martyna2411
  • Escape Room Starożytna świątynia - Wynalazek przeszłości

    Starożytna świątynia - Wynalazek przeszłości
    Secreto
    Kraków

    mega pokój

    10.02.2020 | Besuchsdatum: 09.02.2020

    Pierwszy pokój odwiedzony podczas wizyty w Secreto - od razu po wejściu jest efekt WOW - dekoracja a raczej scenografia jest extra! Zagadki są bardzo pomysłowe, logiczne, gra odbywa się płynnie. Wykorzystana duża ilość elektroniki. Bardzo pomysłowe unikanie typowych rozwiązań kod,klucz,kłódka na tysiąc sposobów :)
    Raz jeszcze pozdrowienia dla Pani prowadzącej :)

  • Escape Room Statek kosmiczny - Kamień akumulacyjny

    Statek kosmiczny - Kamień akumulacyjny
    Secreto
    Kraków

    kosmiczny zachwyt

    10.02.2020 | Besuchsdatum: 09.02.2020

    RE WE LA CJA ! Tak dopracowany pokój, który wywiózł poprzeczkę na naprawdę wysoki poziom jeśli chodzi o wystrój i pomysłowość zagadek. Niestety po takim pokoju w wielu następnych będziemy widzieć niedociągnięcia. Tutaj jest wszystko na najwyższym poziomie. Twórcy pokoju fascynują się elektroniką, każda zagadka jest wręcz nią naszpikowana. Polecam - najlepsze miejsce w Krakowie!
    Trzeba wspomnieć o obsłudze - prowadząca jest świetna - serdecznie pozdrawiamy!

  • Escape Room Escape DaVinci

    Escape DaVinci
    WydostanSie Escape Rooms
    Kraków

    Glaubwürdige Bewertung

    naprawdę duża ilość zagadek

    10.02.2020 | Besuchsdatum: 08.02.2020

    pokój wpasowujący się w temat - wystrój, zagadki, których jest naprawdę sporo i 75 minut może nie być wystarczające aby wyjść. Przemiła obsługa. Trochę nie nasz klimat ale polecamy dla spostrzegawczych

  • Escape Room Plugawy HOTel

    Plugawy HOTel
    Lock House
    Kraków

    Glaubwürdige Bewertung

    plugawy HOTel - warto się w nim zatrzymać

    10.02.2020 | Besuchsdatum: 08.02.2020

    Pokój bardzo pomysłowy, dopracowany pod względem technologicznym. Fabuła bardzo na plus!
    Trzeba pamiętać, że zagadki są mocno liniowe i można utknąć ;)

  • Escape Room Seria Niefortunnych Zagadek

    Seria Niefortunnych Zagadek
    Cinema Escape
    Pszczyna

    niesamowite doświadczenie

    20.01.2020 | Besuchsdatum: 28.12.2019

    Pokój rewelacyjny, zupełnie inne doświadczenie. Wszystko perfekcyjnie dopracowane, zagadki są logiczne, następują po sobie, wszystko przechodzi płynnie. Lokalizacja escape roomu wykorzystana w 100%. Polecam !

  • Escape Room Niepokój

    Niepokój
    ER 1871 Inny Wymiar
    Chorzów

    Glaubwürdige Bewertung

    polecam dla wielbicieli grozy

    20.01.2020 | Besuchsdatum: 18.01.2020

    Całe doświadczenie począwszy od wprowadzenia, przez oczekiwanie na początek gry jest dopracowane do perfekcji.
    Niepokój panuje przez całą rozgrywkę.
    Polecam dla osób lubiących strach
    Zakończenie rewelacja!