Kacek

Kacek

Hallo, ich bin Kacek. Ich habe 10 Escape Rooms besucht. Meine Lieblingskategorie ist Abenteuer. Ich lade dich herzlich ein, mein Profil durchzulesen. Folge mir oder schreibe mir eine Nachricht, um über Escape Rooms sprechen zu können.

10 Besucht

0 Geplant

Wanderer

33 Punkte

25
33 Pkt
50

Alle Bewertungen

Escape Room Pasażer
Pasażer

WSIĄŚĆ DO POCIĄGU NIEBYLE JAKIEGO

28.02.20 | Besuchsdatum: 23.02.20

Kacek 7 Bewertungen

Jeżeli lubisz przygody i podróże pociągiem to ten pokój jest właśnie dla Ciebie :)

Zacznę od tego że pokój odwiedziliśmy w 4 osoby, wydaje mi się że optymalnie byłoby w trzy.

Wystrój pokoju to 1 do 1 jak oryginał, nie będę spojlerował, ale nawet trochę buja, tuk tuk tuk tuk....

Świetne zagadki, 10/10

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Nautilus: Podmorska przygoda
Nautilus: Podmorska przygoda

Pierwsze spotkanie z wyjściem awaryjnym!WoW!

28.02.20 | Besuchsdatum: 22.02.20

Glaubwürdige Bewertung

Kacek 7 Bewertungen

Nasza pierwsze spotkanie z pokojem od Wyjścia Awaryjnego.
Nie ukrywam, nasze oczekiwania były duże, ale sam pokój przerósł nasze oczekiwania!
Klimat oddaje już samo wejście do pokoju :) w środku to już czuliśmy się jak zanurzeni w wodnej otchłani!
Zagadki bardzo zróżnicowane, od bardzo prostych do takich, gdzie sam spryt nie wystarczy.
KLIMAT 11/10
WYSTRÓJ 11/10

Pokój petarda, idealny dla 4 osób.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Misja na Wschodzie
Misja na Wschodzie

To był czad!

08.01.20 | Besuchsdatum: 29.12.19

Kacek 7 Bewertungen

Wybraliśmy się do kolejnego pokoju od Chaty Tajemnic w Szczyrku. Byliśmy w 6 osób, dwie drużyny, piękna współpraca. [Spojler] były świetne! Pierwszy raz spotkaliśmy się z możliwością współpracy w drużynach i bardzo nam się podobało. Naszym zdaniem najlepszy pokój z dotychczasowych, szkoda że został nam tylko jeden w Chacie Tajemnic. Gorąco Polecam !

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Chata górala
Chata górala

Nietypowa chata górala...

08.01.20 | Besuchsdatum: 13.11.19

Kacek 7 Bewertungen

Nasz drugi pokój od Chaty Tajemnic stanął na wysokości zadania! Super klimat, swoją drogą ciekawy ten mieszkaniec chatki...:P Obsługa jak zwykle bomba! Polecamy serdecznie, idealny dla 4 osób!

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Porwanie w szkole magii
Porwanie w szkole magii

Dla Fanów Harrego!

08.01.20 | Besuchsdatum: 17.10.19

Kacek 7 Bewertungen

Pierwsza przygoda z Szczyrkowskim Escape roomem, ale na pewno nie ostatnia! Pokój inspirowany światem Harrego. Nasza rodzinna niestety nie należy do fanów serii, ale pokój to niesamowita przygoda. Nasza 4 letnia córka trochę się bała i delikatnie psuła zabawę :P Zagadki elektroniczne - bardzo ciekawe, super komunikacja z MG. Pokój na duży PLUS

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Mikołajowa Misja
Mikołajowa Misja

Rodzinna przygoda z św Mikołajem

08.01.20 | Besuchsdatum: 19.12.19

Kacek 7 Bewertungen

Dzieciaki zachwycone, pokój mały ale niczego mu nie brakowało. Bardzo fajny klimat, przyjemna obsługa.

Allgemeine Note: 8/10

Game Master: 10/10

Klima: 8/10

Schwierigkeitsgrad: Leicht

Escape Room Seria Niefortunnych Zagadek
Seria Niefortunnych Zagadek

The best one

08.01.20 | Besuchsdatum: 06.01.20

Glaubwürdige Bewertung

Kacek 7 Bewertungen

Pokój to po prostu petarda! Od samego początku oddaje klimat, "cinema escape room". Świetny od początku do samego końca. [Spojler] jest epicka! Byliśmy w 5 osób i było optymalnie, każdy miał zajęcie dla siebie. Także musicie zajrzeć do tego pokoju, nie bez powodu zajmuje 10 miejsce w Polsce.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Leicht