jakubbanas1
  • Escape Room Tajemnica Strefy 51

    Tajemnica Strefy 51
    Bunkier51
    Toruń

    Bardzo ciekawa nowość na mapie Torunia

    06.08.2019 | Besuchsdatum: 06.08.2019

    Świetny pokój z bardzo ciekawym klimatem! Wreszcie przewaga świetnie opracowanej elektroniki nad kłódkami (są tylko dwie), klimat laboratorium rodem z amerykańskiej strefy, od razu czuje się klimat. Świetna obsługa i lokalizacja - stare magazyny, przerobione głównie na miejsce na laserowy paintball; robi to klimat już przy przechodzeniu przez ciemne zaułki przestrzeni paintballowej, prowadzące do pokoju. Bardzo fajne miejsce, pokój można przejść szybko, ale nie nudno! Polecam!

  • Escape Room 007 Misja Toruń

    007 Misja Toruń
    Dom Kłódek
    Toruń

    Glaubwürdige Bewertung

    Ciekawy pokój

    06.08.2019 | Besuchsdatum: 04.08.2019

    Pokój ciekawy, świetna obsługa, klimat kryminalny, fajne nawiązania do miasta, godny polecenia. Minus to trochę zbyt dużo zagadek na małej przestrzeni oraz trudność w powiązaniu niektórych, co dużo utrudnia w czasie. Ale wciąż - fajne miejsce i fajny pomysł :)

  • Escape Room Freakshow

    Freakshow
    Break The Brain
    Bydgoszcz

    Glaubwürdige Bewertung

    Super klimat!

    05.08.2019 | Besuchsdatum: 31.07.2019

    Bardzo fajny pokój, ciekawe zagadki i świetnie utrzymane napięcie, zwłaszcza przez jedną, zaskakującą postać :)
    Polecam wszystkim lubiącym dreszczyk emocji. No i bardzo miła i dobrze przygotowana obsługa! Warto! :)

  • Escape Room Mysterious forest

    Mysterious forest
    CentEr Poznań
    Poznań

    Glaubwürdige Bewertung

    Świetna zabawa!

    17.12.2018 | Besuchsdatum: 15.12.2018

    Bardzo fajny klimat i dobra zabawa, ciekawe zagadki, niesamowicie pozytywna osoba wprowadzająca! Polecam szczerze!