kacperkomin10

kacperkomin10

Początkujący w ER. Szukam przygód i zagadek.

33 Besucht

18 Geplant

Pfadfinder

60 Punkte

50
60 Pkt
100

Alle Bewertungen

Escape Room Golden Hajs
Golden Hajs

Dawno tak dobrze nie bawiłem się,łamiąc prawo!

12.11.19 | Besuchsdatum: 15.09.19

Gra w tym pokoju jest super rozrywką! Nasz czteroosobowy gang, mimo niezbyt dobrej formy (no nie szło nam za bardzo tego dnia) bawił się świetnie. Jak już się rozkręciliśmy, wciągnął nas wir zbrodni, to aż szkoda było wychodzić. Bardzo dobry ER, dopracowany! Polecam!

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Wikingowie · Amulety Mocy
Wikingowie · Amulety Mocy

Najlepszy ER w Escape Arenie!

12.11.19 | Besuchsdatum: 11.11.19

Szukając inspiracji do napisania tej recenzji, znalazłem takie przysłowie Wikingów:

"Nie chwalcie dnia, aż nadejdzie wieczór; nie wychwalajcie kobiety, póki nie usypie; nie chwalcie miecza, dopóki go nie posmakujecie; nie chwalcie służącej, dopóki nie wyjdzie za mąż; nie chwalcie lodu, dopóki go nie przekroczysz; Nie chwal piwa, dopóki go nie wypijesz"

Można jednak śmiało powiedzieć, że ten pokój chwaliłem od pierwszej do ostatniej minuty gry i jeszcze długo później! Sławek z ekipą, świetnie Wam to wyszło! Zabawa w każdym momencie była fantastyczna! Wystrój i jego różnorodność, smaczki, nawiązania, mechanizmy! Wow!
Efekty wizualne, dźwiękowe i inne- super!
Zagadki logiczne, odpowiednie by gra była bardzo przyjemna!
Wszystko tworzy super klimat już od wprowadzenia!

Dawno nie byłem w tak dobrym pokoju! Kiedyś umieściłem galaktykę tajemnic w moim osobistym top3, ale powiem że teraz poszliście o krok dalej! Super robota!

Polecam wszystkim 11/10!
Obsługa jak zwykle najlepsza na świecie!

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Krwawy Baron
Krwawy Baron

Świetna robota!

08.10.19 | Besuchsdatum: 06.10.19

Glaubwürdige Bewertung

Świetna robota! Zdecydowanie najlepszy pokój tej firmy w jakim byłem!
Polecam każdemu! Wystrój buduje atmosferę, zagadki wymagają czasem pogłówkowania ale są do rozwiązania! Niesamowita frajda po rozwiązywaniu każdej łamigłówki. Świetne mechanizmy. Każda zagadka jest inna. Wszystko dopracowane do perfekcji. Super pokój!

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Galaktyka Tajemnic
Galaktyka Tajemnic

ghhhhh .... ghhh.... Luke im your .... ghhhhh........... father

15.08.19 | Besuchsdatum: 31.05.19

Świetna robota Panów z Escape Arena! Lubię pokoje od Was i nie mogę doczekać się trzeciego! Super klimat, świetne zadania. Dekoracje i wystrój wykonany z sercem. Ten pokój ma duszę! Wszystko wpisuje się w klimat. Jestem zachwycony. Widać, że macie pojęcie o czym robicie pokój. Osobiście umieszczam ten pokój w moim top3!

Oby tak dalej!

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room 5 Morderstw
5 Morderstw

Wyścig bandytów!

14.08.19 | Besuchsdatum: 10.08.19

Glaubwürdige Bewertung

Nasz drugi "wyjazdowy" pobyt w ER był dla nas wyzwaniem. Pierwszy raz w dwuosobowym zespole, a zadanie nie byle jakie. Pokój bardzo spójny logicznie, ze zróżnicowanymi zagadkami. Była to super zabawa, a obsługa bardzo miła. Jak będę ponownie w Gdańsku, to z pewnością odwiedzę Wasze inne pokoje! :)

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Zaginiony Oficer
Zaginiony Oficer

Halo Hans.... gdzie jesteś?

