Aniou71
  • Escape Room Duch kopalni

    Duch kopalni
    Time Of Mysteries
    Wrocław

    Duchy nie istnieją

    24.01.2020 | Besuchsdatum: 24.01.2020

    Time of Mysteries po raz 3 nas nie zawiódł! Pokój nie do końca liniowy i zdecydowanie dla 2 osób odwiedzających kopalnię jest co robić. Wystrój, jak wiele osób wcześniej pisało, świetnie oddaje klimat, choć dla mnie mogłoby być go ciut więcej na pewnym etapie gry ;) Obsługa jak zwykle nie zawiodła :) Nie możemy doczekać się kolejnej propozycji Time of Mysteries ... a wiemy, że to już niebawem :)

  • Escape Room Dzicy Są

    Dzicy Są
    In&Out
    Wrocław

    Kolorowy wiatr

    03.01.2020 | Besuchsdatum: 29.12.2019

    Niewątpliwie bajkowo urządzony pokój, który nadaje się zarówno dla starszych jak i młodszych. Zagadki nie do końca liniowe więc w 4 osobowej grupie nikt się nie nudził. Kłódki i bardzo ciekawa elektronika :) Obsługa przemiła a zakończenie zabawy Rewelacyjne !

  • Escape Room Tajemnicza Dżungla

    Tajemnicza Dżungla
    Dom Zagadek Exitus
    Wrocław

    Zabawa nie tylko dla dzieci

    14.12.2019 | Besuchsdatum: 14.12.2019

    Pokój przygotowany specjalnie dla dzieci zaskoczył również dorosłych ;) Bardzo przyjemnie urządzony, w pełni liniowy. Zagadki wymagają od dzieci skupienia i umiejętności liczenia oraz czytania i pisania. Ale pomocy służy dorosły. Standardowo dzieciom towarzyszy animator, ale w naszym przypadku był to rodzinny, urodzinowy wypad i nie było problemu abyśmy jakoś dorośli uczestniczyli w przygodzie. Świetny pomysł na wspólne spędzenie czasu z najmłodszymi.

  • Escape Room Przeklęta wyspa

    Przeklęta wyspa
    Escape Project
    Warszawa

    Wyspa pełna zagadek

    13.12.2019 | Besuchsdatum: 13.12.2019

    Krótką wizytę w Warszawie postanowiliśmy umilić sobie odwiedzinami w ER i kierując się opiniami padło właśnie na Przeklętą Wyspę. Był to strzał w 10! Sam wystrój robi mega robotę. Wszystko dopracowane w najmniejszych szczegółach co pozwala na 100% wczuć się w klimat gry. System podpowiedzi rewelacyjny, aż zachęcał do korzystania :) Zagadki bardzo zróżnicowane i ciekawe. Byliśmy we dwójkę i wybraliśmy opcję trudności lekko pół średnią ;), co po przerobieniu już paru ER dało nam efekt świetnej zabawy! Ale uwaga ... trzeba być mocno spostrzegawczym aby nie stracić za dużo czasu na rzeczy oczywiste ... o ile można w takim miejscu w ogóle użyć tego stwierdzenia, bo nie jedno nas zaskoczy :)

  • Escape Room Przeklęta wróżba

    Przeklęta wróżba
    Time Of Mysteries
    Wrocław

    Wróżka czy wiedźma?

    05.12.2019 | Besuchsdatum: 05.12.2019

    Zaczynajac od wprowadzenia, które było zaskoczeniem - mega wielki plus! Świetne rozpoczęcie gry, która sama w sobie była wyśmienita. Cały pokój utrzymany w klimacie od początku do końca. Zagadki bardzo różnorodne i ciekawe. Kłódki i elektronika, które świetnie ze sobą współgrają. Byliśmy we dwójkę i z małą pomocą udało nam się wyjść przed czasem.

  • Escape Room Wstęp wzbroniony

    Wstęp wzbroniony
    Time Of Mysteries
    Wrocław

    W lesie...

    22.11.2019 | Besuchsdatum: 22.11.2019

    Pokój głównie kłódkowy chodź nie w stu procentach. Polecam głównie początkującym ekipom. Byliśmy w dwójkę i świetnie się bawiliśmy. Jedna osoba więcej też na pewno miałaby co robić ale 5 to według mnie już lekki tłok ;) Był to nasz pierwszy pokój Time of Mysteries i na pewno wrócimy po więcej !

  • Escape Room Czarny motylek

    Czarny motylek
    Fox O'clock
    Wrocław

    Pobaw się ze mną ...

    16.11.2019 | Besuchsdatum: 16.11.2019

    Czarny motylek to zdecydowanie pokój, który trzeba odwiedzić chociażby po to, aby przypomnieć sobie pewne zabawy z dzieciństwa i zagrać w ... miłym towarzystwie :) Bo motylek nie taki straszny jakby się mogło wydawać. Choć cały czas ogarnia „gościa” lekki dreszczyk emocji to przecież tak na prawdę nie ma się czego bać. Byliśmy we dwójkę i bawiliśmy się fantastycznie. No i obsługa jak zwykle przemiła :)

  • Escape Room Kraina Wiecznej Nocy

    Kraina Wiecznej Nocy
    Secret Room - Brain Code
    Wrocław

    Glaubwürdige Bewertung

    Przygoda

    05.11.2019 | Besuchsdatum: 04.11.2019

    Bardzo miła i przyjemna przygodówka. Wiele ciekawych rozwiązań i zagadek. Choć pokój należy do „łatwych” nie obyło się bez problemów i pomocy ze strony Mistrza Gry. Wymagana jest dokładność i precyzja.

  • Escape Room Pokój babci

    Pokój babci
    Secret Room - Brain Code
    Wrocław

    Ach ta nasza babcia

    30.10.2019 | Besuchsdatum: 17.10.2019

    Pokój idealny dla 2 osób. Głównie bazuje na kłódkach ale przecież babcie z zasady są staromodne. Pokój utrzymany w klimacie w 100%. A grzebanie w rzeczach babci tym razem można nas mocno zaskoczyć :)

  • Escape Room Syreni Śpiew

    Syreni Śpiew
    Fox O'clock
    Wrocław

    Alohomora !

    30.10.2019 | Besuchsdatum: 05.10.2019

    Jakiż to jest piękny pokój ! Wystrój jest na najwyższym poziomie. Zagadki bardzo różnorodne bez kłódek. Idealny dla fanów Harrego Pottera ale dla osób które nie pałają miłością do młodego czarodzieja również powinien być niesamowita przygodą i przyjemnością. Ale uwaga... trzeba się spieszyć aby samodzielnie wydostać się z pokoju, bo zagadek jest na prawdę sporo :)

Mehr Bewertungen anzeigen: 1 2