Hydroponika
  • Escape room Pogromcy duchów

    Pogromcy duchów
    Quick Escape Room
    Bytom

    Wiarygodna opinia

    Żadnych duchów się nie boję!

    05.05.2019 | data wizyty: 02.05.2019

    Po raz kolejny nasza drużyna została wynajęta do ratowania świata. Tym razem misja została nam zlecona w mieście Bytom, gdzie grasuje banda niebezpiecznych duchów. No, ale kto uratuje świat jeśli nie my!

    Trzeba przyznać ze pokój jest klimatyczny, rodem z filmu „Pogromcy Duchów”. Dbałość o szczegóły i sprzęty z lat 80tych dodają autentyczności. Zagadki nie są liniowe. Bardzo dużo trzeb dedykować, bo rozwiązania nie są takie oczywiste. Polecam dla bardziej doświadczonych grup.

    Quick Escape Room

    Odpowiedź Quick Escape Room

    Bardzo dziękujemy za wizytę. Cieszymy że świetnie się bawiliście. ! Zapraszamy do kolejnego pokoju !

  • Escape room Sekretny gabinet Al'a Capone

    Sekretny gabinet Al'a Capone
    SCARY HOSTEL KRAKÓW
    Kraków

    Wiarygodna opinia

    Nie znami te numery

    14.04.2019 | data wizyty: 06.04.2019

    Nasz wspaniały team składający się ze świetnie wyszkolonych amatorów escape roomów znowu uderzył, wybierając kolejną ciężką robotę. Tym razem wybraliśmy się na poszukiwanie sławetnego Al Capone. To zadanie nie należało do najłatwiejszych, gdyż w jednym momencie byliśmy w Chicago, żeby po chwili znaleźć się w Krakowie na Kamerlickiej 44.
    Raczej nie zaskoczeni (mając tyle ER-ów na swoim koncie, podróżowanie w czasoprzestrzeni jest dla nas błahostką) odnaleźliśmy sekretne biuro Al Capone. Muszę stwierdzić, że gościu jest cwany; nie pozwolił się tak łatwo znaleźć...
    Jako całość, pokój był klimatyczny i bardzo starannie urządzony. Jest to pokój liniowy, dlatego polecam go zespołom max 3 osobowym. W ten sposób każdy będzie mieć co robić (jak na charakterystykę liniowego pokoju przystało).
    Zagadki było fajne, aczkolwiek nie były zaskakujące. To jeden z tych pokoi gdzie trzeba dobrze szukać i mieć oczy wokoło głowy.
    Obsługa bardzo fajnie wprowadziła opowieścią w klimat pokoju, przez co nie mieliśmy problemu ze zrozumeiniem historii tego ER-u. Sekretny Gabinet Al Capone polecam jako pokój na rozpoczęcie przygód w ER. Wystrój był na szóstkę, klimat pokoju był fajny, zagadki raczej łatwe, aczkolwiek niektóre mechanizmy się zacinały. Dla nasz ten ER ma solidne 8/10.

  • Escape room Sekret Profesora Lipnitzkiego

    Sekret Profesora Lipnitzkiego
    Lock House
    Kraków

    Helo? Policja?

    06.04.2019 | data wizyty: 06.04.2019

    Bardzo klimatyczny pokój. Zagadki są tak poukładane, że mają logiczny ciąg. Wszystko ma sens. Użytkownicy mogą wykorzystać wiele umiejętności, takie jak praca zespołowa, matematyka, skojarzenia etc. Polecam ten pokój.

  • Escape room W cieniu piramid

    W cieniu piramid
    Wyjście Awaryjne
    Bydgoszcz

    Świetny!

    02.03.2019 | data wizyty: 23.02.2019

    Wystrój pokoju jest niesamowity. Na prawdę można się poczuć jak archeolodzy szukający tajemnic starożytnego Egiptu. Zagadki bardzo ciekawe. Mnóstwo mechanizmów i świetna muzyka. Zdecydowanie polecam

  • Escape room Superheroom

    Superheroom
    Mr Lock Escape Room
    Bydgoszcz

    Szybko! Trzeba ratować świat

    24.02.2019 | data wizyty: 23.02.2019

    Super pokój!
    To w jakich spokój jest zrobiony zasługuje na najwyższe laury. Zagadki bardzo fajne i klimatyczne! Uważne oko wysoce wskazane. Pokój powiedziałabym na maksymalnie 4 ludzi - wtedy każdy ma co robić. Zdecydowanie polecam!

  • Escape room Tajemnica Władcy Nilu

    Tajemnica Władcy Nilu
    One Hour
    Bydgoszcz

    Zagraj dobrze!

    22.02.2019 | data wizyty: 22.02.2019

    Bardzo fajny pokój. Wiele zagadek nieliniowych. Żadnej kłódki. Pokój miał na prawdę fajną historię w którą można się było wczuć. Super wystrój i podkład muzyczny. Jest jedna zagadka w której trzeba być bardzo precyzyjnym. Polecam

  • Escape room Lokalizacja

    Lokalizacja
    TickTack
    Gliwice

    Wiarygodna opinia

    Whiskey a może cygaro?

    10.12.2018 | data wizyty: 02.12.2018

    Co za pokój! Wspaniała esketyka z tamtych lat. Muzyka, wystrój, szczegóły dekoraycjne. Rewelacja. Zagadki są nieliniowe i każdy znajdzie coś dla siebie do roboty. Słowo klucz dla tego pokoju to współpraca. Po 65 pokojach myślałam, że nic mnie już nie zaskoczy. O jak bardzo się myliłam!

  • Escape room Kopalnia Złota

    Kopalnia Złota
    Strych
    Chorzów

    Pamiętaj o złocie!

    30.10.2018 | data wizyty: 25.10.2018

    Super pokój. Wystrój dopracowany do najmniejszych szczegółów. Zagadki nie są trudne, ale bardzo fajne. Pokój przeznaczony przede wszystkim dla początkujących, ale średnio zaawansowani też się z niego ucieszą. Obsługa bardzo fajna. Gorąco polecam ten pokój!

  • Escape room Gabinet Dyrektora Cyrku II

    Gabinet Dyrektora Cyrku II
    Pokoje Zagadek Escepcja
    Katowice

    Ale cyrk z tym cyrkiem

    18.07.2018 | data wizyty: 18.07.2018

    Wystrój pokoju oddaje klimat cyrku. Kolorowo, tutaj klaun tam jakaś małpa i papuga. Zagadki są rewelacyjnie. Są nie liniowe i mega ciekawe. Na sprawność i na logikę. Znajdziecie tutaj i elektronikę i kłódki i manualne rzeczy. Ten pokój spokojnie mogę polecić grupom 5-7 osobowym - nikt nie będzie się nudzić. Bardzo polecam. Jedna uwaga: szukajcie uważnie!

  • Escape room Nautilus: Podmorska Przygoda

    Nautilus: Podmorska Przygoda
    Wyjście Awaryjne
    Bydgoszcz

    Co za przygoda

    07.07.2018 | data wizyty: 06.07.2018

    Wystrój pokoju - super. Zagadki nie liniowe, bądźcie uważni! Mechanika zagadek - bardzo fajna. Pokój na prawdę godny polecenia.

Zobacz więcej opinii: 1 2 3 4 ... 6 7 8