Hydroponika

Hydroponika

Hej, jestem Hydroponika. Mam na swoim koncie 100 odwiedzonych escape roomów. Najbardziej lubię pokoje typu Przygodowy. Zapraszam do przeglądania mojego profilu. Dodaj mnie do obserwowanych lub napisz wiadomość aby porozmawiać o escape roomach.

100 Odwiedzone

3 Planowane

Pionier

165 Punkty

150
165 pkt
225

Wszystkie opinie

Escape room Wioska Smerfów
Wioska Smerfów

Smaerfna przygoda nie tylko dla dzieci

01.01.2020 | data wizyty: 30.12.2019

Hydroponika 79 opinii

Nasza paczka znowu musiała stawić czoła kolejnej tajemnicy. Tym razem zatrudniły nas smerfy (?).
Kiedy nasza ekipa znalazła się w wiosce smerfów, nie mogliśmy wyjść z zachwycenia jak Pracuś zbudował wioskę. Dopracowanie szczegółów wystroju zasługuje na najwyższe oceny.
Zagadki są nie liniowe i każdy znajdzie coś do roboty. łamigłówki są świetnie zgrane z tematyką pokoju. Mimo, że to smerfy, dorośli też będą mieć ogromną frajdę. Serdecznie polecam.

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Licencja 00
Licencja 00

Good bye mr Bond

04.12.2019 | data wizyty: 01.12.2019

Hydroponika 79 opinii

Nasza zgrana paczka tym razem zostala zaangazowna w program szkolenia MI6. Dowiedzielismy sie, ze potrzbuja nowych agentow, wiec naturalnym bylo iz skontatuja sie z nami. Po przybyciu na miejsce, zaprowadzili nas do pokoju szkolen. Musze przyznac ze od razu poczulismy sie jak na wlosciach Jej Krolowej. Wszystko ma znaczenia i wspolpraca jest tez bardzo wazna. Zagadki sa liniowe, ale z roznym charakterem. Zdecydowanie polecamy to miejsce szkolen MI6. Bedzie zadowoleni, nowi i doswiadczeni agentci ER!

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room wyZYSKpol
wyZYSKpol

Musimy dotrzymać deadline!

20.09.2019 | data wizyty: 17.09.2019

Hydroponika 79 opinii

Super! Szczerze myślałam, że będzie to nudny pokój - ale się pomyliłam! Bardzo ciekawy, bardzo dobrze pomyślany. Zagadki - są takie których nigdy jeszcze nie widziałam. Bardzo fajne odmierzanie czasu. Pokój bardzo realny pokój. Jeśli pracujesz w korporacji - na pewno się odnajdziesz tutaj. Zdecydowanie must have w Bielsku Białej!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Starożytna świątynia - Wynalazek przeszłości
Starożytna świątynia - Wynalazek przeszłości

Wehikuł czasu

20.09.2019 | data wizyty: 17.09.2019

Hydroponika 79 opinii

Pokój jest nie liniowy. Bardzo ciekawy i niektóre zagadki takie które nigdzie nie widziałam. Pokój starannie zrobiony. Bardzo dobrze wystrojony z uwagą na detale. Zdecydowanie trzeba go odwiedzić! Trzeba!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Tajemnica Alchemika
Tajemnica Alchemika

Ja tam (nie)wchodzę!

20.09.2019 | data wizyty: 17.09.2019

Hydroponika 79 opinii

Rewelacyjny pokój. Wystrój jest bardzo przemyślany i przenosi gracza do czasów alchemika. Zagadki są liniowo-nieliniowe, bardzo fajne i ciekawe. Każdy będzie miał co robić. Zdecydowanie must have w Krakowie.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Pasażer
Pasażer

Co za pokój!

