Monika1006

Monika1006

Hallo, ich bin Monika1006. Ich habe 81 Escape Rooms besucht. Meine Lieblingskategorie ist Abenteuer. Ich lade dich herzlich ein, mein Profil durchzulesen. Folge mir oder schreibe mir eine Nachricht, um über Escape Rooms sprechen zu können.

81 Besucht

0 Geplant

Navigator

126 Punkte

100
126 Pkt
150

Alle Bewertungen

Escape Room Hostel na Paharganju
Hostel na Paharganju

Świetnie się bawiłam! :)

26.01.20 | Besuchsdatum: 25.01.20

Jak dla mnie zdecydowanie 10! Piękny wystrój, dużo kolorów i wzorów, zagadki świetnie pasujące do klimatu. Mimo kilkudziesięciu pokoi na koncie udało się nas zaskoczyć. Obsługa na najwyższym poziomie, mam nadzieję, że spotkamy się w następnych Waszych pokojach bo zarówno Hostel jak i Templariusze zrobiły na nas duże wrażenie.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room American School Story
American School Story

Must have

08.01.20 | Besuchsdatum: 07.01.20

Dokładnie jak w opisie - coś niestandardowego, coś nieszablonowego! Punkt obowiązkowy na polskiej scenie ER. Wystrój i zagadki na najwyższym poziomie, jednak nie tylko o to tu chodzi. Tutaj to my gramy z pokojem a pokój gra z nami i jest to zdecydowanie świetna gra! :) Nie jest to typowy thriller, owszem trzyma w napięciu ale przez większość naszej zabawy na twarzach widać uśmiech :)

FOX O'CLOCK czekamy na Wasze nowe pokoje! Pozdrawiamy serdecznie :)

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Pomocnicy Św. Mikołaja
Pomocnicy Św. Mikołaja

Przyjemny świąteczny pokój :)

21.12.19 | Besuchsdatum: 21.12.19

Cudowny, świąteczny pokój :) Zagadki w większości proste, ale to nie one grają tutaj pierwsze skrzypce. Piękne wnętrze, idealny wystrój. Warto być pomocnikiem Świętego Mikołaja :)

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Leicht

Escape Room Wiedźma II: Lochy
Wiedźma II: Lochy

Nie było tak strasznie :)

21.12.19 | Besuchsdatum: 21.12.19

Pokój z lekkim dreszczykiem, pięknym wystrojem i zróżnicowanymi zagadkami. Bardziej pasuje mi tu kategoria fantasy z thrillerem niż sam horror :) Polecam dla grup z kilkoma pokojami na koncie, współpraca będzie wymagana.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Poznaj Wolfganga
Poznaj Wolfganga

Must have we Wrocławiu :)

01.12.19 | Besuchsdatum: 30.11.19

To było przeżycie! :) Niesamowity początek za co największy plus! Nie spotkaliśmy się z taki wprowadzeniem nigdy wcześniej, mimo że mamy już kilkadziesiąt pokoi za sobą. Zagadki i wystrój spójne, wszystko pasujące do fabuły. Kilka klasycznych kłódek, kilka rozwiązań z elektroniką - każdy znajdzie coś dla siebie. Polecałabym dla grup z doświadczeniem - klimat pokoju wymaga odpowiedniego skupienia na zagadkach ;) . Przemiła rozmowa po grze, zdecydowanie widać serce włożone w obsługę :) Dziękujemy i czekamy na coś nowego od Projekt Ucieczka :)

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Przeklęta wróżba
Przeklęta wróżba

Zasłużona 10!

18.11.19 | Besuchsdatum: 16.11.19

Glaubwürdige Bewertung

Świetny pokój ze zróżnicowanymi zagadkami, znajdzie się i kłódka i elektronika i manualnie coś do zrobienia. Zaskoczyło nas wprowadzenie, za to duży plus :) w 2 osoby udało nam się wyjść 7 minut przed czasem z 1 podpowiedzią. Zagadki zarówno banalne jak i trudniejsze, natomiast wszystkie pasują do klimatu i fabuły pokoju - za co kolejny plus :) Obsługa jak zwykle na najwyższym poziomie, serdecznie pozdrawiamy!

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Chata Wiedźmy
Chata Wiedźmy

Nie tak łatwo jak mogłoby się wydawać :)

15.11.19 | Besuchsdatum: 11.11.19

Glaubwürdige Bewertung

Pokój jest przeuroczy i mimo wszystko pokój nie jest bajecznie prosty :) Byliśmy we 2, wyszliśmy w ostatnim momencie. Gorąco polecamy, widać wkład pracy i serca oddany w pokoju.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Krypta
Krypta

Udało się wydostać :)

22.09.19 | Besuchsdatum: 01.08.19

Super wystrój, świetne mechanizmy. Polecam dla grup z doświadczeniem kilku pokoi.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Krwawy Baron
Krwawy Baron

Świetnie

22.09.19 | Besuchsdatum: 27.07.19

Fajne rozwiązania, rzadko spotykane w innych pokojach :) Polecam się wybrać w min. 3 osoby. Obsługa bez zarzutów :)

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Piraci
Piraci

Ocaleni

22.09.19 | Besuchsdatum: 25.07.19

Pokój nie należy do największych ale nadrabia klimatem i zagadkami :) Można poczuć się jak na statku, obsługa bez zarzutu.

Allgemeine Note: 9/10

Game Master: 10/10

Klima: 9/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Seite 1 von 6

Weiter anzeigen