n4kai00

n4kai00

Hej, jestem n4kai00. Mam na swoim koncie 7 odwiedzonych escape roomów. Najbardziej lubię pokoje typu Przygodowy. Zapraszam do przeglądania mojego profilu. Dodaj mnie do obserwowanych lub napisz wiadomość aby porozmawiać o escape roomach.

7 Odwiedzone

0 Planowane

Skaut

50 Punkty

50 pkt
100

Wszystkie opinie

Escape room Seria Niefortunnych Zagadek
Seria Niefortunnych Zagadek

Pomysłowo i klimatycznie

26.06.2020 | data wizyty: 25.06.2020

Wiarygodna opinia

Bardzo solidny pokój, bardzo miła obsługa. Zagadki nie są przesadnie trudne, ale są pomyślane z głową, a tematyka pokoju zgrabnie wpisuje się w jego lokalizacja. Jedyny co odradzam to udział w zabawie w dwójkę :P

zgłoś komentarz

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Tajemnicza Posiadłość
Tajemnicza Posiadłość

Bardzo przyjemne doświadczenie

17.06.2020 | data wizyty: 17.06.2020

Ten niezbyt trudny pokój to bardzo przyjemny sposób na spędzenie wolnej godziny. Co prawda podczas naszej wizyty nie wszystko zaskoczyło w 100%, ale TD ma sporo fajnych, nieprzekombinowanych zagadek, które nie męczą abstrakcyjnym podejściem. To z pewnością nie jest najbardziej kreatywny pokój jaki powstał, ale zdecydowanie nie żałujemy odwiedzin w nim.

zgłoś komentarz

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Łowcy snów
Łowcy snów

Zdecydowanie jeden z najlepszych w Bielsku

16.12.2017 | data wizyty: 16.12.2017

Wiarygodna opinia

Nietypowy pokój, z przyjemnymi zagadkami, dający poczucie że ciągle się coś odkrywa.

Jest kreatywnie, interesująco i ciężko się nudzić.

Warto jednak pamiętać, że 4 osoby to w tym przypadku absolutne maximum :&.

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 9/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Indiana Jones
Indiana Jones

Przygoda dla średniodoświadczonych odkrywców

17.04.2017 | data wizyty: 14.04.2017

Ciekawie pomyślany pokój, ze średnio trudnymi zagadkami - bardzo fajny klimat i dopracowany fluff. Co nieco razi to fakt, że ostatnie dwie zagadki można rozwiązać metodą "brute force", niemniej dla ludzi, którzy nie zjedli zębów na ER to z pewnością dobrze wydany pieniądz.

Ocena ogólna: 6/10

Obsługa: 8/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Zimna Wojna
Zimna Wojna

Wymagający i interesujący pokój

26.08.2016

Dobrze pomyślany i wciągający pokój. Co prawda trochę trwało zanim naszą grupa "zaskoczyła" na właściwe tory, ale gdy się już to udało, spędzony tam czas zleciał bardzo szybko i przyjemnie. Z pewnością odwiedzimy następny pokój jaki powstanie w tym ER =)

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Trudny