Mała :)
  • Escape room Nawiedzony Strych

    Nawiedzony Strych
    Escape Room 16
    Poznań

    Wiarygodna opinia

    Ta twarz!!!

    31.10.2017 | data wizyty: 31.10.2017

    Już po przekroczeniu progu właściciele serwują nam niesamowity, tajemniczy klimat. Zagadki logiczne, przemyślane, bez zbędnych elementów, wprowadzających niepotrzebny chaos. Oprawa muzyczna, wystroj dopełniaja żywe doznania.
    Pokój jest idealny dla tych, którzy dopiero zaczynają przygode z escaperoomem oraz tych, którzy trochę ich maja za sobą. :-) Przemiła obsługa, rozmowa to dopełnienie 10 punktów.

    Zdjęcie grupy na Facebook
    (kliknij, by zobaczyć zdjęcie na Facebook)
  • Escape room Kwarantanna

    Kwarantanna
    Portal Escape Games
    Łódź

    Wiarygodna opinia

    no i zaczęły się zawroty głowy...

    29.10.2017 | data wizyty: 29.10.2017

    ciekawy...
    klimatyczny...
    trochę mroczny...
    trzymający w napięciu...
    Jednak typowym horrorem bym go nie nazwała.

    Zagadki przemyślane - tworzą spójną, logiczną całość. Autorzy zastosowali niespotykane rozwiązania, wplatając w fabułę trochę elektroniki, nauki, jak i zwykłą kartkę papieru :) Warto tu zajrzeć, nawet mając w perspektywie rychłą śmierć.

  • Escape room Tajemniczy las

    Tajemniczy las
    Przygodownia
    Poznań

    Wiarygodna opinia

    Panie leśniczy! Dziękujemy za gościne :)

    15.10.2017 | data wizyty: 15.10.2017

    Zmrok już zapadł, motór stoi, prawka brak... Ale cóż zrobić?! Trzeba wsiąść i znikać, bo tu coś zaszeleści, tam coś zapuka... Dzięcioł to czy własne serce?? Tylko pojawia się problem z maszyna... Chęci są, paliwa brak :( więc szukamy! Poprzez krzaki, liście, drzewa drzwi do chatki znaleźliśmy! Winkiem się uraczylismy i trochę bałaganu zrobiliśmy. Tylko grzybów nie udało nam się znaleźć :( :D gorąco polecamy!!! Zabawa przednia, nawet dla tych którzy w kilki(nastu) pokojach już byli.

  • Escape room Smakosz

    Smakosz
    Quest
    Poznań

    Puk, puk!!!

    05.07.2017 | data wizyty: 05.07.2017

    Jeden z lepszych pokoi w tematyce horroru w jakim byliśmy!
    Rewelacyjna obsługa - przemiła rozmowa po rozgrywce, klimat -
    ciężko poruszać się po pomieszczeniu i nie odczuć dreszczyku emocji.
    Jednak będąc uważnym i dobrze zorganizowanym nie zostawisz swojej głowy ku przestrodze dla następnych odwiedzających ?

    Zdecydowanie warto!

  • Escape room Tajemnice Templariuszy

    Tajemnice Templariuszy
    Twierdza Tajemnic
    Poznań

    Miłe wspomnienia z zabawy.

    18.05.2017 | data wizyty: 18.04.2017

    Początek dość zaskakujący. Zagadki wykonane bardzo starannie, pomysłowo. Odzwierciedlony zimny klimat twierdzy, choć można by w wystroju trochę pokombinować :)
    Pokój przyjemny, niezbyt trudny polecamy!!!

  • Escape room Inkwizytor

    Inkwizytor
    EXODUS
    Poznań

    Wiarygodna opinia

    Polecamy!!

    09.11.2016 | data wizyty: 09.11.2016

    Trzeba przyznać, że klimat zaskakujący! Zagadki zdecydowanie w nim utrzymane. Praca wyłożona przez twórców bardzo duża, za co wielki szacun!

    Grupa podzielona na doświadczonych (zadowolonych) i nowicjuszy (zachwyconych).

  • Escape room Wampir

    Wampir
    EXODUS
    Poznań

    wAMpir!

    15.09.2016 | data wizyty: 14.09.2016

    Nie jest to zmierzch, rzeczywiście ;)
    Na początek : wprowadzenie..
    Później : klimat i logika zagadek,
    przestronność, elementy zaskoczenia, wystrój, wszystko układa się w jedną, spójną całość.

    Zdecydowanie warto! Ten kto lubi się bać nie pozaluje ;)

    Ale tak na przyszłość zastanowilabym się nad wydluzeniem czasu o pół godzinki i dawaniu trochę mniej doslownych podpowiedzi. Więcej zabawy i więcej myślenia! ;)

  • Escape room Epidemia

    Epidemia
    Art of Escape
    Poznań

    Klimatycznie, pomysłowo! Jednak...

    24.08.2016 | data wizyty: 24.08.2016

    Bardzo klimatycznie!
    trochę klodek (ale nie za dużo),
    Dużo pomysłowych zagadek, gdzie trzeba wrzucić szare komórki na wysokie obroty!
    Bardzo fajny pokój, jednak ostatnia zagadka! Trudna... Bardzo trudna... Chyba trochę za trudna.

    Ogólnie : klimat pierwsza klasa, obsługa bez zarzutów, na pewno wrócimy do reszty pokoi! :)

  • Escape room Tajemnice Czarnobyla

    Tajemnice Czarnobyla
    Zakluczeni.pl
    Poznań

    NAPROMIENIOWANI! ;)

    08.08.2016

    Świetny pokój!

    Niestandardowe zagadki utrzymane w klimacie Czarnobyla. Potrzeba tu trochę spostrzegawczości, logiki, ale także pomysłowości i odrobiny szczęścia. Mega zabawa z przyjaciółmi!

    Warto! bo jak już jesteś pewien, że wygrałeś, to jeszcze potrafią zaskoczyć! ;)

  • Escape room Dzieciństwo - nigdy nie dorosnę

    Dzieciństwo - nigdy nie dorosnę
    ROOMBREAKER
    Poznań

    Idziemy się pobałić!

    08.08.2016

    Zaskakujący pokój.

    Pełno rozpraszaczy - którym ciężko się oprzeć,
    zagadki - trudne, utrzymane w klimacie dzieciństwa,
    obsługa - rewelacja, świetny sposób na udzielanie podpowiedzi,
    mnóstwo śmiechu i zabawy, jednak
    trochę dużo kłódek...

    ogólnie: fajny pokój, trzeba wysilić szare komórki, by wyjść, trochę mniej kłódek, a będzie jednym z lepszych w Poznaniu.
    Polecam!

Zobacz więcej opinii: 1 2 3