Dominika S. 30
  • Escape Room Ale Cyrk!

    Ale Cyrk!
    Escape Time
    Gdańsk

    Cyrkowe psoty :)

    04.11.2019 | Besuchsdatum: 03.11.2019

    Tym razem odwiedziliśmy cyrk i uratowaliśmy przedstawienie przed niecnym klaunem łaknącym atencji. Ogólnie przyjemny pokój, kilka oryginalnych zagadek i dobra zabawa, uwzględniająca między innymi trochę ruchu, czego w podobnej formie nie spotkałam w innych ER - to na pewno na plus :) Z rzeczy, które możnaby trochę moim zdaniem ulepszyć - strona wizualno-techniczna (niektóre rzeczy były po prostu trudne do ustawienia tak, aby zadziałały; była też mała techniczna wtopka na samym początku, która jednak została zażegnana i nie zepsuła nam zabawy, ale trochę mimo wszystko wpłynęła na ogólne wrażenie). W dwie osoby wyszliśmy w ostatniej sekundzie, przydałaby się jeszcze z jedna osoba do teamu - jednak ogólnie fajne doświadczenie, które miło było zaliczyć przy okazji wizyty w Gdańsku. :)

  • Escape Room Da Vinci

    Da Vinci
    Key To Be Free
    Poznań

    Psoty w muzeum

    22.10.2019 | Besuchsdatum: 20.10.2019

    Niewiele mogę zdradzić, wszak to bardzo tajna misja - nie chcielibyśmy przecież, by dowiedział się o niej ktoś niepowołany... Napiszę więc tylko, że przeżyliśmy tu wspaniałą, ekscytującą przygodę, trzeba było jednak sporo pokombinować i powysilac szare komórki, by misja zakończyła się sukcesem. Naszej czteroosobowej drużynie szczęśliwie się to udało, choć potrzebowaliśmy kilku podpowiedzi. Obsługa zdecydowanie 10/10, klimat świetny. Polecamy!

  • Escape Room Mysterious forest

    Mysterious forest
    Przygodownia
    Poznań

    Glaubwürdige Bewertung

    Tup tup wśród chaszczy.

    15.10.2019 | Besuchsdatum: 11.10.2019

    Długo czekałam, aż w końcu Tajemniczy Las ponownie stanie się dostępny dla poszukiwaczy przygód, i wreszcie sie doczekałam! Bardzo przyjemna przygoda, zwłaszcza urzekły mnie leśne aspekty odczuwalne zmysłami – piękny roślinkowy zapach i kojące nerwy odgłosy przyrody. Dodatkowo przemiła obsługa. Trochę zabrakło mi jakiegoś wyjątkowego, niespodziewanego smaczka, ale mimo to dobrze się bawiłam i na pewno polecam to doświadczenie :)

  • Escape Room Galaktyka Tajemnic

    Galaktyka Tajemnic
    Escape ARENA
    Poznań

    Glaubwürdige Bewertung

    Kosmiczna radocha!

    15.10.2019 | Besuchsdatum: 14.10.2019

    Ten ER to zdecydowanie coś wyjątkowego. Prowadzony przez pasjonatów, przemiłych ludzi, z którymi rozmowa to sama przyjemność. Dużo zagadek, nie za łatwych ale i nie ekstremalnie trudnych, super klimat, i ogromny plus za pewien element, którego nie ma nigdzie indziej (ale nie będę spoilować:)) Gwiezdne wojny to nie do końca mój klimat, ale mimo to zarówno ja, jak i reszta drużyny bawiliśmy się świetnie. Dodatkowo udało nam się zakończyć misję sukcesem – a uratowanie świata zawsze spoko :D Zdecydowanie polecamy!

  • Escape Room Krwawy Baron

    Krwawy Baron
    Time 4 Secrets
    Poznań

    Ten pokój skradł nasze serca! I z wzajemnością... :D

    04.10.2019 | Besuchsdatum: 03.10.2019

    Wspaniały, klimatyczny pokój! Urządzony naprawdę wyjątkowo i starannie. I w zupełnie innym charakterze niż pokoje, w których byłam dotychczas. Oryginalne bezkłódkowe zagadki. Sporo dystraktorów, trzeba wykazać się spostrzegawczością, a przy tym nie poświęcić zbyt dużo czasu rzeczom, które są po prostu dekoracją;) Naszej grupie udało się wyjść w ostatniej chwili, choć potrzebowaliśmy kilku podpowiedzi. Wszyscy bawiliśmy się świetnie i zdecydowanie polecamy!

