prexxon

prexxon

Hallo, ich bin prexxon. Ich habe 28 Escape Rooms besucht. Meine Lieblingskategorie ist Erzählform. Ich lade dich herzlich ein, mein Profil durchzulesen. Folge mir oder schreibe mir eine Nachricht, um über Escape Rooms sprechen zu können.

28 Besucht

8 Geplant

Wanderer

32 Punkte

25
32 Pkt
50

Alle Bewertungen

Escape Room Moriarty sp. z o.o.
Moriarty sp. z o.o.

Stać policja jesteście otoczeni

06.01.20 | Besuchsdatum: 04.01.20

prexxon 26 Bewertungen

Co tu dużo mówić tego nie da się opisać to trzeba przeżyć. Zagadki na mega wysokim poziomie może nie trudności ale rozbieżności i ciekawości.

Wystrój pokoju jest niesamowity , dopracowany każdy szczegół , wchodząc do środka czuje się jakby [spojler].

Obsługa super zaangażowana w zabawę w 100% ogólnie cała firma -widać że ma mega zajawkę na prowadzeni pokoi i robi to w profesjonalny sposób.

Nie dziwię się dlaczego ten pokój jest tak wysoko oceniany gdybym mógł to poszedłbym tam jeszcze raz i przeżył bym to wszystko ponownie.

Polecam jak najbardziej 11/10

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Schwer

Escape Room Psychiatryk 2.0
Psychiatryk 2.0

Gdzie ja jestem

01.01.20 | Besuchsdatum: 26.12.19

prexxon 26 Bewertungen

Świetny pokój , bardzo ciekawe zagadki a jeszcze lepszy klimat nie jest strasznie ale warto zarezykowac ;) polecam każdemu bez wyjątków

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Łowcy snów
Łowcy snów

Wow wow wow to było coś

30.12.19 | Besuchsdatum: 28.12.19

prexxon 26 Bewertungen

To było coś pierwszy pokój w stylu abstrakcyjnym , pierwszy pokój w Bielsku , i pierwszy pokój w mojej liście najbardziej zaskakujących .

Jestem mega zadowolony z tego pokoju i z zagadek które były świetne i z wystroju który robił szum w głowie bo tak naprawdę nie wiadomo było o co chodzi do samego końca .

Obsługa jak najbardziej na plus choć wprowadzenie było słabiutkie zero fabuły itp. ale może tak miało być .

Napewno odwiedzimy pozostałe pokoje tej firmy . Polecam każdemu uuu jest niesamowity .

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 9/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Smocza Skała
Smocza Skała

Zdrajców trzeba karać

30.12.19 | Besuchsdatum: 18.12.19

prexxon 26 Bewertungen

Pokój jest starszy ma swoje lata ale i tak zaskakuje.
Świetne zagadki logiczne, dotyczące fabuły.

Wystrój też spoko wszystko było tak jakbym czuł się że jestem w twierdzy z filmu.

Poziom trudności średni ale jak ktoś ma za sobą kilkanaście zamkniętych pokoii to będzie się czuł jak w niebie z przyjemnością rozwiązuje się zagadki.

Polecam każdemu kto będzie w okolicy ale zaznaczam jest to stary pokój więc nie liczcie na cudy mi osobiście się bardzo podobało.

Pozdrawiam

Allgemeine Note: 9/10

Game Master: 10/10

Klima: 9/10

Schwierigkeitsgrad: Leicht

Escape Room Szlak Nieumarłych
Szlak Nieumarłych

Druid i jego zadanie

16.12.19 | Besuchsdatum: 11.12.19

prexxon 26 Bewertungen

Pokój zasługuje na medal . Fabuła poorostu genialna wszystko związane ze sobą . Klimat jakbym mógł to bym stamtąd nie wychodził.

Ktoś kto byk w świątyni zagłady ten wie że zagadek jest mnóstwo a ja mogę tylko dodać że tutaj poprzeczka jest postawiona wyżej.

ilość zagadek i jakość oraz świetne szczegóły wygląd,mistrz gry no poorostu wszystko bylo na mega propsie .

Polecam każdemu bez wyjątku!!!

Mega pokój oby tak dalej ;)

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Schwer

Escape Room Tajne przez poufne
Tajne przez poufne

Nowy wymiar

10.12.19 | Besuchsdatum: 05.12.19

prexxon 26 Bewertungen

Jak dla mnie coś nowego super nowoczesnego .
Tylko ten początek jest ciężki żeby się odnaleźć ale tak poza tym to naprawdę wielki plus.

Uwielbiam er ale ten byk całkowicie inny i bardzo ciekawy śmieszny i zarazem wymagający myślenia i nie tylko ;)

Polecam każdemu co ma za sobą kilka pokoii napewno wam się spodoba a firmie quest Cage nie mówię dowodzenia widzimy się na pozostałych escape roomach pozdrawiam ;)

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 9/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Grota Mocy
Grota Mocy

Jaskinia pułapek

10.12.19 | Besuchsdatum: 09.12.19

prexxon 26 Bewertungen

Pokój jest niesamowicie estetycznie zrobiony . Wygląd powala z nóg .
Zagadki są średnie nie za trudne nie za łatwe i elektroniczne i tradycyjne no można powiedzieć że jest wszystko co potrzeba do udanej zabawy .
Dla mnie pokój zrobił duże wrażenie i z niecierpliwością czekam na kolejne pokoje tej firmy .
Uważam że jest lepszy niż Saloon.

Ps/ uwaga na pułapki ?

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Niepokój
Niepokój

Zabiera dech w piersiach

02.12.19 | Besuchsdatum: 02.12.19

prexxon 26 Bewertungen

Jak zwykle klasa jeśli chodzi o tą firmę bardzo straszny pokój zrobiony profesjonalnie pod każdym względem.

Zagadki przeróżne a klimat mroczny .

Prowadzący zaangażowany w swoją rolę na 100%.

Polecam każdemu kto lubi klimaty horroru jest naprawdę czego się bać.

Mała rada dla firmy trochę ciszej muzyczkę puścić.

10/10 a jak.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Saloon
Saloon

Czapki z głów łowcy idą.

02.12.19 | Besuchsdatum: 28.11.19

prexxon 26 Bewertungen

Pokój był niezwykle tajemniczy fabuła zasługuje na mega plus.

Jeśli chodzi o zagadki naprawdę nie spotkałem się jeszcze z takimi rozwiązaniami mega zaskakujące.

Początek wydaje się bardzo trudny ale z czasem ogania się o co chodzi i pokój staje się bardzo przyjemny i aż chce się więcej.

Wystrój bardzo szczegółowy i piękny jak na klimat westernu .
Pozdrawiam Zabrze i napewno zawitamy na grotę mocy ;)

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Świątynia Zagłady
Świątynia Zagłady

Majowie atakują

27.11.19 | Besuchsdatum: 22.11.19

prexxon 26 Bewertungen

Jak dla mnie najlepszy z wszystkich er w Gliwicach z firmy open the lock.

Zagadek mnóstwo każdy znajdzie coś dla siebie są różnorodne może niekoniecznie na poziom doświadczony ,wystarczy troszkę pomyśleć ale nie przesadzać.
Wystrój no bomba to zrobiło wielka furorę.

Pokój sam w sobie jest bardzo duży i warto wybrać się tam większą paczka polecam jak najbardziej wszystkim .

Już nie mogę się doczekać ich kolejnego pokoju który otwierają niebawem.

Super zabawa !

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Weiter anzeigen