jakubbanas1

jakubbanas1

Hallo, ich bin jakubbanas1. Ich habe 8 Escape Rooms besucht. Meine Lieblingskategorie ist Abenteuer. Ich lade dich herzlich ein, mein Profil durchzulesen. Folge mir oder schreibe mir eine Nachricht, um über Escape Rooms sprechen zu können.

8 Besucht

0 Geplant

Wanderer

41 Punkte

25
41 Pkt
50

Alle Bewertungen

Escape Room Opętanie
Opętanie

Trochę grozy, trochę myślenia.

07.07.20 | Besuchsdatum: 06.07.20

Glaubwürdige Bewertung

Pokój naprawdę fajny, w tym trochę zaskakujących zagadek, jedna bardzo oryginalna. Udało się pokonać go w 90 minut (tyle wynosi czas dla 2 osób). Klimat zaiste thrillerowy, czuć na sobie oddech psychopaty. Uwijać trzeba się dość szybko, a co ważne - trzeba postawić na współpracę - inaczej nie [spojler]. Miejsce fajne, z czystym sumieniem godne polecenia i bardzo miła obsługa, warto!

Bewertung melden

Allgemeine Note: 8/10

Game Master: 9/10

Klima: 9/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room W cieniu piramid
W cieniu piramid

Najwyższy poziom

02.07.20 | Besuchsdatum: 01.07.20

Glaubwürdige Bewertung

Niezwykły klimat, znakomite rekwizyty, brak kłódek tylko ciekawe sposoby otwierania różnych miejsc i kolejnych drzwi, pomysłowość i mega emocje. Pokój rewelacyjny!

Bewertung melden

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Szum
Szum

Ciekawy pokój

02.04.20 | Besuchsdatum: 16.02.20

Glaubwürdige Bewertung

Pokój całkiem ciekawy. Trzyma w napięciu, zagadki są ciekawe, pokój do odwiedzenia, jednak nie ma tam efektu wow, który już kilkakrotnie dane było mi w Escape Roomie przeżyć. Mocna 7ka.

Allgemeine Note: 7/10

Game Master: 10/10

Klima: 8/10

Schwierigkeitsgrad: Schwer

Escape Room Sekret dziadka
Sekret dziadka

Rewelacja!

02.04.20 | Besuchsdatum: 15.02.20

Glaubwürdige Bewertung

Świetny pokój, świetne i przemyślane zagadki (a nawet super system podpowiedzi, gdy coś nie idzie!). Doskonała zabawa dla małych i dużych (odwiedziliśmy pokój z bratankiem), bardzo profesjonalne rekwizyty, nastrój, wystrój, klimat, zagadki różnego typu, niektóre bardzo (pozytywnie!) zaskakujące. Jednym słowem - top 3 pokojów, warto bez zastanowienia się tam wybrać. Polecam szczerze!

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Tajemnica Strefy 51
Tajemnica Strefy 51

Bardzo ciekawa nowość na mapie Torunia

06.08.19 | Besuchsdatum: 06.08.19

Świetny pokój z bardzo ciekawym klimatem! Wreszcie przewaga świetnie opracowanej elektroniki nad kłódkami (są tylko dwie), klimat laboratorium rodem z amerykańskiej strefy, od razu czuje się klimat. Świetna obsługa i lokalizacja - stare magazyny, przerobione głównie na miejsce na laserowy paintball; robi to klimat już przy przechodzeniu przez ciemne zaułki przestrzeni paintballowej, prowadzące do pokoju. Bardzo fajne miejsce, pokój można przejść szybko, ale nie nudno! Polecam!

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Leicht

Escape Room 007 Misja Toruń
007 Misja Toruń

Ciekawy pokój

06.08.19 | Besuchsdatum: 04.08.19

Glaubwürdige Bewertung

Pokój ciekawy, świetna obsługa, klimat kryminalny, fajne nawiązania do miasta, godny polecenia. Minus to trochę zbyt dużo zagadek na małej przestrzeni oraz trudność w powiązaniu niektórych, co dużo utrudnia w czasie. Ale wciąż - fajne miejsce i fajny pomysł :)

Allgemeine Note: 8/10

Game Master: 7/10

Klima: 9/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Freakshow
Freakshow

Super klimat!

05.08.19 | Besuchsdatum: 31.07.19

Glaubwürdige Bewertung

Bardzo fajny pokój, ciekawe zagadki i świetnie utrzymane napięcie, zwłaszcza przez jedną, zaskakującą postać :)
Polecam wszystkim lubiącym dreszczyk emocji. No i bardzo miła i dobrze przygotowana obsługa! Warto! :)

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Leicht

Escape Room Mysterious forest
Mysterious forest

Świetna zabawa!

17.12.18 | Besuchsdatum: 15.12.18

Glaubwürdige Bewertung

Bardzo fajny klimat i dobra zabawa, ciekawe zagadki, niesamowicie pozytywna osoba wprowadzająca! Polecam szczerze!

Allgemeine Note: 9/10

Game Master: 10/10

Klima: 9/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel