EkspeRt :D

EkspeRt :D

Hej, jestem EkspeRt :D. Mam na swoim koncie 17 odwiedzonych escape roomów. Najbardziej lubię pokoje typu Fabularny. Zapraszam do przeglądania mojego profilu. Dodaj mnie do obserwowanych lub napisz wiadomość aby porozmawiać o escape roomach.

17 Odwiedzone

0 Planowane

Skaut

60 Punkty

50
60 pkt
100

Wszystkie opinie

Escape room Duch kopalni
Duch kopalni

Mega!

01.04.2018 | data wizyty: 31.03.2018

Wiarygodna opinia

Kolejny pokoj ToM który odwiedziliśmy, i kolejny raz bardzo bardzo pozytywnie! Naprawdę bardzo nam sie podobało. Pokój z fajnym klimatem, ciekawe zadania, dbałość o szczegóły, przemiła komunikatywna obsługa! Polecam stanowczo!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Stara Fabryka
Stara Fabryka

Zadowalająco :D

18.09.2017 | data wizyty: 17.09.2017

Bardzo przyjemny pokój i miła obsługa. Czekamy na kolejne pokoje tej firmy!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Ostatni Artykuł
Ostatni Artykuł

Świetny pokój

13.08.2017 | data wizyty: 12.08.2017

Jak zwykle w Skladnicy Szyfrów nie zawiedliśmy się. Wszystko jest na naprawdę wysokim poziomie. Polecam zdecydowanie! Z niecierpliwością czekamy na kolejne pokoje tej ekipy!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Odpowiedź firmy Składnica Szyfrów
Bardzo dziękujemy za opinię i wspólną grę :)
Escape room Sala Kinowa
Sala Kinowa

zaniedbany

08.04.2017 | data wizyty: 08.04.2017

Wiarygodna opinia

pokój w opłakanym stanie technicznym. przykry zapach w toalecie, w samym pokoju również. powyrywane kołki w ścianie, zacinające sie kłódki.

Ocena ogólna: 3/10

Obsługa: 3/10

Klimat: 3/10

Poziom trudności: Trudny

Odpowiedź firmy Fox O'clock
Dziękujemy za opinię. Uznajemy ją za niezwykle rzetelną, biorąc pod uwagę fakty, że ocena podyktowana jest kilkoma interesującymi czynnikami losowymi.
Nie mamy wpływu na rury w budynku i czasami może to wpływać na komfort, o czym został Pan poinformowany i za co możemy jedynie przeprosić. W związku z tym, zapach o którym Pan wspomina i w absolutnie nie budzący żadnych wątpliwości co do kultury - Pana sposób obwieszczania o tym w recepcji - to kwestie, które pozwolimy sobie odłożyć na bok. Co do zapachu w pokoju, podczas przygotowywania go do gry, nie stwierdziliśmy jakichkolwiek problemów na tym polu, w związku z czym wnioskujemy, że my również nie mieliśmy na to wpływu, rury także nie miały w tym udziału... Przy przygotowaniu pokoju do gry sprawdzamy wszystkie zamknięcia i te przed Pana grą nie sprawiały problemów. Możemy przypuszczać, że kłopot sprawiła obsługa kłódek, co naturalnie się zdarza przy presji czasu, choć nie uważamy, by powinna to być składowa oceny gry.
Escape room Tożsamość
Tożsamość

Kamil

04.03.2017

Świetne pokoje. Zupełnie inny klimat. Nie jestem w stanie ocenić który podobał mi sie bardziej bo i zdrada i tożsamość są rewelacyjne! Polecam!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Sala nr 9
Sala nr 9

Ciemno wszędzie, głucho wszędzie...

25.09.2016 | data wizyty: 25.09.2016

Człowiek dopiero w takim miejscu przekonuje się jaki jest odważny.... huhuhuuuu! Polecam!!@

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Odpowiedź firmy Składnica Szyfrów
Bardzo dziękujemy i zapraszamy na kolejne pokoje :)
Escape room Cień Małej Moskwy
Cień Małej Moskwy

Kamil

04.09.2016 | data wizyty: 04.09.2016

Super obsługa, ciekawe zagadki. Polecam!!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Odpowiedź firmy Składnica Szyfrów
Bardzo dziękujemy i zapraszamy na kolejne pokoje :)