Aleksandra S. 13

Aleksandra S. 13

Hej, jestem Aleksandra S. 13. Mam na swoim koncie 14 odwiedzonych escape roomów. Najbardziej lubię pokoje typu Przygodowy. Zapraszam do przeglądania mojego profilu. Dodaj mnie do obserwowanych lub napisz wiadomość aby porozmawiać o escape roomach.

14 Odwiedzone

0 Planowane

Podróżnik

49 Punkty

25
49 pkt
50

Wszystkie opinie

Escape room Faraon
Faraon

Uwaga! Obudziłyśmy faraona!

09.03.2020 | data wizyty: 09.03.2020

Aleksandra S. 13 13 opinii

W pokoju musicie przygotować się na najcięższe zagadki umysłowe. Logika i dobra strategia to najważniejsze elementy tej gry. By wydostać się z grobowca przyda się dużo cierpliwości, gdyż w piramidzie można łatwo zgubić drogę... Dziękujemy obsłudze za świetną zabawę i mistrzowskie wyczucie bo udało nam się zrobić pierwszy pokój bez żadnej podpowiedzi :) Polecamy gorąco i pozdrawiamy Mistrza Gry!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Golden Hajs
Golden Hajs

Bank pełen zabezpieczeń

09.03.2020 | data wizyty: 02.03.2020

Aleksandra S. 13 13 opinii

Pokój zaskoczył nas innowacyjnymi rozwiązaniami. Jest nietypowy w najlepszym tego słowa znaczeniu. W banku pełno jest zagadek, których na próżno szukać w innych pokojach. Skarbiec został obrabowany z małą pomocą świetnej Mistrzyni Gry, którą serdecznie pozdrawiamy :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Tajemniczy las
Tajemniczy las

Niekończąca się przygoda

26.02.2020 | data wizyty: 25.02.2020

Wiarygodna opinia

Aleksandra S. 13 13 opinii

Fabuła pokoju jest świetnie przygotowana, jednak bardziej lubimy klasyczne pokoje !ucieczek! ;) Na plus wiele elementów biorących udział w grze, czasami nieoczywistych. Wystrój naprawdę dobrze oddaje klimat całej leśnej przygody. Kilka naprawdę DUŻYCH niespodzianek za do dziękujemy :) Czas w pokoju płynie szybciej niż się wydaje, a zagadek jest sporo - na pewno warto odwiedzić!

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Szum
Szum

Strach się bać!

25.02.2020 | data wizyty: 31.01.2020

Wiarygodna opinia

Aleksandra S. 13 13 opinii

Pokój jest naprawdę świetny. Czuć adrenalinę na każdym jego poziomie. Super wprowadzenie, potem chwila konsternacji i wysokiego stresu. Zagadki są naprawdę świetnie dopracowane, ale wystrój robi swoje, napędzany dodatkowo strach blokuje i naprawdę nieraz trzeba było wytężyć umysł by udało się przejść dalej. My, trzy kobitki, nie dałyśmy rady, zabrakło dodatkowych kilkunastu minut, ale satysfakcja że udało się zajść tak daleko pomimo wszystko była ogromna. Po wszystkim dobrze iść się zrelaksować i naładować baterie. Polecam wszystkim niezdecydowanym :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Podwodny Świat
Podwodny Świat

Rodzinna przygoda

30.09.2018 | data wizyty: 13.04.2018

Aleksandra S. 13 13 opinii

Byliśmy bardzo zróżnicowaną wiekowo grupą 13-60 lat i fajnie się razem bawiliśmy. Dobre, ale prawdziwi gracze ER będą nieco zawiedzeni...

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 7/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Alladyn
Alladyn

U Alladyna najlepiej!

30.09.2018 | data wizyty: 11.10.2017

Aleksandra S. 13 13 opinii

Ten pokój przeszedł nasze najśmielsze oczekiwania! Ten wystrój, te zagadki i mechanizmy! Jeszcze czegoś takiego nie widziałyśmy - REWELACJA!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Frankenstein
Frankenstein

Szalony dr Frankenstein!

30.09.2018 | data wizyty: 29.09.2018

Aleksandra S. 13 13 opinii

Pokój zaskoczył nas licznymi mechanizmami oraz wystrojem. Świetna przygoda, którą polecamy każdemu!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Szaman
Szaman

Afrykańska przygoda!

30.09.2018 | data wizyty: 30.09.2018

Aleksandra S. 13 13 opinii

W chacie Szamana przeżyliśmy super afrykańską przygodę! Pokój świetnie przygotowany dla grup początkujących i średnio doświadczonych. Wykonanie świetne, a wystrój rewelacyjny! Gorąco polecamy odwiedzić wioskę Szamana!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Wampir
Wampir

Wampir pełną gębą

03.12.2016 | data wizyty: 03.12.2016

Aleksandra S. 13 13 opinii

Jesteśmy bardzo zadowoleni z wizyty u Aleksandra, mimo że nie udało się nam się wyjść. Klimat pokoju świetny i na pewno robi niesamowite wrażenie! Polecamy wszystkim grupom!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Bardzo trudny

Escape room Grave
Grave

Grobowiec

26.11.2016 | data wizyty: 26.11.2016

Aleksandra S. 13 13 opinii

Klimat niepowtarzalny, a pierwsza zagadka to mistrzostwo świata. Na prawdę cała grupą jesteśmy bardzo zadowoleni. Pokój godny polecenia i wart odwiedzenia!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Odpowiedź firmy Tajemniczy Pokój

Na początku trzeba się faktycznie trochę napocić, tak powinno być na cmentarzu :) dziękujemy za bardzo miłe słowa

Pokaż następne