Paweł K. 6

Paweł K. 6

Hallo, ich bin Paweł K. 6. Ich habe 44 Escape Rooms besucht. Meine Lieblingskategorie ist Abenteuer. Ich lade dich herzlich ein, mein Profil durchzulesen. Folge mir oder schreibe mir eine Nachricht, um über Escape Rooms sprechen zu können.

44 Besucht

2 Geplant

Pfadfinder

72 Punkte

50
72 Pkt
100

Alle Bewertungen

Escape Room Zemsta
Zemsta

Daleko jeszcze?

16.01.20 | Besuchsdatum: 15.01.20

Glaubwürdige Bewertung

Super zaaranżowana przestrzeń, uwielbiam takie niespodziewane zwroty akcji, których w tym pokoju doświadczymy nie jeden raz. Super zagadki, dużo takich, które nie znajdziemy w innych pokojach. Bardzo miły prowadzący.

Brawo dla Maze in Mind. Będę polecał z czystym sumieniem! :)

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Leicht

Escape Room Psychopata
Psychopata

Wow, wow i jeszcze raz wow!

16.01.20 | Besuchsdatum: 15.01.20

Glaubwürdige Bewertung

No po prostu kozak! Genialny pokój, genialny mistrz gry, genialny klimat.

Uwielbiam pokoje, w których fabuła zaczyna się od samego progu. W tym escape roomie zaangażowanie obsługi przerosło moje najśmielsze oczekiwania. Od samego progu zaczęliśmy grać w grę. Ogólnie nie przepadam za pokojami, w których trzeba się oglądać za każdym razem, czy coś nas za rogiem nie wystraszy, ale w tym wszystkie atrakcje były zrobione po prostu fajnie i z dreszczykiem emocji.

Zagadki nie za trudne, bardzo ciekawe - dużo takich, które nie znajdziemy w innych pokojach. Super obsługa, fajnie pogadać na spokojnie po zakończeniu gry z ludźmi, których escape roomy są pasją. Zasłużone 10/10!

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Kopalnia Złota
Kopalnia Złota

wow, wow i jeszcze raz wow!

14.10.19 | Besuchsdatum: 12.10.19

Glaubwürdige Bewertung

Genialny pokój, super obsługa, unikatowe zagadki. Wpadniemy jeszcze do drugiego pokoju!

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Leicht

Escape Room W gąszczu tajemnic
W gąszczu tajemnic

Wow, wow i jeszcze raz wow!

19.08.19 | Besuchsdatum: 17.08.19

Glaubwürdige Bewertung

Top 3 pokojów w jakich byliśmy, a mamy za sobą juz ponad 40 :)
Uwielbiam takie pokoje, gdzie elektronika łączy się ze standardowymi kłódkami. Cała otoczka i atmosfera zrobiona wokół pokoju jest na bardzo wysokim poziomie. Wczuliśmy się mega w klimat. Udało nam się wyjść dosłownie w ostatnich sekundach. Mega fajna obsługa. Wielki plus!

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Moriarty sp. z o.o.
Moriarty sp. z o.o.

Wow, wow i jeszcze raz wow!!!

17.03.18 | Besuchsdatum: 05.11.17

Wystartowaliśmy w dwójkę i... ledwo się udało. Mega, mega i jeszcze raz mega!!

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Schwer

Escape Room Morderstwo w Orient Expressie
Morderstwo w Orient Expressie

Ciekawy i stosunkowo łatwy, ale...

17.03.18 | Besuchsdatum: 20.06.17

Bardzo fajny pokój, dużo ciekawostek i zaskakujących rozwiązań. Jedyny minus, to niektóre zagadki były lekko "zużyte" i sprawiały mało eleganckie wrażenie. Wystarczy czasem trochę kleju i będzie lepiej! ;)

Berichte anzeigen (1)

Allgemeine Note: 8/10

Game Master: 8/10

Klima: 9/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Psychoza
Psychoza

Fajny pokój, zagadki genialne

25.06.17 | Besuchsdatum: 25.06.17

Bardzo fajny pokój, zagadki których nie spotkaliśmy w innych pokojach. Trzeba łączyć dużo szczegółów, ale efekt końcowy jest genialny.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Leicht

Escape Room Joker
Joker

Trudny pokój, dużo zmyłek

06.06.17 | Besuchsdatum: 06.06.17

Fajny pokój, jednak trochę trudny. Dużo jest w nim "zmyłek", które niepotrzebnie utrudniają zabawę. Pomysł fajny, wykonanie również, jednak warto zadbać o niektóre elementy, gdyż są już trochę zużyte i sprawiają wrażenie zniszczonych (czerwono-czarna kostka), przez co końcowe rozwiązanie zagadki jest utrudnione.

Allgemeine Note: 8/10

Game Master: 9/10

Klima: 7/10

Schwierigkeitsgrad: Schwer

Escape Room Łowcy snów
Łowcy snów

Najlepszy pokój w Bielsku-Białej!

06.06.17 | Besuchsdatum: 06.06.17

Nie spodziewaliśmy się aż takiej ilości zagadek, których nie spotkamy w żadnym innym escape roomie! Super pokój, dopracowany w każdym szczególe. Gorąco polecam doświadczonym, jak i początkującym!!!

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 9/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Leicht

Escape Room Reaktor 404: powrót atomu
Reaktor 404: powrót atomu

REWELACJA!!!!!!!!!

12.03.17 | Besuchsdatum: 12.03.17

Wystrój pokoju rewelacyjny. Pokój wymagał bardzo dużo pracy i wkładu. Będąc w pokoju naprawdę czuje się klimat oddający całą fabułę. Zagadki rewelacyjne. Na plus pokoju można zaliczyć małą ilość kłódek ale dużą ilość zagadek, pokój dla osób lubiących technikę.
Polecam serdecznie każdemu.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Weiter anzeigen