kozlowskakarolina324
  • Escape Room Wstęp wzbroniony

    Wstęp wzbroniony
    Time Of Mysteries
    Wrocław

    Spoko dla początkujących

    14.12.2019 | Besuchsdatum: 14.12.2019

    Fajny pokój,klimat jest, pierwsza połowa poszła nam migiem a nagle nas zablokowało i musiałyśmy brać podpowiedzi (byłyśmy we dwie). Poziom trudności średni. Był to nasz 11sty pokój i może na początku byłabym bardziej zadowolona, teraz trochę takie meh, ale dla początkujących polecam.

  • Escape Room Underworld

    Underworld
    Brain Code - Secret Room
    Wrocław

    Glaubwürdige Bewertung

    Super

    10.11.2019 | Besuchsdatum: 10.11.2019

    Świetny klimat, wystrój. Mocny nacisk na współpracę, ciekawe zagadki. Dla średnio zaawansowanych polecam wersję 120min,bo serio sporo jest do ogarnięcia. Z całej trylogii ten pokój podobał mi się najbardziej.

  • Escape Room Tożsamość

    Tożsamość
    Exit19.pl
    Wrocław

    Glaubwürdige Bewertung

    Klimat zbudowany na medal

    01.09.2019 | Besuchsdatum: 01.09.2019

    Był to mój 9ty a rodziców 2gi escape room,wszyscy wyszliśmy zadowoleni :) Informację od obsługi, że komunikacja między uczestnikami jest BARDZO ważna serio należy sobie wziąć do serca :D Wystrój wnętrza ekstra, zagadki interesujące, obsługa sympatyczna, wielki plus za klimatyzacje...

  • Escape Room Krypta

    Krypta
    Brain Code - Secret Room
    Wrocław

    Glaubwürdige Bewertung

    Najs ;)

    21.07.2019 | Besuchsdatum: 20.07.2019

    Świetny wystrój, niezły nastrój, ciekawe zadania do wykonania, duży plus za klimatyzacje, obsługa bardzo sympatyczna 😉 Na pewno wrócimy po więcej!

  • Escape Room Pokój babci

    Pokój babci
    Secret Room - Brain Code
    Wrocław

    Glaubwürdige Bewertung

    Mieszane uczucia

    20.07.2019 | Besuchsdatum: 20.07.2019

    Podobał nam się, ale albo miałyśmy gorszy dzień albo po prostu pokój nam nie podszedł zagadkami, bo ilość podpowiedzi to chyba nasz rekord 😂Ogólnie polecam, ale raczej początkującym, zaawansowanych może nie porwać 😉