kozlowskakarolina324

kozlowskakarolina324

Hallo, ich bin kozlowskakarolina324. Ich habe 12 Escape Rooms besucht. Meine Lieblingskategorie ist Abenteuer. Ich lade dich herzlich ein, mein Profil durchzulesen. Folge mir oder schreibe mir eine Nachricht, um über Escape Rooms sprechen zu können.

12 Besucht

2 Geplant

Wanderer

45 Punkte

25
45 Pkt
50

Alle Bewertungen

Escape Room Duch kopalni
Duch kopalni

Ujdzie

17.03.20 | Besuchsdatum: 08.03.20

Glaubwürdige Bewertung

Wystrój przyzwoity, zagadek sporo, ale niektóre trochę "niespójne". Może to wina naszego zmęczenia,nie wiem, w każdym razie nigdy nie braliśmy aż tylu podpowiedzi o.O Kłódki się zacinają przez co człowiek kombinuje jak głupi dalej mimo, że dobrze rozwiązał już zagadkę ;) Obsługa bardzo miła.

Allgemeine Note: 7/10

Game Master: 10/10

Klima: 7/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Wstęp wzbroniony
Wstęp wzbroniony

Spoko dla początkujących

14.12.19 | Besuchsdatum: 14.12.19

Fajny pokój,klimat jest, pierwsza połowa poszła nam migiem a nagle nas zablokowało i musiałyśmy brać podpowiedzi (byłyśmy we dwie). Poziom trudności średni. Był to nasz 11sty pokój i może na początku byłabym bardziej zadowolona, teraz trochę takie meh, ale dla początkujących polecam.

Allgemeine Note: 8/10

Game Master: 10/10

Klima: 8/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Underworld
Underworld

Super

10.11.19 | Besuchsdatum: 10.11.19

Glaubwürdige Bewertung

Świetny klimat, wystrój. Mocny nacisk na współpracę, ciekawe zagadki. Dla średnio zaawansowanych polecam wersję 120min,bo serio sporo jest do ogarnięcia. Z całej trylogii ten pokój podobał mi się najbardziej.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Tożsamość
Tożsamość

Klimat zbudowany na medal

01.09.19 | Besuchsdatum: 01.09.19

Glaubwürdige Bewertung

Był to mój 9ty a rodziców 2gi escape room,wszyscy wyszliśmy zadowoleni :) Informację od obsługi, że komunikacja między uczestnikami jest BARDZO ważna serio należy sobie wziąć do serca :D Wystrój wnętrza ekstra, zagadki interesujące, obsługa sympatyczna, wielki plus za klimatyzacje...

Allgemeine Note: 8/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Krypta
Krypta

Najs ;)

21.07.19 | Besuchsdatum: 20.07.19

Glaubwürdige Bewertung

Świetny wystrój, niezły nastrój, ciekawe zadania do wykonania, duży plus za klimatyzacje, obsługa bardzo sympatyczna ? Na pewno wrócimy po więcej!

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Pokój babci
Pokój babci

Mieszane uczucia

20.07.19 | Besuchsdatum: 20.07.19

Glaubwürdige Bewertung

Podobał nam się, ale albo miałyśmy gorszy dzień albo po prostu pokój nam nie podszedł zagadkami, bo ilość podpowiedzi to chyba nasz rekord ?Ogólnie polecam, ale raczej początkującym, zaawansowanych może nie porwać ?

Allgemeine Note: 7/10

Game Master: 10/10

Klima: 8/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel