martyna2411

martyna2411

Hallo, ich bin martyna2411. Ich habe 28 Escape Rooms besucht. Meine Lieblingskategorie ist Abenteuer. Ich lade dich herzlich ein, mein Profil durchzulesen. Folge mir oder schreibe mir eine Nachricht, um über Escape Rooms sprechen zu können.

28 Besucht

19 Geplant

Pfadfinder

54 Punkte

50
54 Pkt
100

Alle Bewertungen

Escape Room Starożytna świątynia - Wynalazek przeszłości
Starożytna świątynia - Wynalazek przeszłości

mega pokój

10.02.20 | Besuchsdatum: 09.02.20

Pierwszy pokój odwiedzony podczas wizyty w Secreto - od razu po wejściu jest efekt WOW - dekoracja a raczej scenografia jest extra! Zagadki są bardzo pomysłowe, logiczne, gra odbywa się płynnie. Wykorzystana duża ilość elektroniki. Bardzo pomysłowe unikanie typowych rozwiązań kod,klucz,kłódka na tysiąc sposobów :)
Raz jeszcze pozdrowienia dla Pani prowadzącej :)

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Statek kosmiczny - Kamień akumulacyjny
Statek kosmiczny - Kamień akumulacyjny

kosmiczny zachwyt

10.02.20 | Besuchsdatum: 09.02.20

RE WE LA CJA ! Tak dopracowany pokój, który wywiózł poprzeczkę na naprawdę wysoki poziom jeśli chodzi o wystrój i pomysłowość zagadek. Niestety po takim pokoju w wielu następnych będziemy widzieć niedociągnięcia. Tutaj jest wszystko na najwyższym poziomie. Twórcy pokoju fascynują się elektroniką, każda zagadka jest wręcz nią naszpikowana. Polecam - najlepsze miejsce w Krakowie!
Trzeba wspomnieć o obsłudze - prowadząca jest świetna - serdecznie pozdrawiamy!

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Escape DaVinci
Escape DaVinci

naprawdę duża ilość zagadek

10.02.20 | Besuchsdatum: 08.02.20

Glaubwürdige Bewertung

pokój wpasowujący się w temat - wystrój, zagadki, których jest naprawdę sporo i 75 minut może nie być wystarczające aby wyjść. Przemiła obsługa. Trochę nie nasz klimat ale polecamy dla spostrzegawczych

Allgemeine Note: 8/10

Game Master: 10/10

Klima: 9/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Plugawy HOTel
Plugawy HOTel

plugawy HOTel - warto się w nim zatrzymać

10.02.20 | Besuchsdatum: 08.02.20

Glaubwürdige Bewertung

Pokój bardzo pomysłowy, dopracowany pod względem technologicznym. Fabuła bardzo na plus!
Trzeba pamiętać, że zagadki są mocno liniowe i można utknąć ;)

Allgemeine Note: 9/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Seria Niefortunnych Zagadek
Seria Niefortunnych Zagadek

niesamowite doświadczenie

20.01.20 | Besuchsdatum: 28.12.19

Pokój rewelacyjny, zupełnie inne doświadczenie. Wszystko perfekcyjnie dopracowane, zagadki są logiczne, następują po sobie, wszystko przechodzi płynnie. Lokalizacja escape roomu wykorzystana w 100%. Polecam !

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Niepokój
Niepokój

polecam dla wielbicieli grozy

20.01.20 | Besuchsdatum: 18.01.20

Glaubwürdige Bewertung

Całe doświadczenie począwszy od wprowadzenia, przez oczekiwanie na początek gry jest dopracowane do perfekcji.
Niepokój panuje przez całą rozgrywkę.
Polecam dla osób lubiących strach
Zakończenie rewelacja!

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel