Tomasz Budasz
  • Escape room Szum

    Szum
    Continuum
    Poznań

    Opinia spoza rankingu

    Ciemność, widzę ciemność...

    24.02.2020 | data wizyty: 23.02.2020

    Bardzo fajne i klimatyczne wprowadzenie. Nowe zagadki, których wcześniej nie spotkałem. Dreszczyk emocji i lekka adrenalina towarzyszą podczas zabawy... Polecam przekonać się osobiście, bo warto!

  • Escape room Da Vinci

    Da Vinci
    Key To Be Free
    Poznań

    Opinia spoza rankingu

    Kod Da Vinci na minutę przed końcem...

    12.02.2020 | data wizyty: 19.01.2020

    Niedzielny wieczór spędziliśmy własnie w tym ER. Ciekawa a zarazem prosta aranżacja. Fajne rozwiązania i zagadki. Nie obyło się bez małych podpowiedzi. Polecam skorzystać i sprawdzić osobiście.

  • Escape room Gra Miejska - Illuminati

    Gra Miejska - Illuminati
    CentEr Poznań
    Poznań

    Opinia spoza rankingu

    Poznańska, miejska przygoda

    27.10.2019 | data wizyty: 16.09.2019

    Bardzo ciekawy scenariusz i wprowadzenie do gry. Rozbudowane zagadki. Zwiedzasz i poznajesz miasto. Fajna przygoda dla grupy przyjaciół.

  • Escape room Obcy: Operacja Aurelia

    Obcy: Operacja Aurelia
    Action Escape
    Poznań

    Opinia spoza rankingu

    Obcy, opanowany

    27.10.2019 | data wizyty: 23.09.2019

    Misja zakończona powodzeniem, z kilkoma podpowiedziami. Wystrój super i wprowadzenie do gry też ok. Jest klimat, ale jaki to musicie się przekonać osobiście. Polecam ;)

  • Escape room Godzina do zmroku

    Godzina do zmroku
    Ewakuacja
    Bydgoszcz

    Do ostatniej kropli

    03.09.2019 | data wizyty: 15.08.2019

    Świetna zabawa w mrocznym klimacie. Ciekawe zagadki. Adrenalina skoczyła. Bardzo miła obsługa. Pierwszy ER w Bydgoszczy odwiedzony. Chcę więcej... Dziękuję i polecam!

  • Escape room Faraon

    Faraon
    CentEr Poznań
    Poznań

    Opinia spoza rankingu

    Faraon ma na Was oko

    03.09.2019 | data wizyty: 13.07.2019

    Świetna atmosfera, wprowadzenie i zagadki. Można się poczuć jak prawdziwej piramidzie. Szczegółów nie będę zdradzał, musicie sami tam zawitać... Polecam!

  • Escape room Krwawy Baron

    Krwawy Baron
    Time 4 Secrets
    Poznań

    Opinia spoza rankingu

    Ocaleni!

    17.02.2019 | data wizyty: 17.02.2019

    Wspaniała przygoda w pięknych wnętrzach tego pokoju. Polecam szczerze wybrać się i podjąć wyzwanie.

  • Escape room Opuszczony szpital psychiatryczny

    Opuszczony szpital psychiatryczny
    Dark House
    Poznań

    Opinia spoza rankingu

    Psycho pacjenci

    17.02.2019 | data wizyty: 17.01.2019

    Bardzo fajny pokój z dreszczykiem.

  • Escape room Jak uratować smoka

    Jak uratować smoka
    DreamScape
    Poznań

    Opinia spoza rankingu

    Magiczne jaja z bonusem

    25.01.2019 | data wizyty: 23.01.2017

    Przygoda ze smokami, magia i piękna aranżacja wnętrza. To atrybuty tego pokoju. Klimat jest, podtrzymuje go muzyka w tle oraz wszelakie gadżety. Nic tylko mogę powiedzieć, że nie możesz Was tam zabraknąć... ;-)

  • Escape room Golden Hajs

    Golden Hajs
    CentEr Poznań
    Poznań

    Opinia spoza rankingu

    Złoto dla zuchwałych

    04.01.2019 | data wizyty: 02.01.2019

    Niełatwa zagadka i dla escaperoomowiczów gratka! Elementów układanki tej jest wiele, więc przydadzą się Wam pomocnicy i przyjaciele... Wpadnij i złoty hajs zgarnij!

Zobacz więcej opinii: 1 2 3 4 5