  • Escape Room Primadonna

    Primadonna
    Operator Zagadek
    Poznań

    Upiór ujarzmiony... Przynajmniej do czasu!

    04.09.2019 | Besuchsdatum: 04.09.2019

    Świetne doświadczenie! Byliśmy w dwie osoby i udało nam się uratować primadonnę w ostatniej chwili, jednak potrzebowaliśmy kilku podpowiedzi. Niektóre zagadki okazały się prostsze niż się spodziewalismy i trochę za dużo staraliśmy się kombinować - mamy nauczkę, czasem najlepiej zacząć od wypróbowania prostych rozwiązań ;) Zachwyciła nas tu przede wszystkim historia oparta w dużej mierze na faktach, właściciele wspaniale wpletli swe doświadczenia w fabułę pokoju. To naprawdę pomysłowe i kreatywne! Zostaliśmy powitani i pożegnani niesamowicie miło, za co serdecznie dziękujemy :)

  • Escape Room Urok

    Urok
    DreamScape
    Poznań

    W świecie drzew i magicznych stworzeń

    04.09.2019 | Besuchsdatum: 01.09.2019

    Uwielbiam Dreamscape! Urok był już którymś pokojem, który u nich odwiedziłam, i w każdym z nich bawiłam się świetnie. Tym razem powitał nas Kot Simba, więc już na wstępie byliśmy zachwyceni ;) Urok był kontynuacją scenariusza "Jak uratować smoka" i były widocznie subtelne nawiązania, jednak prowadzące do nieoczekiwanych rezultatów! Wnętrza bardzo dopracowane i klimatyczne - ze wszech stron otoczyła nas magia. Momentami bywało groźnie, ale i ekscytująco. Dużo zagadek, większość z nich naprawdę pomysłowych i niewidzianych nigdzie indziej. Jedna nas nieco znużyła, ale ostatecznie udało się ją pokonać ;) Obsługa przemiła i komunikatywna, to naprawdę radość bawić się w stworzonych przed nich pokojach, polecam całym serduszkiem ^^

  • Escape Room Dzieciństwo - nigdy nie dorosnę

    Dzieciństwo - nigdy nie dorosnę
    ROOMBREAKER
    Poznań

    Frajda dla wewnętrznego dziecka^^

    03.06.2019 | Besuchsdatum: 08.03.2019

    Super pokój, dużo radochy, ciekawe zagadki i nieszablonowe wyjście - byliśmy zaskoczeni :) Poradziliśmy sobie w dwie osoby, nie nudziliśmy się, trzeba było wykazać się spostrzegawczością. 9/10, bo wizualnie pozostawił lekki niedosyt, ale całość doświadczenia zdecydowanie pozytywna :) Polecamy!

  • Escape Room Gniew Wulkanusa

    Gniew Wulkanusa
    ROOMBREAKER
    Poznań

    Fajna zabawa, ale bez efektu wow

    03.06.2019 | Besuchsdatum: 04.03.2019

    Bawiliśmy się fajnie, ale pokój mnie nie zachwycił. Wizualnie był średni i niespecjalnie wczułam się w jego klimat. Jednak jako grupa bawiliśmy się nieźle, zagadki były w porządku (jedna była bardziej skomplikowana niż pozostałe i wymagała trochę dłuższej rozkminy), ogólnie doświadczenie pozytywne :) Udało nam się wyjść na czas bez specjalnych trudności.

  • Escape Room Jak uratować smoka

    Jak uratować smoka
    DreamScape
    Poznań

    Wspaniały, klimatyczny pokój :)

    03.06.2019 | Besuchsdatum: 11.02.2019

    Odwiedziliśmy już dwa pokoje w tym miejscu i oba nas zachwyciły. Smoczy pokój jest klimatyczny, dużo tu magii i mnóstwo zagadek, nie można się nudzić! Jako dwuosobowy team byliśmy zaabsorbowani non stop. Dużo ciekawych rozwiązań, fajna obsługa, ogólnie bez zarzutu. Zdecydowanie polecamy przygodę z ratowaniem smoków!

Mehr Bewertungen anzeigen: 1 2