agatakomorowska88
  • Escape Room Tajemnica starej kamienicy

    Tajemnica starej kamienicy
    Escape Room Majdańska 18 Warszawa
    Warszawa

    Glaubwürdige Bewertung

    Niezapomniana przygoda

    16.02.2020 | Besuchsdatum: 16.02.2020

    Byliśmy we dwójkę i wyszliśmy w zasadzie z jedną podpowiedzią idealnie o czasie :) super klimat, bardzo ciekawa fabuła. Mało kłódek, a za to wiele innych ciekawych mechanizmów. Bardzo miły Pan prowadzący :) Pokój jak dla mnie dla dwóch osób bo dla trzech to już robi się tłum.

  • Escape Room Eksperyment

    Eksperyment
    Tkalnia Zagadek
    Radom

    Eksperyment w przelocie

    12.02.2020 | Besuchsdatum: 11.02.2020

    Wybraliśmy się na eksperyment w trasie na urlop. Byliśmy we dwie osoby i zabrakło nam ok. minuty, żeby wyjść o czasie jednak potrzebowaliśmy sporo podpowiedzi które by były nie potrzebne gdyby nie zbyt skomplikowany początek gry. Ciekawa jest opcja wyboru poziomu trudności. Wybraliśmy trudną wersję. Uważam, że pierwsza zagadka jest zbyt rozbudowana przez co strasznie dużo czasu nam zajęła i było później za mało czasu na inne zagadki i przez to
    pani co chwilę pytała czy potrzebujemy podpowiedzi i potrzebowaliśmy podpowiedzi do prostych rzeczy bo się denerwowaliśmy, że mamy za mało czasu i wtedy się źle myśli i oczywiste rzeczy umykają. Przez to zdenerwowanie pierwszą zagadką byliśmy na siebie źli i zawiodła komunikacja przy drugiej zagadce i straciliśmy kolejny cenny czas na błędne próby. Zagadki ogólnie ciekawe, na fajnym poziomie trudności i spójne z klimatem i fabułą pokoju. Ogólnie polecam, ale jeśli ktoś idzie pierwszy raz do ER to lepiej się wybrać w więcej niż dwie osoby. Gdyby nie początek to myślę że dałabym 9 lub 10.

  • Escape Room Przeklęty Obraz

    Przeklęty Obraz
    Black Cat Escape Room
    Warszawa

    Glaubwürdige Bewertung

    Artystycznie

    12.02.2020 | Besuchsdatum: 10.02.2020

    To był wspaniały wybór. Klimat super, mistrzyni gry wprowadziła nas bardzo dobrze i ciekawie w fabułę gry. Byliśmy w 2 osoby i zdążyliśmy wyjść w ostatniej minucie, ale potrzebowaliśmy paru podpowiedzi. Myślę, że przy większej liczbie osób część z podpowiedzi dałoby się uniknąć ;) zabawa była super i zagadki bardzo ciekawe. Bardzo polecam :) pozdrawiamy mistrza gry Nikolę :) obsługę oceniam 20/10 ale się nie da ;)

  • Escape Room Muzeum okultyzmu Państwa Warren

    Muzeum okultyzmu Państwa Warren
    Exciting Escape Room
    Warszawa

    Wizyta w upiornym muzeum

    09.02.2020 | Besuchsdatum: 08.02.2020

    To był nasz pierwszy pokój z poziomu dla doświadczonych. Byliśmy w 4 osoby i wyszliśmy niecałe 2 min przed czasem z 3 podpowiedziami (jak zwykle do łatwych zagadek bo te trudne szły nam bez problemu;) ). Pokój bardzo klimatyczny i logiczny, super obsługa. Można się wystraszyć ;) świetny klimat, dużo eksponatów jak w prawdziwym muzeum. Bardzo polecam!!!

