Michalina G.

Michalina G.

Hallo, ich bin Michalina G.. Ich habe 30 Escape Rooms besucht. Meine Lieblingskategorie ist Abenteuer. Ich lade dich herzlich ein, mein Profil durchzulesen. Folge mir oder schreibe mir eine Nachricht, um über Escape Rooms sprechen zu können.

30 Besucht

4 Geplant

Wanderer

40 Punkte

25
40 Pkt
50

Alle Bewertungen

Escape Room Przeklęta wróżba
Przeklęta wróżba

Naprawdę super pokój

14.02.20 | Besuchsdatum: 13.02.20

Michalina G. 16 Bewertungen

Jeden lepszych pokoi w których byłam. Zaczyna się już od świetnego i zaskakujacego wprowadzenia. Zagadki różnorodne. Wszystko na jak najwyższym poziomie. I do tego przemiła obsługa.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Dzicy Są
Dzicy Są

Kolorowy wiatr

29.12.19 | Besuchsdatum: 29.12.19

Michalina G. 16 Bewertungen

Jestem pod ogromnym wrażeniem tego pokoju. Logiczne zagadki, świetny wystrój a do tego dopasowana muzyka (to chyba już tradycja w pokojach tej firmy:).
Super obsługa i smakowe zakończenie ?
Wielka szkoda, że póki co nie ma więcej pokoi bo chce się do Was wracać.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Wulkan na Madagaskarze
Wulkan na Madagaskarze

Z wizytą u króla Juliana

09.12.19 | Besuchsdatum: 08.12.19

Michalina G. 16 Bewertungen

Pokój nie należy do łatwych, ale mimo to bardzo mi się podobał. Zaczynając od dopracowanego wystroju, po przez klimat i na świetnej obsłudze kończąc.
W zagadkach największą trudność sprawiało to że niektóre składały się z kilku elementów i nie zawsze wszystkie były odnalezione na czas. Na początku pokój wydaje się mały ale potem jest więcej i więcej.
Po prostu kolejny świetny pokój od Exit19.

Allgemeine Note: 9/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Schwer

Escape Room Kraina Czarów
Kraina Czarów

Zabrakło Królowej Kier

22.11.19 | Besuchsdatum: 22.11.19

Michalina G. 16 Bewertungen

Pokój rzeczywiście nie jest trudny i mogłoby być więcej zagadek. Podobały mi dokładne instrukcje na sejfach, w innych pokojach czesem tego brakowało. Plus za ciekawy wystrój i dekoracje.
Ogólnie miło spędzony czas.

Allgemeine Note: 7/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Leicht

Escape Room Kraina Wiecznej Nocy
Kraina Wiecznej Nocy

Średniowieczne klimaty

20.10.19 | Besuchsdatum: 20.10.19

Michalina G. 16 Bewertungen

Większość opisuje ten pokój jako łatwy, ale moim zdaniem zagadki potrafiły też zaskoczyć.
Wszystko przemyślane i logiczne. A dodatkowym atutem była miła obsługa.

Allgemeine Note: 9/10

Game Master: 9/10

Klima: 9/10

Schwierigkeitsgrad: Leicht

Escape Room Tożsamość
Tożsamość

Nieprzekombinowany ale ciekawy.

16.10.19 | Besuchsdatum: 16.10.19

Michalina G. 16 Bewertungen

Bardzo podobał mi się ten pokój. Byliśmy w 3, wyszliśmy po 40 minutach, bez żadnych podpowiedzi.
Zagadki logiczne, ciekawy początek. Pokój ma swój klimat i jest dopracowany pod względem rekwizytów.
I duży plus za świetną obsługę ?

Allgemeine Note: 9/10

Game Master: 10/10

Klima: 9/10

Schwierigkeitsgrad: Leicht

Escape Room Wioska Smerfów
Wioska Smerfów

Smerfastycznie

15.09.19 | Besuchsdatum: 15.09.19

Michalina G. 16 Bewertungen

Bardzo podobał nam się ten pokój. Niby nieduża przestrzeń, ale cztery osoby i tak miały co robić.
Duży plus za 'licznik' postępu gry, pierwszy raz spotkałam się z takim rozwiązaniem, a pozwala kontrolować czas.
Przydałoby się trochę więcej światła, ale i tak było super.

Allgemeine Note: 9/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Leicht

Escape Room Syreni Śpiew
Syreni Śpiew

koniec psot

06.09.19 | Besuchsdatum: 05.09.19

Michalina G. 16 Bewertungen

Pokój obowiązkowy dla każdego fana Harry Pottera, aczkolwiek myślę że niefani też się będą w nim dobrze bawić. Zagadki przemyślane, logiczne, można robić kilka na raz, więc nikt się nie nudzi.
Bardzo dopracowany wystrój i do tego muzyka z filmu tworzy świetny klimat.

Allgemeine Note: 9/10

Game Master: 8/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Czarny motylek
Czarny motylek

Drugie podejście do Fox O'clock

27.08.19 | Besuchsdatum: 27.08.19

Michalina G. 16 Bewertungen

Po wcześniejszej wizycie w pokoju Dooby Doo miałam trochę sceptyczne nastawienie, ale pokój bardzo pozytywnie mnie zaskoczył.
Bardzo podobał mi się klimat pokoju, dużo rekwizytów nadających mroczny wystrój.
Zagadki bardzo logiczne, bez przesadnych udziwnień.
Byłyśmy w czwórkę, ale myślę że mniej osób też by sobie poradziło.

Allgemeine Note: 9/10

Game Master: 9/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Stranger Room
Stranger Room

zabawy z demogorgonem

22.08.19 | Besuchsdatum: 21.08.19

Michalina G. 16 Bewertungen

Jako fanka serialu bardzo chciałam odwiedzić ten pokój. I była to jak najbardziej udana wizyta. Jest wiele odniesień do serialu, ale pozostałe osoby które ze mną były serialu nie widziały a i tak się dobrze bawiły.
Smaczku dodaje muzyka która leci przez cały czas.
Do tego naprawdę przemiła i pomocna obsługa. I na szczęście nie trzeba było śpiewać ''Never ending Story'' by uzyskać podpowiedź ?

Allgemeine Note: 9/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Schwer

Weiter anzeigen