Hydroponika
  • Escape room Licencja 00

    Licencja 00
    LOFTescape
    Chorzów

    Good bye mr Bond

    04.12.2019 | data wizyty: 01.12.2019

    Nasza zgrana paczka tym razem zostala zaangazowna w program szkolenia MI6. Dowiedzielismy sie, ze potrzbuja nowych agentow, wiec naturalnym bylo iz skontatuja sie z nami. Po przybyciu na miejsce, zaprowadzili nas do pokoju szkolen. Musze przyznac ze od razu poczulismy sie jak na wlosciach Jej Krolowej. Wszystko ma znaczenia i wspolpraca jest tez bardzo wazna. Zagadki sa liniowe, ale z roznym charakterem. Zdecydowanie polecamy to miejsce szkolen MI6. Bedzie zadowoleni, nowi i doswiadczeni agentci ER!

  • Escape room wyZYSKpol

    wyZYSKpol
    Konsorcjum Czasu
    Bielsko-Biała

    Musimy dotrzymać deadline!

    20.09.2019 | data wizyty: 17.09.2019

    Super! Szczerze myślałam, że będzie to nudny pokój - ale się pomyliłam! Bardzo ciekawy, bardzo dobrze pomyślany. Zagadki - są takie których nigdy jeszcze nie widziałam. Bardzo fajne odmierzanie czasu. Pokój bardzo realny pokój. Jeśli pracujesz w korporacji - na pewno się odnajdziesz tutaj. Zdecydowanie must have w Bielsku Białej!

  • Escape room Starożytna świątyna - Wynalazek z przeszłości

    Starożytna świątyna - Wynalazek z przeszłości
    Secreto
    Kraków

    Wehikuł czasu

    20.09.2019 | data wizyty: 17.09.2019

    Pokój jest nie liniowy. Bardzo ciekawy i niektóre zagadki takie które nigdzie nie widziałam. Pokój starannie zrobiony. Bardzo dobrze wystrojony z uwagą na detale. Zdecydowanie trzeba go odwiedzić! Trzeba!

  • Escape room Tajemnica Alchemika

    Tajemnica Alchemika
    Combinator Kraków
    Kraków

    Ja tam (nie)wchodzę!

    20.09.2019 | data wizyty: 17.09.2019

    Rewelacyjny pokój. Wystrój jest bardzo przemyślany i przenosi gracza do czasów alchemika. Zagadki są liniowo-nieliniowe, bardzo fajne i ciekawe. Każdy będzie miał co robić. Zdecydowanie must have w Krakowie.

  • Escape room Pasażer

    Pasażer
    Akcja Ewakuacja nr 1 Warszawa
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    Co za pokój!

    23.06.2019 | data wizyty: 22.06.2019

    Nasza grupa udała się w podroż, aż tutaj nagle ktoś ją przerywa bezczelnie. Ale dla nas to tylko kolejna okazja do rozwiązania zagadki!
    Wystrój pokoju - WOW WOW WOW. Realizm jest niesamowity, zagadki są świetnie i takie jakich jeszcze nie widziałam. Są nie liniowe, każdy ma coś do roboty. Polecam scenariusz EXTRA - super dodatek. Dla mnie najlepszy pokój w Warszawie.

  • Escape room Przeklęta wyspa

    Przeklęta wyspa
    Escape Project
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    Dżungla w środku Warszawy

    23.06.2019 | data wizyty: 22.06.2019

    Tym razem nasza grupa zagubiła się na bezludnej (przynajmniej tak nam się wydawało) wyspie. Ku naszemu zdziwieniu ktoś jeszcze tam był i utrudniał nam ucieczkę. Ale nie takie zagadki się rozwiązywało!
    Jeśli chodzi o pokoju, wystrój jest niesamowity. Dbałość o szczegóły świetna, można było się z łatwością w czuć w klimat ER-a. Zagadki, raczej łatwe, ale angażowały nawet 5 osobową grupę. Polecam, na pewno trzeba odwiedzić zabawa będzie przednia.

