tbednarczuk74

tbednarczuk74

Pokoiki są spoko

76 Besucht

13 Geplant

Pionier

172 Punkte

150
172 Pkt
225

Alle Bewertungen

Escape Room Rodzina Addamsów
Rodzina Addamsów

No bomba

03.08.20 | Besuchsdatum: 14.06.20

Glaubwürdige Bewertung

Baaardzo interesujący i elegancko zrobiony pokój. Wszystko dopieszczone w najdrobniejszych detalach. To jedno z miejsc które po prostu trzeba odwiedzić. Serdecznie polecamy

Bewertung melden

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Wrota Czasu - Egipt
Wrota Czasu - Egipt

No i jesteśmy w grobowcu

03.08.20 | Besuchsdatum: 26.07.20

To najstarszy pokój TickTacka. Jakiś czas temu byl na 3 miejscu na lockme. To jeden z pierwszych elektronicznych pokoi. Wystrój jak zwykle dopracowany. Zagadki przemyślane. Zachęcamy do odwiedzenia również tego pokoju. No i z niecierpliwością czekamy na kolejne Wasze pokoje. Dziekujemy także Mistrzowi Gry za miłą atmosferę.

Bewertung melden

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Niepokój
Niepokój

Number one z horrorów

03.08.20 | Besuchsdatum: 28.07.20

To pierwszy pokój w którym otrzymaliśmy pamiątkowe wydrukowane zdjęcie oraz kartę lojalnościową ze zniżką na kolejne pokoje tej firmy. Duży plus za to, gdyż z pewnością je odwiedzimy. 400 m2 piwnic kamienicy z XIX zagospodarowane na potrzeby firmy tworzy świetny klimat. Samo wprowadzenie do pokoju nadaje niesamowicie mroczną atmosferę na kolejne półtorej godziny gry. Bardzo interesująca [spojler]. Niespodzianki na wielu etapach. Niestety jeden z naszych kolegów wystraszyl się i zrezygnował. My dobrnęliśmy do końca. Z gatunku horrorów to dla naszej grupy zdecydowany "number one".

Bewertung melden

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Schwer

Escape Room Spisek Kardynała
Spisek Kardynała

Kardynał nas przemaglował

23.02.20 | Besuchsdatum: 22.02.20

Glaubwürdige Bewertung

Bardzo trudny pokój wymagający współpracy i sporo myślenia. Nie było ani jednej kłódki, wszystko było natomiast elektroniczne. Piękne odwzorowanie detali uorxykemnialo grę.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Sehr schwer

Escape Room Olimp
Olimp

Na ten Olimp koniecznie trzeba wejść

23.02.20 | Besuchsdatum: 22.02.20

Glaubwürdige Bewertung

Wyrazy uznania dla tworców tego elektronicznego pokoju. Zabawa w nim przynosi bardzo dużo frajdy i radości. To jest z pokoi, które że względu na swoje nowatorskie rozwiązania musi znaleźć się na trasie fanów. Serdecznie polecamy

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Leicht

Escape Room Stara Szafa
Stara Szafa

Narnia

23.02.20 | Besuchsdatum: 22.02.20

Glaubwürdige Bewertung

Oczywiście stara szafa kojarzy się z Narnią, a przejście przez nią dodaje dodatkowego smaku. Pokój bardzo ładnie dopracowany, zagadki interesujące i wciągające. Warto go odwiedzić

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Napad na bank
Napad na bank

Można poczuć się jak rabuś

23.02.20 | Besuchsdatum: 22.02.20

Pokój daje bardzo realistyczne odczucia związane z napadem na bank. Zastosowane mechanizmy ochrony pozwalają przeżyć sceny znane nam tylko z filmów. Serdecznie zachęcamy do odwiedzin tego pokoju.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Pasażer
Pasażer

No Escape na wypasie

23.02.20 | Besuchsdatum: 22.02.20

Niezwykle realistyczny pokój. Dzięki wprowadzeniu do środka w opaskach na głowie realizm pokoju wręcz poraził. Nic dziwnego, że pokój stoi w czołówce warszawskich pokoi. Ten pokój koniecznie trzeba odwiedzić.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Sherlock Holmes
Sherlock Holmes

Pokój wart odwiedzin

22.02.20 | Besuchsdatum: 15.12.19

Byliśmy jedną z pierwszych grup odwiedzających ten pokój, jak również pierwsi piszemy ocenę. Lokout stanął na wysokości zadania i każdy ich nowy pokój jest wart odwiedzin. Zagadki są liniowe i bardzo interesujące. Serdecznie polecamy pokój.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Leicht

Escape Room Wrota Czasu - Tortuga
Wrota Czasu - Tortuga

Nie możemy się już doczekać kolejnych Waszych pokoi

17.02.20 | Besuchsdatum: 17.02.20

Glaubwürdige Bewertung

Przede wszystkim wielki szacun dla naszego Mistrza Gry Pana Jarka. Witając nas w drzwiach podał każdemu rękę, przedstawił się i w bardzo profesjonalny i kulturalny sposób wprowadził nas do gry w pokoju. Tacy Mistrzowie Gry są rzadkością i warto ich cenić! To już drugi pokój tej firmy w którym byliśmy po drodze na ferie. To idealny przystanek w drodze by ciekawie spędzić czas. Bylismy już w Lokalizacji i czekamy na kolejne pokoje Waszej firmy. Wystrój rewelacyjny, zagadek dużo i bardzo interesujące. Zapach drewna, muzyka płynąca z głośników i klimat pokoju sprawia że koniecznie trzeba go odwiedzić.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Seite 1 von 5

Weiter anzeigen