13.05.19 | Besuchsdatum: 06.05.19

Glaubwürdige Bewertung

Ten pokój odwiedziłem jako drugi w bunkrze. Organizatorzy tej rozrywki po raz kolejny udowodnili, że dbają o szczegóły a wystrój świetnie oddaje klimat fabuły. Zagadki logiczne i przystępne, a także ciekawe. Super tajemnica fabularna w dalszej części podróży śladem zaginionego oficera. Pokoje w bunkrze obfitują w bardzo duża ilość informacji, bardzo ważna jest ich selekcja by zauważyć co umacnia fabułę, a co pozwala rozwiązać zagadki. W pokoju jest co robić.
Bardzo przyjemnie spędzony czas!

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Alladyn
Alladyn

Latający dywan i inne bajery!

06.05.19 | Besuchsdatum: 27.04.19

Wizyta w Aladynie to duża przyjemność. Ciekawy wystrój , fajne mechanizmy - choć przy otwieraniu niektórych diabeł tkwi w szczegółach. Logiczne zagadki, sympatyczna obsługa.

Berichte anzeigen (1)

Allgemeine Note: 8/10

Game Master: 10/10

Klima: 9/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Nautilus: Podmorska Przygoda
Nautilus: Podmorska Przygoda

Podwodna frajda!

29.04.19 | Besuchsdatum: 23.03.19

Świetnie przygotowany pokój! Bardzo podobała mi się różnorodność zagadek, wykonanie dekoracji, elementów gry. Jest to pokój wymagający dobrej współpracy w zespole. Bardzo mi się podobało. Dobra kontrola gry przez Mistrzynię gry. Bardzo gorąco polecam ten pokój! Bardzo profesjonalna firma, z pewnością odwiedzę jeszcze Wasze pokoje :)

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Legende des Schwertes
Legende des Schwertes

Jeden za wszystkich, wszyscy za jednego!

25.04.19 | Besuchsdatum: 23.03.19

W czasie bydgoskiej soboty z ER odwiedziliśmy legendę miecza. Początkowo nie planowaliśmy tego pokoju. Rozochoceni po pierwszym pokoju zagadce w tym mieście, mając troszkę czasu odpaliliśmy lockme i wpadliśmy na miłą rozrywkę! Bardzo podoba mi się dbałość o szczegóły wystroju jaką zaprezentowano w tym pokoju! Klimat był świetny i bardzo realistyczny! Kilka smaczków, jak [spojler] jednej zagadce , czy efektowne uruchomienie pewnego mechanizmu! Coś pięknego. Zagadki logiczne, dość proste - w sam raz dla początkujących graczy. Każdy z naszej grupy znalazł coś do roboty i udało się wyjść przed czasem. Bardzo profesjonalna obsługa, zabawa w miłej atmosferze.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Leicht

Escape Room Superheroom
Superheroom

LOCKME jak można dać ocenę 11?

25.04.19 | Besuchsdatum: 23.03.19

Ten pokój jest NIESAMOWITY! Najlepszy i wspaniały! Jestem fanem filmów z pod znaku marvela. Wystrój, nawiązania, smaczki komiksowo-filmowe, mechanizmy, efekty wizualne, dźwiękowe - ogień! Niezwykle spójna historia! Fabularny i merytorycznie majstersztyk!Po wielu zadaniach, których rozwiązywanie było wielką frajdą - wdrapaliśmy się na dach wieżowca, gdzie niczym Airwolf wylądował przyjazny decepticon Dawid i obwieścił wykonanie zadania! Uratowaliśmy świat! Możesz i Ty! Cudowna zabawa, wykorzystanie atrybutów superbohaterów do zagadek - genialne! Galeria postaci zaprezentowanych w pokoju - cudowna! Niezwykła równowaga - superbohaterowie nie przesłonili zagadek, ani zagadki nie przesłoniły superbohaterów.

Gdybym mógł odwiedziłbym jeszcze raz! Polecam! Najlepszy ER w jakim byłem.

Czy można rozszerzyć skalę ocen? To zdecydowanie najwyższa jakość!

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Weiter anzeigen