  • Escape Room Chata Wiedźmy

    Chata Wiedźmy
    Escape Room Majdańska 18 Warszawa
    Warszawa

    Niespodziewana wizyta w Chacie Wiedźmy :)

    17.01.2020 | Besuchsdatum: 12.01.2020

    Postanowiliśmy spontanicznie pójść z mężem do Chaty Wiedźmy. Patrzymy a tu tylko jedna wolna godzina tego dnia i to akurat idealnie nam pasująca :D Przypadek? Nie sądzę ;) To był znak że powinniśmy się tam znaleźć :) Było warto. Nie obyło się bez podpowiedzi, ale część z tego powodu, że było tam dość ciemno i dlatego wiele rzeczy było ciężko zauważyć. Wyszliśmy parę min przed czasem. Zagadki bardzo ciekawe i klimat bardzo pasujący do tematu :) Bardzo polecam ten pokój i nie mogę się doczekać wizyty w innych pokojach :) Pozdrawiamy przemiłą i zaangażowaną obsługę :)

  • Escape Room Przeklęta wyspa

    Przeklęta wyspa
    Escape Project
    Warszawa

    Glaubwürdige Bewertung

    Rewelacja

    12.01.2020 | Besuchsdatum: 11.01.2020

    Rewelacyjny klimat, staranne wykonanie dekoracji i zagadek, super obsługa. Fajne rozwiązanie, że można trochę dopasować poziom trudności pokoju do doświadczenia graczy :) byliśmy w czwórkę i wyszliśmy 3 min przed czasem. A wzięliśmy poziom średni, bo mieliśmy zróżnicowane doświadczenie w grupie ;) rewelacyjna przygoda i warta swojej ceny :) bardzo polecamy i nie możemy się doczekać aż powstanie kolejny pokój :)

  • Escape Room Krwawa Rzeźnia

    Krwawa Rzeźnia
    Questrooms
    Gdańsk

    Spontaniczna wizyta w Krwawej rzeźni :)

    04.01.2020 | Besuchsdatum: 26.12.2019

    Pokój bardzo klimatyczny i pasujący klimatem do nazwy. Byliśmy tam we dwójkę z mężem i zabrakło nam raptem paru minut, ale Pan z obsługi dał nam parę min gratis i nam się udało wyjść ;) Zagadki bardzo fajne i przy niektórych trzeba było dłuższą chwilę pomyśleć. W zasadzie udało nam się wyjść tylko z 1 podpowiedzią i to w zasadzie do prostej zagadki bo z tymi trudnymi nie mieliśmy problemu ;) Generalnie bardzo nam się podobało i na pewno jak znowu będziemy przejazdem w Gdańsku to zajrzymy do innego pokoju :).

  • Escape Room Nautilus: Podmorska przygoda

    Nautilus: Podmorska przygoda
    Wyjście Awaryjne
    Warszawa

    Glaubwürdige Bewertung

    Rewelacyjny

    23.12.2019 | Besuchsdatum: 23.12.2019

    Rewelacja. Super klimat, super zagadki :) Byliśmy w 4 osoby i udało nam się wyjść ok. 10 min przed czasem :) Dla kogoś kto pierwszy raz idzie do escape roomu może być skomplikowany, ale jak już ktoś był z dwa czy trzy razy to idealny poziom :) tak samo jak Legenda Miecza :) nie mogę się doczekać następnej wizyty, następny cel w cieniu piramid ;) Obsługa przesympatyczna i bardzo pomocna :)
    Pozdrawiamy :)

  • Escape Room Sex room

    Sex room
    Black Cat Escape Room
    Warszawa

    Glaubwürdige Bewertung

    Super zabawa dla par

    25.11.2019 | Besuchsdatum: 24.11.2019

    Super zabawa dla par. Prosty pokój dobry dla początkujących, ale dla doświadczonych graczy również świetne doświadczenie :). Klimat jak najbardziej pasujący do fabuły i bardzo staranne wykonanie. Bardzo ciekawe pomysły na zagadki. Jednym słowem udana randka z mężem :) Naszym mistrzem gry była przemiła Pani Natalia, którą bardzo pozdrawiamy :)