Arnika J.

Arnika J.

Hallo, ich bin Arnika J.. Ich habe 10 Escape Rooms besucht. Meine Lieblingskategorie ist Abenteuer. Ich lade dich herzlich ein, mein Profil durchzulesen. Folge mir oder schreibe mir eine Nachricht, um über Escape Rooms sprechen zu können.

10 Besucht

0 Geplant

Neuling

20 Punkte

0
20 Pkt
25

Alle Bewertungen

Escape Room Pokój Czarnego Pana
Pokój Czarnego Pana

Czarny Pan pokonany ?

04.02.20 | Besuchsdatum: 04.02.20

Przyjemny przygodowy pokój ze spójnymi i ciekawymi zagadkami ? Niektóre elementy bardzo ciekawe i oryginalne. Udało nam się rozwiązać wszystkie zagadki bez podpowiedzi, więc jest to pokój jak najbardziej dla rodzin i dla osób, które dopiero zaczynają przygodę w ER ?

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Leicht

Escape Room Odmęty Angkor Wat
Odmęty Angkor Wat

Genialny pokój!!

04.02.20 | Besuchsdatum: 02.02.20

Jesteśmy zachwyceni tym pokojem! Jeszcze długo po wydostaniu się ze "światyni" przeżywaliśmy i omawialiśmy wszystkie atrakcje. Super zagadki, super klimat, super kontakt z prowadzącym i super zaskakujący finał ?Ten pokój obowiązkowo każdy powinien odwiedzić ?

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room W odległej galaktyce
W odległej galaktyce

W klimacie Star Wars

04.02.20 | Besuchsdatum: 06.01.20

Glaubwürdige Bewertung

Przeszliśmy już z dziesięć pokoi, a przy tym sporo sie nagłówkowaliśmy, więc to na pewno nie pokój dla amatorów ? Przeszliśmy o czasie tylko dzieki pomocy przemiłej obsługi, za co duży ukłon w ich strone ? Pokój ma już swoje lata, to widać, ale i tak jest w nim fajnie ?

Allgemeine Note: 8/10

Game Master: 10/10

Klima: 8/10

Schwierigkeitsgrad: Schwer

Escape Room Freakshow
Freakshow

Był dreszczyk, była zabawa :-)

02.02.20 | Besuchsdatum: 12.01.20

Glaubwürdige Bewertung

Ten pokój był bardzo wiarygodny i trzymał nas stale w napięciu :-) Poszłoby nam szybciej, ale dziewczyny ze mną nie mogły sie skupić :-D Polecam każdemu amatorowi dreszczyka ;-)

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room W krainie Trolli
W krainie Trolli

Super zabawa :-)

02.02.20 | Besuchsdatum: 30.01.20

Glaubwürdige Bewertung

Świetnie się bawiliśmy. Wystrój pokoju, klimat, zagadki - wszystko spójne i na wysokim poziomie :-) Nasza rodzinka bawiła się wyśmienicie :-)

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel