anoriell

anoriell

Pokoje zagadek to dla mnie świetny sposób na popołudniowy reset po pracy. Zabawa trwa zazwyczaj tylko godzinę, a radości jest tyle, że nawet trzy dni w Spa n... [więcej]

101 Besucht

11 Geplant

Navigator

116 Punkte

100
116 Pkt
150

Alle Bewertungen

Escape Room Czarnobyl – ostatnia godzina
Czarnobyl – ostatnia godzina

Super pokój!

09.03.20 | Besuchsdatum: 15.02.20

anoriell 64 Bewertungen

Świetny pokój. Naprawdę dobre zagadki i fabuła spinająca się w całość. Pokój napakowany elektroniką po sam sufit i co bardzo ważne, wszystko działa bez zarzutu i robi wrażenie. Naprawdę warto odwiedzić! :)

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Pasażer
Pasażer

Po prostu WOW

12.07.19 | Besuchsdatum: 26.01.19

anoriell 64 Bewertungen

Uwielbiam jeździć pociągami! A tutaj z efektami specjalnymi było po prostu WOW. Absolutnie można dać się porwać klimatowi i rewelacyjnie bawić się przy zaskakujących zagadkach.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Schwer

Escape Room Sekret Burmistrza
Sekret Burmistrza

Pokój numer 101

12.07.19 | Besuchsdatum: 10.07.19

Glaubwürdige Bewertung

anoriell 64 Bewertungen

Reputacja burmistrza uratowana! A sam pokój gwarantuje doskonałą zabawę i to dosłownie :D W środku są bardzo logiczne zagadki, chociaż brawurowe zapomnienie krótkofalówki okazało się błędem, bo podpowiedź jednak była potrzebna :D Na szczęście obsługa jest super fajna i wyluzowana :)

Zdecydowanie warto zobaczyć jakie tajemnice skrywa gabinet burmistrza!

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Tunele pod miastem
Tunele pod miastem

Misja: przedrzeć się przez tunele pod miastem

12.07.19 | Besuchsdatum: 10.07.19

Glaubwürdige Bewertung

anoriell 64 Bewertungen

W górę, w dół i na czworakach. Każda forma aktywności Cię tam spotka, a i ruskiej wódki nie zabraknie na pokrzepienie ;)

Zagadki są super logiczne i jednocześnie zaskakujące. Właśnie w tunelach świętowałam swój setny escape room i to był doskonały wybór! Warto się wybrać :)

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Postapo
Postapo

Poczuj się jak Stalker

24.06.19 | Besuchsdatum: 15.06.19

Glaubwürdige Bewertung

anoriell 64 Bewertungen

Klimat trzyma w napięciu od pierwszego kontaktu z bazą do ostatniej minuty rozgrywki. Koniecznie trzeba iść tam nocą! Spostrzegawczość, dobre kojarzenie faktów i trochę sprawności fizycznej na pewno się przyda.

Scenografia całości zasługuje na medal, albo dwa. No to po prostu TRZEBA zobaczyć.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Schwer

Escape Room Łódź Podwodna
Łódź Podwodna

Przywróciliśmy światu radość!

10.06.19 | Besuchsdatum: 06.04.19

anoriell 64 Bewertungen

Sukces! Przywracanie radości światu trochę nam zajęło, ale udało się! Kilka zagadek było naprawdę super, a kilka zatrzymało nas na dłuższą chwilę, ale ostatecznie udało się rozwikłać największą z tajemnic i wydostać z pokoju. Obsługa jak zawsze na ogromny plus :)

Allgemeine Note: 9/10

Game Master: 10/10

Klima: 9/10

Schwierigkeitsgrad: Schwer

Escape Room Moriarty sp. z o.o.
Moriarty sp. z o.o.

Najlepszy pokój w jakim byłam!

10.06.19 | Besuchsdatum: 30.12.18

anoriell 64 Bewertungen

Absolutnie rewelacyjny pokój! Zagadki dopięte na ostatni guzik, fabuła wkręca się tak bardzo, że naprawdę masz wrażenie, że trzeba uciekać, bo zaraz Cię zamkną. Ten pokój KONIECZNIE trzeba odwiedzić! Jak dla mnie 15/10

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Schwer

Escape Room Wrota Czasu - Tortuga
Wrota Czasu - Tortuga

Hej przygodo!

10.06.19 | Besuchsdatum: 20.05.13

anoriell 64 Bewertungen

Świetny wystrój i klimat statku! Niektóre zagadki wzbudzały pisk radości, a niektóre lekką irytację, ale bardzo bardzo warto się wybrać i poczuj klimat Tortugi :)

Allgemeine Note: 9/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Schwer

Escape Room Smocza Skała
Smocza Skała

Znajdź i dopasuj

10.06.19 | Besuchsdatum: 20.05.19

anoriell 64 Bewertungen

Pokój w starym stylu: wymacaj i dopasuj. Dobrze nawiązuje do klimatu GOT, ale strasznie dużo trzeba się naczytać ;)
Warto zobaczyć, jeśli ma się ochotę na pokój w wersji tradycyjnej ;)

Allgemeine Note: 7/10

Game Master: 10/10

Klima: 9/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Weiter anzeigen