już pojawił się w komentarzach, że za szybko idzie podpowiedz za podpowiedzią. Pokój naprawde zasluguje na miejsce w TOP.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Napad na Muzeum
Napad na Muzeum

Po nitce do kłębka

06.06.2018 | data wizyty: 04.05.2018

Zagadek całkiem sporo, bardzo przyjemne i faktycznie ułożone w logiczny ciąg. Klimatu muzeum faktycznie brakowało, ale kiedy zaczął gonić nas przestaliśmy zwracać na to uwagę. Zadania końcowe zdecydowanie bardziej nam przypadły do gustu, zabawa zaczęła również nabierać większego tempa. Pozdrowienia dla dziewczyny z obsługi :)

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 7/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Testament
Testament

Pozdrowienia od wujka Mordechaja

06.02.2018 | data wizyty: 05.02.2018

Opinia archiwalna

Jestem zachwycona tym pokojem - historią i wystrojem. Nie ma tam zbędnych elementów. Przemyślany pokój w najmniejszym szczególe. Dużo kłódek, jednak niech was to nie zmyli, większość kłódek zobaczycie pierwszy raz. Panowie z obsługi przemili, nie mogę doczekać się kolejnego spotkania przy okazji otwarcia kolejnego pokoju. Ogromny plus za przygotowanie się do każdego spotkania indywidualnie :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Pogrzebani
Pogrzebani

100 stóp pod ziemią

06.02.2018 | data wizyty: 01.01.2018

Klimat niesamowity, nie ma drugiego miejsca, które przed wejściem wzbudza tyle emocji. Jednak szybko okazuje się, że nie ma się czego bać, skrzynie nie są takie straszne jak się wydaje na początku. Właściciel fantastyczny. Pokój faktycznie trudny, dodatkowo dość specyficzny temat, który nam nie przypadł do gustu. Jednak polecam wszystkim, warto zmierzyć się z samym sobą.

Ocena ogólna: 7/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Bardzo trudny

Escape room Krypta
Krypta

Przyjemny dla małej grupy

10.10.2017 | data wizyty: 07.10.2017

Doceniam bardzo osoby, które opowiadając historię wprowadzającą wczuwają się w nią. W wielu pokojach po prostu puszczany jest krótki film, ale nie tutaj. Poziom trudności łatwy - idealny dla początkujących lub dwu osobowych grup. Zagadki bardzo przyjemne, faktycznie mało elektroniki, ale zupełnie nie odbiera to przyjemności z gry. Pokój przemyślany, liniowy. Duży plus za manualne zagadki.

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 9/10

Klimat: 7/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Statek Kosmiczny - Misja na Marsa
Statek Kosmiczny - Misja na Marsa

Super

19.04.2017

Super i naprawdę trudny pokój. Wystrój WOW.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Bardzo trudny

Odpowiedź firmy Quest Room

Dziękujemy i zapraszamy do duszka..;-) Nie ma tam tyle elektroniki, ale mamy często opinie że było jeszcze lepiej jak w statku..;-)

Escape room Dom mordercy
Dom mordercy

Mieszane uczucia...

19.04.2017 | data wizyty: 18.04.2017

Zgadzam się z poprzednikami, pokój nie jest wcale straszny, ale zarazem jest z klimatem. Osobiście irytowała mnie trochę czcionka, którą były pisane komunikaty. Pokój faktycznie bez kłódek, wymagający spostrzegawczości i kojarzenia faktów.
Wg nas wśród zagadek panował pewien chaos.
Pan z obsługi bardzo miły jednak jak prosiliśmy o podpowiedź musieliśmy wprowadzić Pana na jakim jesteśmy etapie, aby jego podpowiedź była użyteczna. Mimo wszystko nie jesteśmy rozczarowani. Polecam.

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 8/10

Klimat: 8/10

Poziom trudności: Średni

Strona 1 z 3

Pokaż następne