Paweł K. 6
  • Escape Room Kopalnia Złota

    Kopalnia Złota
    Strych
    Chorzów

    Glaubwürdige Bewertung

    wow, wow i jeszcze raz wow!

    14.10.2019 | Besuchsdatum: 12.10.2019

    Genialny pokój, super obsługa, unikatowe zagadki. Wpadniemy jeszcze do drugiego pokoju!

  • Escape Room W gąszczu tajemnic

    W gąszczu tajemnic
    Quest Cage Centrum
    Katowice

    Glaubwürdige Bewertung

    Wow, wow i jeszcze raz wow!

    19.08.2019 | Besuchsdatum: 17.08.2019

    Top 3 pokojów w jakich byliśmy, a mamy za sobą juz ponad 40 :)
    Uwielbiam takie pokoje, gdzie elektronika łączy się ze standardowymi kłódkami. Cała otoczka i atmosfera zrobiona wokół pokoju jest na bardzo wysokim poziomie. Wczuliśmy się mega w klimat. Udało nam się wyjść dosłownie w ostatnich sekundach. Mega fajna obsługa. Wielki plus!

  • Escape Room Moriarty sp. z o.o.

    Moriarty sp. z o.o.
    Quest Cage
    Katowice

    Wow, wow i jeszcze raz wow!!!

    17.03.2018 | Besuchsdatum: 05.11.2017

    Wystartowaliśmy w dwójkę i... ledwo się udało. Mega, mega i jeszcze raz mega!!

  • Escape Room Morderstwo w Orient Expressie

    Morderstwo w Orient Expressie
    LOFTescape
    Chorzów

    Ciekawy i stosunkowo łatwy, ale...

    17.03.2018 | Besuchsdatum: 20.06.2017

    Bardzo fajny pokój, dużo ciekawostek i zaskakujących rozwiązań. Jedyny minus, to niektóre zagadki były lekko "zużyte" i sprawiały mało eleganckie wrażenie. Wystarczy czasem trochę kleju i będzie lepiej! ;)

  • Escape Room Psychoza

    Psychoza
    Tkalnia Zagadek
    Bielsko-Biała

    Fajny pokój, zagadki genialne

    25.06.2017 | Besuchsdatum: 25.06.2017

    Bardzo fajny pokój, zagadki których nie spotkaliśmy w innych pokojach. Trzeba łączyć dużo szczegółów, ale efekt końcowy jest genialny.

  • Escape Room Joker

    Joker
    HURRY UP
    Bielsko-Biała

    Trudny pokój, dużo zmyłek

    06.06.2017 | Besuchsdatum: 06.06.2017

    Fajny pokój, jednak trochę trudny. Dużo jest w nim "zmyłek", które niepotrzebnie utrudniają zabawę. Pomysł fajny, wykonanie również, jednak warto zadbać o niektóre elementy, gdyż są już trochę zużyte i sprawiają wrażenie zniszczonych (czerwono-czarna kostka), przez co końcowe rozwiązanie zagadki jest utrudnione.

  • Escape Room Łowcy snów

    Łowcy snów
    HURRY UP
    Bielsko-Biała

    Najlepszy pokój w Bielsku-Białej!

    06.06.2017 | Besuchsdatum: 06.06.2017

    Nie spodziewaliśmy się aż takiej ilości zagadek, których nie spotkamy w żadnym innym escape roomie! Super pokój, dopracowany w każdym szczególe. Gorąco polecam doświadczonym, jak i początkującym!!!

  • Escape Room Reaktor 404: powrót atomu

    Reaktor 404: powrót atomu
    Quest Cage
    Katowice

    REWELACJA!!!!!!!!!

    12.03.2017 | Besuchsdatum: 12.03.2017

    Wystrój pokoju rewelacyjny. Pokój wymagał bardzo dużo pracy i wkładu. Będąc w pokoju naprawdę czuje się klimat oddający całą fabułę. Zagadki rewelacyjne. Na plus pokoju można zaliczyć małą ilość kłódek ale dużą ilość zagadek, pokój dla osób lubiących technikę.
    Polecam serdecznie każdemu.

  • Escape Room Centrum Badawcze

    Centrum Badawcze
    Escape Katowice
    Katowice

    Fajny pokój, ale wygląda trochę "tandetnie" ;)

    26.02.2017

    Fajny pokój i fajne zagadki, ale sprawia wrażenie, że zrobiony trochę na "odwal się". Nie jest specjalnie trudny, ale jest dużo "zmyłek". Gdy zaczynaliśmy się rozkręcać, to się okazało, że to już koniec. Szkoda :)
    I zainwestujcie proszę 10zł w porządną kłódkę, a nie dawajcie jakiś kolorowych kłódek ze sklepu za 3zł, które sprawiają wrażenie mało profesjonalnych :)

  • Escape Room Misterium

    Misterium

    Katowice

    Fajny, ale trochę zaniedbany

    26.02.2017

    Tak jak poprzednicy pisali - fajny pokój z ciekawymi zagadkami, ale czasami wypadałoby trochę posprzątać i wymienić zużyte elementy. Ludzie płacą niemałe pieniądze za wejście, nie żałujcie 50zł, żeby kupić nową pościel ;)

Mehr Bewertungen anzeigen: 1 2 3