Darth Vader

Darth Vader

Niech moc będzie z Wami :)

49 Odwiedzone

7 Planowane

Skaut

58 Punkty

50
58 pkt
100

Wszystkie opinie

Escape room Testament
Testament

Testament Wampira

19.01.2020 | data wizyty: 31.12.2019

Darth Vader 42 opinie

Anglia rok 1750 siedzę sobie przy kominku gdy nagle lokaj przynosi mi list od nieznanego adresata. Otwieram , czytam dowiaduję się o [spojler].

Nie zastanawiając się długo, wyruszyłem w daleką podróż do Set Me Free na południu nieznanego mi kraju, podróż statkiem Demeter odbyła się bardzo spokojnie, leczy gdy dotarłem na miejsce [spojler]. Ocknęliśmy się zamknięci w drewnianych skrzyniach, bez możliwości ucieczki. Usłyszeliśmy jedynie[spojler]. Zatem wzięliśmy się do roboty, minęło trochę czasu zanim uwolniliśmy się z drewnianych skrzyń. Na obecne czasy rozwój technologiczny był niewiarygodny.

Musieliśmy stawić czoła niezwykłym zagadkom oraz mechanizmom. Wielu mistyków musiało się solidnie napracować żeby stworzyć coś takiego. W końcu dotarliśmy do [spojler]. [Spojler]. Może ktoś odważy się na spotkanie ??

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Psychopata
Psychopata

Wizyta u Psychola

23.10.2019 | data wizyty: 19.10.2019

Darth Vader 42 opinie

Set Me Free znowu to zrobiło, stworzyło pokój wyrywający z butów. Z tytułowym psycholem spotkaliśmy się już na wprowadzeniu, i napisze że ma naprawdę zryte pod kopułą. Omówienie zasad w bardzo dosadny i bezpośredni sposób, jak na psychola przystało. Wystrój jak zwykle rodem z horroru, klimat gore aż się wylewa z [spojler]. Zagadki poryte jak ten zwyrodnialec z którym się spotkacie. Praca w grupie kluczowa, nie ma miejsca na błędy bo nie wiadomo co strzeli psychopacie do głowy.

Zalecany wygodny strój, sami zobaczycie czemu :) Pokój, który musicie kurwa odwiedzić. Starcie z psycholem zryje wam beret, zniszczy wasze umysły. Z mojego mózgu Set Me Free zrobiło mi Set My Mind, i z wami będzie podobnie.

Brawa za aranżację, zaangażowanie i wytrwałość. Zbierać ekipę i nadupiać na spotkanie z Psycholem. Niech i wam zniszczy doszczętnie psychikę.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Sekrety krasnoludów
Sekrety krasnoludów

Były sobie krasnoludki

20.10.2019 | data wizyty: 18.10.2019

Darth Vader 42 opinie

Maze In Mind nigdy nie zejdzie poniżej pewnego poziomu, pokoje zawszę za na bardzo wysokim poziomie. Te wszystkie małe elementy wykonane są idealnie, wystrój prosi się o owację na stojąco. Zagadki petarda. Pokój rewelacja.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Komnata Rycerza Goczała
Komnata Rycerza Goczała

Rycerz Króla Artura

04.03.2019 | data wizyty: 01.09.2018

Darth Vader 42 opinie

Rycerz Goczał okazał się godnym przeciwnikiem i obrońcom swojego królestwa, pokazał że jest zarówno człowiekiem walecznym jak również inteligentnym. Zagadki przez niego wymyślone składają się w logiczną całość. Każdy znaleziony przedmiot jest do czegoś potrzebny. Wystrój również oddaje klimat średniowiecznej komnaty, także dzielni rycerze zbierajcie ekipę, wyruszcie na Goczałkowicki dwór i stawcie czoła Goczałowi w rycerskim pojedynku.

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Po drugiej stronie...
Po drugiej stronie...

