majka45654

majka45654

Hej, jestem majka45654. Mam na swoim koncie 43 odwiedzonych escape roomów. Najbardziej lubię pokoje typu Przygodowy. Zapraszam do przeglądania mojego profilu. Dodaj mnie do obserwowanych lub napisz wiadomość aby porozmawiać o escape roomach.

43 Odwiedzone

1 Planowane

Skaut

57 Punkty

50
57 pkt
100

Wszystkie opinie

Escape room Zemsta
Zemsta

Zemsta

02.03.2020 | data wizyty: 28.02.2020

majka45654 33 opinie

Wielka szkoda, że pokój został zamknięty, my zdążyliśmy na jego ostatnie dni. Chociaż przez pokój "przebiegliśmy", to pozostawił nam fantastyczne wrażenia. Zwarta fabuła, wiele zagadek do pokonania, brak wystrojowych zapychaczy, spora przestrzeń - wszystko co cenimy w escape roomach znaleźliśmy w Maze in Mind. Dzięki za wszystkie Wasze pokoje!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Syreni Śpiew
Syreni Śpiew

Syreni śpiew

17.02.2020 | data wizyty: 16.02.2020

majka45654 33 opinie

Jako wielka fanka Harrego Pottera z czystym sercem mogę powiedzieć, że było naprawdę "potterowo". Muzyka, rekwizyty, zagadki - wszystko idealnie pasowało do tematyki. Wspaniałe miejsce dla wszystkich fanów serii. Niestety, chociaż pokój stary nie jest, to jest dosyć mocno podniszczony. W kilku miejscach przydałoby się odświeżenie i odnowienie przedmiotów.

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Starożytna świątynia - Wynalazek przeszłości
Starożytna świątynia - Wynalazek przeszłości

Wynalazek przeszłości

17.02.2020 | data wizyty: 25.01.2020

majka45654 33 opinie

Zabrakło mi trochę wypełnienia przestrzeni, w niektórych miejscach było jakby pustawo. Wydaje się jakby pomysłów na wystrój wystarczyło tylko na fragment pokoju. Zagadki nie były trudne, ani też wyjątkowo nowatorskie, ale w generalnym odczuciu bardzo miło spędziliśmy czas. Fajnie, że zagadki były elektroniczne i wszystkie sprawnie działały, bez opóźnień. Obsługa wesoła i uprzejma.

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 8/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Lokalizacja
Lokalizacja

Lokalizacja

13.06.2019 | data wizyty: 08.06.2019

majka45654 33 opinie

Tego pokoju nie da się opisać słowami, trzeba po prostu pójść i przeżyć to samemu. To był mój najlepszy, największy, najładniejszy i najciekawszy pokój. Ogrom zagadek sprawia, że z pokoju na pewno wyjdziemy bardzo usatysfakcjonowani. Zasłużone miejsce w ścisłej czołówce polskich escape roomów!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Tajemnica Alchemika
Tajemnica Alchemika

Tajemnica Alchemika

23.05.2019 | data wizyty: 21.05.2019

majka45654 33 opinie

W Tajemnicy Alchemika spotkałam najlepsze w mojej "karierze" [spojler], wielkie brawa! Natomiast jeżeli chodzi o całą resztę, to jestem szczerze zdziwiona, że jest to pokój aktualnie najlepszy w całym Krakowie. Zagadki były przyjemne, ale nie było w nich nic zaskakującego: przepisanie kodu z jednego miejsca do kłódki do ciekawych zajęć nie należy. Zaskoczył mnie brak muzyki, która była tylko przez pierwsze kilkanaście minut gry, resztę czasu spędziliśmy w ciszy. Także pod koniec gry mieliśmy wrażenie, że coś jest nie tak z elektroniką, niektóre mechanizmy uruchomiły się ponownie, choć zdecydowanie nie miało się to wtedy wydarzyć. Ogólnie jestem bardzo zdziwiona tym jak potoczyła się ta gra. Po tak dobrych komentarzach spodziewałam się lepszej zabawy i większego dopracowania mechanizmów rozgrywki.

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 8/10

Klimat: 8/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Sekrety krasnoludów
Sekrety krasnoludów

Sekrety krasnoludów

05.05.2019 | data wizyty: 26.04.2019

majka45654 33 opinie

Fantastyczne wprowadzenie, nigdzie się jeszcze z takim nie spotkałam. Chociaż zagadki były bardzo proste i nie wymagały specjalnego wytężania umysłu, to było ich tak dużo, że nie nudziłam się nawet przez chwilę. Wystrój super, każdy element idealnie wpisywał się w klimat pokoju. Cała elektronika działała bardzo sprawnie, co zawsze jest dla mnie dużym plusem. Bardzo, bardzo polecam.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Doktor Dżumy (STEAMPUNK)
Doktor Dżumy (STEAMPUNK)

Doktor Dżumy

30.03.2019 | data wizyty: 10.03.2019

majka45654 33 opinie

Wielkie WOW! Wystrój idealnie steampunkowy. Ciekawe zagadki, z których każda była dopieszczona i bardzo przemyślana - nie było żadnych zapychaczy czasu. Nie pogardzilibyśmy jedną lub dwoma zagadkami więcej, ponieważ udało nam się wyjść z pokoju bardzo szybko, co pozostawiło trochę niedosytu. Przemiła Pani z obsługi, widać, że lubi swoją pracę. Świetnie się bawiliśmy i bardzo ten pokój polecamy.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Hostel na Paharganju
Hostel na Paharganju

Hostel na Paharganju

10.02.2019 | data wizyty: 05.02.2019

majka45654 33 opinie

Pokój wieloetapowy, naprawdę w klimacie Indii. Jest całkiem sporo zagadek do rozwiązania, część z nich wymaga dużej spostrzegawczości. Fajnie, że pokój jest mocno nieliniowy bo to powoduje, że nie ma przestojów w grze. Niestety w niektórych częściach pomieszczeń było zimno, mimo to bawiliśmy się świetnie.

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Cicha Noc
Cicha Noc

Cicha noc

04.01.2019 | data wizyty: 29.12.2018

majka45654 33 opinie

Po ciekawym wprowadzeniu, weszliśmy do pokoju i rzuciliśmy się w wir świątecznych przygotowań. Cały wystrój misternie przygotowany, daje dużo frajdy nawet po świętach. Pokój do trudnych nie należy, ale przyda się dużo spostrzegawczości. Udzielił nam się prawdziwie świąteczny klimat i świetnie się bawiliśmy! Czekamy na Wasz następny pokój :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Klątwa Skarbu Majów
Klątwa Skarbu Majów

Klątwa Skarbu Majów

23.12.2018 | data wizyty: 30.11.2018

majka45654 33 opinie

Wielkie wow! Wystrój fenomenalny. Dużo zagadek, każda przemyślana i ciekawa. Świetnie spędzony czas, jak w każdym pokoju tej firmy.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Pokaż następne