robertszw
  • Escape Room Ostatni Templariusze

    Ostatni Templariusze
    House of game
    Wrocław

    Trudno być templariuszem...

    24.09.2019 | Besuchsdatum: 23.09.2019

    Pokój nieliniowy, wieloetapowy, wymagający dobrej koncentracji, pamięci i skupienia. Rozwiązywanie klasyczne, praktycznie bez elektroniki z małym wyjątkiem. Sposoby rozwiązywania zagadek często potrafią zatrzymać na dłużej i zmylić nawet tych, którzy mają wiele pokoi na koncie. Wystrój i fabuła bardzo spójne i na wysokim poziomie. Pokój zdecydowanie dla doświadczonych, dość trudny. warto mieć uwagę na wszystko i dobrze współpracować, szczególnie na początku. Obsługa super i świetna rozmowa, zarówno przed, jak i po grze. Polecamy doświadczonym :)

  • Escape Room Dzicy Są

    Dzicy Są
    In&Out
    Wrocław

    Bajkowo i prawdziwe złoto....

    19.09.2019 | Besuchsdatum: 16.09.2019

    Pokój bardzo fajny, miły i przyjemny. Wystrój genialny, fabuła spójna, zagadki średniej trudności choć niektóre faktycznie zatrzymują na dłużej. Bardzo fajne i miłe zakończenie. Ciekawy sposób podpowiedzi... Gorąco polecamy.

  • Escape Room Operacja "Wrocław"

    Operacja "Wrocław"
    Bermudy Quest
    Wrocław

    Glaubwürdige Bewertung

    Znowu wyszliśmy na złodziei...

    28.08.2019 | Besuchsdatum: 27.08.2019

    Udało się ukraść dokumenty... Pokój liniowy więc dla większej liczby osób chyba byłby nudny. Świetne zagospodarowanie miejsca. Zagadki różnego typu. Jest elektryka i są kłódki. Są też zagadki bez zagadek 😉 które potrafią chwilę zatrzymać. Pokój wart odwiedzenia, jednak zostaje myśl, że czegoś brakowało.

  • Escape Room Cela

    Cela
    Trapped
    Wrocław

    Można uciec śmierci...

    28.08.2019 | Besuchsdatum: 27.08.2019

    Pokój bardzo fajny, świetny wystrój pasujący do tematu, dużo elektryki i dużo myślenia. Początkowo naprawdę ważna i konieczna jest współpraca. Co do zagadek, w pokoju każdy coś znajdzie dla siebie. Świetny dla początkujących, ale i dla bardziej zaawansowanych fajna rozrywka, choć wyszliśmy dużo przed czasem to została myśl, że fajnie by było jeszcze zostać w środku.

  • Escape Room Przeklęty Pierścień

    Przeklęty Pierścień
    Secret Room - Brain Code
    Wrocław

    Szkoda tego pierścienia

    27.08.2019 | Besuchsdatum: 26.08.2019

    Pokój całkowicie nowy, czyli elektryka i tylko ona górą 😀 wystrój pokoju genialny, choć byliśmy tu jako czwarty pokój z rzędu, to wystrój bardzo różni się od wcześniejszych pokoi firmy. Pokój daje dużo do myślenia. Początek poszedł migiem a potem pojawiły się dwie zagadki, które wstrzymały nas na dłużej. Warto odwiedzić, szczególnie fanom Władcy Pierścieni.

  • Escape Room Więzienie

    Więzienie
    Secret Room - Brain Code
    Wrocław

    Można zwiewać....

    27.08.2019 | Besuchsdatum: 26.08.2019

    Pokój starszy i z wystrojem choć prostym to powiedziałbym realnie odzwierciedla wystrój więzienia. Dla początkujących pokój bardzo fajny. Poszliśmy tam za ciosem po innych pokojach ze względu na naszą sympatię do firmy. Fajnie tam było pójść ze względu na to, że w pokoju konieczne jest sprawdzenie się we wzajemnej współpracy. Dla początkujących świetnych, dla bardziej doświadczonych fajna przerwa w trudnościach. Dlatego też dajemy najwyższą ocenę.

  • Escape Room Pokój babci

    Pokój babci
    Secret Room - Brain Code
    Wrocław

    Podwójne życie babci

    27.08.2019 | Besuchsdatum: 26.08.2019

    Pokój typowo dla początkujących, choć poszliśmy do niego jako doświadczeni. Pokój sympatyczny, oparty na tradycyjnych kłódkach ale z kilkoma naprawdę fajnymi pomysłami na ukrycie przejścia dalej. Po malutku odkrywamy co za babcię mamy i faktycznie, niezła babka. Bardzo fajna fabuła. Choć wyszyliśmy na dużo przed czasem polecamy wszystkim. Fajnie jest nieraz odświeżyć sobie myślenie na poziomie podstawowym, bez zastanawiania się czy to czasem nie za proste.

  • Escape Room Opuszczony Teatr Lalek

    Opuszczony Teatr Lalek
    Secret Room - Brain Code
    Wrocław

    To niby tylko lalki....

    27.08.2019 | Besuchsdatum: 26.08.2019

    Pokój robiliśmy we troje w wersji dla ekspertów i jest faktycznie trudny 😀. Choć pokój nie ma wielkich łał to jest fantastyczny w kwestii nagromadzenie zagadek i sposobów ich przechodzenia. Wymaga dużo spostrzegawczości, choć niektóre rzeczy zdarzyło się nam odgadnąć trochę wcześniej niż odkryliśmy wskazówki. Dla każdego było co robić przez cały czas gry. Pani prowadząca bardzo miła i pomocna. Są kłódki i nie tylko. Dla każdego coś się znajdzie. Na pewno warto odwiedzić wersję ekspert ale trzeba mieć wcześniejsze doświadczenie.

  • Escape Room Zaginiony Oficer

    Zaginiony Oficer
    The Bunkier Escape Rooms
    Poznań

    Glaubwürdige Bewertung

    Już wiemy co robił oficer

    03.08.2019 | Besuchsdatum: 02.08.2019

    Pokój w bardzo klimatycznym miejscu, które odpowiada również tematyce pokoju, co tylko dodaje plusika do atmosfery. Zagadki nie są aż tak bardzo trudne, wymagają jednak spostrzegawczości i spokoju. Nie wszystko da się rozwiązać od razu, choć tak by się chciało i wydawało. Fabuła spójna, prowadzi przez cały pokój do końca. Polecamy.

  • Escape Room Murder House

    Murder House
    Continuum
    Poznań

    Glaubwürdige Bewertung

    Strach ma WIELKIE OCZY

    02.08.2019 | Besuchsdatum: 02.08.2019

    Atmosfera w pokoju, tworzona przez wystrój (i nie tylko) genialna. Pokój liniowy ale każdy może wykazać się spostrzegawczością. Poziom atak średni choć zatrzymało nas przy jednej na dłużej, ale ogólnie pokój wart odwiedzenia i odczucia klimatu na swojej osobie.

Mehr Bewertungen anzeigen: 1 2 3 4 5