  • Escape room Jaskinia Hazardu

    Jaskinia Hazardu
    Escape ARENA
    Poznań

    Wiarygodna opinia

    Las Vegas w Poznaniu

    26.05.2019 | data wizyty: 25.05.2019

    Znajomy naszej drużyny zdzwonił do nas z prośbą o pomoc. Oszukano go i stracił wszystkie pieniądze w Jaskini Hazardu. Nie pozostało nam nic innego jak tylko pomóc naszemu koledze!

    Pokój jest bardzo fajnie zrobiony. Ma się poczucie jakby się było w kasynie. Nasza 5 osobowa drużyna miała co robić - nikt się nie nudził. Pokój ma i kłódki i mechanizmy, co sprawi że jest jeszcze bardziej atrakcyjny. Jest liniowy, ale ze względu na specyfikę zagadek - nikt się nie nudził. Ciekawe wykorzystanie rekwizytów oraz historia całego ER, powodują że te jest totalny MUST HAVE na liście ER.

  • Escape room Backstage

    Backstage
    Escape 132
    Poznań

    Wiarygodna opinia

    Show must go on

    26.05.2019 | data wizyty: 25.05.2019

    Naszą drużynę czekał pracowity dzień. Mieliśmy aż 3 , a później jak się okazało 4 misje do przejścia. Dzień zaczęliśmy jak od pójście na koncert. Miał to być relaksujący czas przy dobrej muzyce. Jednakże jak się okazało ktoś chciał doprowadzić do tego aby koncert się nie odbył. Jako doświadczeni ER-owcy postanowiliśmy powstrzymać zamachowca! Aby to zrobić udaliśmy się na Backstage...

    Wystrój był na prawdę dobry. Przypominał rock and rollowe świat. Podkład muzyczny dodawał klimat temu wszystkiemu. Pokój jest liniowy, z klasycznymi kłódkami. Natomiast tematyka pokoju i to w jaki sposób wpleciono klasyczne rozwiązania powodują, że trzeba zaliczyć ten pokój. Polecam

  • Escape room Grota Mocy

    Grota Mocy
    Open The Lock
    Zabrze

    Wiarygodna opinia

    Grota w środku Zabrza

    05.05.2019 | data wizyty: 02.05.2019

    Nasza drużyna wybrała się na poszukiwanie skarbów w grocie w środku Zabrza, aż tu nagle okazało się ze jest ze tak wycieczka będzie ciekawsze niż na się wydawało...

    Wystrój pokój na 6! Na prawdę ma się wrażenie ze człowiek jest w grocie. BardZo dobrze zrobione w połączeniu z tłem muzycznym. Zagadki ciekawe, ale liniowe. Przyda się spostrzegawczość i dokładność. Bardzo fajne rozwiązania, ale pokój polecam na max 3 osoby, gdyż większej grupie będzie się nudzić. Ogólnie polecam pokój. Nie mogę doczekać się na kolejny, gdyż widać potencjał ten firmy. Jak na pierwszy pokój - bardzo fajny.

  • Escape room Pogromcy duchów

    Pogromcy duchów
    Quick Escape Room
    Bytom

    Wiarygodna opinia

    Żadnych duchów się nie boję!

    05.05.2019 | data wizyty: 02.05.2019

    Po raz kolejny nasza drużyna została wynajęta do ratowania świata. Tym razem misja została nam zlecona w mieście Bytom, gdzie grasuje banda niebezpiecznych duchów. No, ale kto uratuje świat jeśli nie my!

    Trzeba przyznać ze pokój jest klimatyczny, rodem z filmu „Pogromcy Duchów”. Dbałość o szczegóły i sprzęty z lat 80tych dodają autentyczności. Zagadki nie są liniowe. Bardzo dużo trzeb dedykować, bo rozwiązania nie są takie oczywiste. Polecam dla bardziej doświadczonych grup.

    Odpowiedź Quick Escape Room

    Bardzo dziękujemy za wizytę. Cieszymy że świetnie się bawiliście. ! Zapraszamy do kolejnego pokoju !

Zobacz więcej opinii: 1 2 3 ... 6 7 8