23.06.2019 | data wizyty: 22.06.2019

Wiarygodna opinia

Hydroponika 79 opinii

Nasza grupa udała się w podroż, aż tutaj nagle ktoś ją przerywa bezczelnie. Ale dla nas to tylko kolejna okazja do rozwiązania zagadki!
Wystrój pokoju - WOW WOW WOW. Realizm jest niesamowity, zagadki są świetnie i takie jakich jeszcze nie widziałam. Są nie liniowe, każdy ma coś do roboty. Polecam scenariusz EXTRA - super dodatek. Dla mnie najlepszy pokój w Warszawie.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Przeklęta wyspa
Przeklęta wyspa

Dżungla w środku Warszawy

23.06.2019 | data wizyty: 22.06.2019

Wiarygodna opinia

Hydroponika 79 opinii

Tym razem nasza grupa zagubiła się na bezludnej (przynajmniej tak nam się wydawało) wyspie. Ku naszemu zdziwieniu ktoś jeszcze tam był i utrudniał nam ucieczkę. Ale nie takie zagadki się rozwiązywało!
Jeśli chodzi o pokoju, wystrój jest niesamowity. Dbałość o szczegóły świetna, można było się z łatwością w czuć w klimat ER-a. Zagadki, raczej łatwe, ale angażowały nawet 5 osobową grupę. Polecam, na pewno trzeba odwiedzić zabawa będzie przednia.

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Jaskinia Hazardu
Jaskinia Hazardu

Las Vegas w Poznaniu

26.05.2019 | data wizyty: 25.05.2019

Wiarygodna opinia

Hydroponika 79 opinii

Znajomy naszej drużyny zdzwonił do nas z prośbą o pomoc. Oszukano go i stracił wszystkie pieniądze w Jaskini Hazardu. Nie pozostało nam nic innego jak tylko pomóc naszemu koledze!

Pokój jest bardzo fajnie zrobiony. Ma się poczucie jakby się było w kasynie. Nasza 5 osobowa drużyna miała co robić - nikt się nie nudził. Pokój ma i kłódki i mechanizmy, co sprawi że jest jeszcze bardziej atrakcyjny. Jest liniowy, ale ze względu na specyfikę zagadek - nikt się nie nudził. Ciekawe wykorzystanie rekwizytów oraz historia całego ER, powodują że te jest totalny MUST HAVE na liście ER.

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Backstage
Backstage

Show must go on

26.05.2019 | data wizyty: 25.05.2019

Wiarygodna opinia

Hydroponika 79 opinii

Naszą drużynę czekał pracowity dzień. Mieliśmy aż 3 , a później jak się okazało 4 misje do przejścia. Dzień zaczęliśmy jak od pójście na koncert. Miał to być relaksujący czas przy dobrej muzyce. Jednakże jak się okazało ktoś chciał doprowadzić do tego aby koncert się nie odbył. Jako doświadczeni ER-owcy postanowiliśmy powstrzymać zamachowca! Aby to zrobić udaliśmy się na Backstage...

Wystrój był na prawdę dobry. Przypominał rock and rollowe świat. Podkład muzyczny dodawał klimat temu wszystkiemu. Pokój jest liniowy, z klasycznymi kłódkami. Natomiast tematyka pokoju i to w jaki sposób wpleciono klasyczne rozwiązania powodują, że trzeba zaliczyć ten pokój. Polecam

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Grota Mocy
Grota Mocy

Grota w środku Zabrza

05.05.2019 | data wizyty: 02.05.2019

Wiarygodna opinia

Hydroponika 79 opinii

Nasza drużyna wybrała się na poszukiwanie skarbów w grocie w środku Zabrza, aż tu nagle okazało się ze jest ze tak wycieczka będzie ciekawsze niż na się wydawało...

Wystrój pokój na 6! Na prawdę ma się wrażenie ze człowiek jest w grocie. BardZo dobrze zrobione w połączeniu z tłem muzycznym. Zagadki ciekawe, ale liniowe. Przyda się spostrzegawczość i dokładność. Bardzo fajne rozwiązania, ale pokój polecam na max 3 osoby, gdyż większej grupie będzie się nudzić. Ogólnie polecam pokój. Nie mogę doczekać się na kolejny, gdyż widać potencjał ten firmy. Jak na pierwszy pokój - bardzo fajny.

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Pokaż następne