Arnika J.
  • Escape Room Pokój Czarnego Pana

    Pokój Czarnego Pana
    Find The Key
    Grudziądz

    Czarny Pan pokonany 😃

    04.02.2020 | Besuchsdatum: 04.02.2020

    Przyjemny przygodowy pokój ze spójnymi i ciekawymi zagadkami 😀 Niektóre elementy bardzo ciekawe i oryginalne. Udało nam się rozwiązać wszystkie zagadki bez podpowiedzi, więc jest to pokój jak najbardziej dla rodzin i dla osób, które dopiero zaczynają przygodę w ER 🙂

  • Escape Room Odmęty Angkor Wat

    Odmęty Angkor Wat
    EGO
    Bydgoszcz

    Genialny pokój!!

    04.02.2020 | Besuchsdatum: 02.02.2020

    Jesteśmy zachwyceni tym pokojem! Jeszcze długo po wydostaniu się ze "światyni" przeżywaliśmy i omawialiśmy wszystkie atrakcje. Super zagadki, super klimat, super kontakt z prowadzącym i super zaskakujący finał 😃Ten pokój obowiązkowo każdy powinien odwiedzić 😀

  • Escape Room W odległej galaktyce

    W odległej galaktyce
    Break The Brain
    Bydgoszcz

    Glaubwürdige Bewertung

    W klimacie Star Wars

    04.02.2020 | Besuchsdatum: 06.01.2020

    Przeszliśmy już z dziesięć pokoi, a przy tym sporo sie nagłówkowaliśmy, więc to na pewno nie pokój dla amatorów 😉 Przeszliśmy o czasie tylko dzieki pomocy przemiłej obsługi, za co duży ukłon w ich strone 🙂 Pokój ma już swoje lata, to widać, ale i tak jest w nim fajnie 🙂

  • Escape Room Freakshow

    Freakshow
    Break The Brain
    Bydgoszcz

    Glaubwürdige Bewertung

    Był dreszczyk, była zabawa :-)

    02.02.2020 | Besuchsdatum: 12.01.2020

    Ten pokój był bardzo wiarygodny i trzymał nas stale w napięciu :-) Poszłoby nam szybciej, ale dziewczyny ze mną nie mogły sie skupić :-D Polecam każdemu amatorowi dreszczyka ;-)

  • Escape Room W krainie Trolli

    W krainie Trolli
    Dom Kłódek
    Toruń

    Glaubwürdige Bewertung

    Super zabawa :-)

    02.02.2020 | Besuchsdatum: 30.01.2020

    Świetnie się bawiliśmy. Wystrój pokoju, klimat, zagadki - wszystko spójne i na wysokim poziomie :-) Nasza rodzinka bawiła się wyśmienicie :-)