Monika1006
  • Escape Room Przeklęta wróżba

    Przeklęta wróżba
    Time Of Mysteries
    Wrocław

    Glaubwürdige Bewertung

    Zasłużona 10!

    18.11.2019 | Besuchsdatum: 16.11.2019

    Świetny pokój ze zróżnicowanymi zagadkami, znajdzie się i kłódka i elektronika i manualnie coś do zrobienia. Zaskoczyło nas wprowadzenie, za to duży plus :) w 2 osoby udało nam się wyjść 7 minut przed czasem z 1 podpowiedzią. Zagadki zarówno banalne jak i trudniejsze, natomiast wszystkie pasują do klimatu i fabuły pokoju - za co kolejny plus :) Obsługa jak zwykle na najwyższym poziomie, serdecznie pozdrawiamy!

  • Escape Room Jaga Baba - historia prawdziwa

    Jaga Baba - historia prawdziwa
    Trapped
    Wrocław

    Glaubwürdige Bewertung

    Nie tak łatwo jak mogłoby się wydawać :)

    15.11.2019 | Besuchsdatum: 11.11.2019

    Pokój jest przeuroczy i mimo wszystko pokój nie jest bajecznie prosty :) Byliśmy we 2, wyszliśmy w ostatnim momencie. Gorąco polecamy, widać wkład pracy i serca oddany w pokoju.

  • Escape Room Krypta

    Krypta
    Brain Code - Secret Room
    Wrocław

    Udało się wydostać :)

    22.09.2019 | Besuchsdatum: 01.08.2019

    Super wystrój, świetne mechanizmy. Polecam dla grup z doświadczeniem kilku pokoi.

  • Escape Room Krwawy Baron

    Krwawy Baron
    Time 4 Secrets
    Poznań

    Świetnie

    22.09.2019 | Besuchsdatum: 27.07.2019

    Fajne rozwiązania, rzadko spotykane w innych pokojach :) Polecam się wybrać w min. 3 osoby. Obsługa bez zarzutów :)

  • Escape Room Piraci

    Piraci
    Trapped
    Wrocław

    Ocaleni

    22.09.2019 | Besuchsdatum: 25.07.2019

    Pokój nie należy do największych ale nadrabia klimatem i zagadkami :) Można poczuć się jak na statku, obsługa bez zarzutu.

  • Escape Room Lochy Króla Artura

    Lochy Króla Artura
    Exit19.pl
    Wrocław

    Pokój z serii "WOW"

    08.07.2019 | Besuchsdatum: 21.06.2019

    To jeden z tych pokoi, które zapierają dech w piersiach. Nie sposób opisać co tam się działo. Zagadki różnorodne, wpasowane w klimat. Dla mnie najlepszy pokój na mapie Wrocławia :)

  • Escape Room Alladyn

    Alladyn
    EXODUS
    Poznań

    Glaubwürdige Bewertung

    Nie tylko dla dzieci :)

    08.07.2019 | Besuchsdatum: 22.06.2019

    To co lubię w pokojach najbardziej - historia opowiedziana od początku do końca :) Zagadki różnorodne, idealnie wpasowane w fabułę pokoju. Czekamy na kolejne pokoje od Exodusa :)

  • Escape Room Zdrada w Breslau

    Zdrada w Breslau
    Exit19.pl
    Wrocław

    Zadanie wykonano

    08.07.2019 | Besuchsdatum: 20.06.2019

    Zasłużone wysokie miejsce w rankingu Wrocławia :) - zagadki ciekawe, różnorodne a przede wszystkim znaczna ich ilość - nie można było się nudzić :) Polecam dla grup które już mają kilka/kilkanaście pokoi na swoim koncie.

  • Escape Room Absurdy prl-u

    Absurdy prl-u
    Mysterious Room
    Łódź

    Świetne wprowadzenie

    16.06.2019 | Besuchsdatum: 08.06.2019

    Najbardziej podobało mi się wprowadzenie - idealnie opisana historia, kreatywnie przedstawiająca nasze zadanie w pokoju. Poza tym pokój dość przyjemny, lekki. Zagadek nie jest dużo, polecam dla grup początkujących.

  • Escape Room Różowa pantera

    Różowa pantera
    Mysterious Room
    Łódź

    Różowo mi :)

    16.06.2019 | Besuchsdatum: 08.06.2019

    Świetny wystrój, ciekawe i zróżnicowane zagadki - niestety dla grup doświadczonych chyba troszkę za łatwe. Wyszliśmy w 22 minuty i mimo cudownego wystroju czujemy lekki niedosyt. Polecam dla zespołów początkujących, chociaż my (ok 40 pokoi na koncie) też bawiliśmy się świetnie, chociaż uczucie, że to już koniec rozczarowało.

Mehr Bewertungen anzeigen: 1 2 3 4 5