Królicza Nora

17.12.2018 | data wizyty: 08.07.2018

Darth Vader 42 opinie

Królicza nora jest pokojem wyjątkowo trudnym. Nie chodzi o zagadki manualne ale o sposób w jaki przebiera się graczy, przez co koordynacja ruchowa jest duuuużo trudniejsza. Zagadek nie jest dużo, ale są wymagające. Wystrój rewelacja , podobnie jak obsługa. Pozycja obowiązkowa.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Zapomniana Kopalnia
Zapomniana Kopalnia

kopalnia

17.12.2018 | data wizyty: 20.07.2018

Darth Vader 42 opinie

Kopalnia jest pokojem dopracowanym w każdym szczególe. Wystrój, rekwizyty idealnie wpasowują się w klimat. Zagadki dobrze przemyślane. Polecam wszystkim graczom :)

Ocena ogólna: 7/10

Obsługa: 9/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Zemsta
Zemsta

Zemsta jest słodka

17.12.2018 | data wizyty: 10.08.2018

Darth Vader 42 opinie

Maze In Mind po raz kolejny to zrobili, stworzyli pokój niewiarygodnie dopracowany w każdym calu. Ilość mechanizmów potrafi przyprawić o zawrót głowy. Wystrój najwyższa półka. Zagadki bardzo dobrze dobrane w każdym pomieszczeniu. Trzeba być bardzo uważnym, żeby niczego nie pominąć. Pozycja obowiązkowa.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Pracownia Tonego Starka
Pracownia Tonego Starka

Iron Stark

21.10.2018 | data wizyty: 20.07.2018

Darth Vader 42 opinie

Iron Man byłby dumny. Pokój idealnie oddaje odzwierciedlenie pracowni Tonego Starka. Wystrój rewelacja, widać duży wkład pracy ze strony twórców. Zagadki na wysokim poziomie. Ekipa Avengers byłaby dumna. Polecam wszystkim superbohaterom.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 9/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Operacja Byfyj
Operacja Byfyj

Z wizytą w byfyju u Umy

21.10.2018 | data wizyty: 20.10.2018

Darth Vader 42 opinie

Takiej izby to żech jeszcze nie wdzioł, po raz kolejny Open The Lock sprawiło, że mi ślepia wytargało z podziwu. Wystrój je gryfny fest, poustawiane szolki na tyj, zice, byncok itd. Jak wiadomo każdo uma mo do czegoś grajfka, ta ma akurat do zagadek. Co tam się dzieje to je po prostu niemożliwe. Otworzyli my szpint, wyciągli my jakiś wichajster i za pierona my nie umieli se wyforsztelować co momy z nim zrobić. Później znedli my jakoś keta oczywiście nie wiadomo do czego, choć zagadka niewiarygodnie prosta. Poziom automatyki to je po prostu omygliś, coś sam migo, kajś indziej coś się zwyrce, czegoś takigo to nawet w Gwiezdnych Wojnach ni mają. Im dalej my byli tym większy iberaszung na nas czekoł. I to nie są żodne wice ta izba jest po prostu tak dobrze narechtowana. Polecam wszystkim dziołchom i synkom.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Szalony naukowiec
Szalony naukowiec

Pokój alchemika

24.07.2018 | data wizyty: 18.03.2018

Darth Vader 42 opinie

Kolejny pokój spod szyldu Open The Door, jaki miałem okazję odwiedzić wraz ze swoją ekipą. Wszystkie zagadki w pokoju zostały dokładnie przemyślane. Warto dokładnie się rozglądać, gdyż niektóre rzeczy zostały sprytnie ukryte. Limit 3 podpowiedzi należy sobie dokładnie rozplanować, żeby ich nie stracić niepotrzebnie. Wystrój pokoju również został przemyślany w najmniejszych szczegółach. Warto odwiedzić bo to kolejny pokój od firmy Otwórz Drzwi, a naprawdę warto do nich zapukać.

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 9/10

Klimat: 8/10

Poziom trudności: Trudny

Pokaż następne