anoriell
  • Escape Room Pasażer

    Pasażer
    Akcja Ewakuacja nr 1 Warszawa
    Warszawa

    Po prostu WOW

    12.07.2019 | Besuchsdatum: 26.01.2019

    Uwielbiam jeździć pociągami! A tutaj z efektami specjalnymi było po prostu WOW. Absolutnie można dać się porwać klimatowi i rewelacyjnie bawić się przy zaskakujących zagadkach.

  • Escape Room Sekret Burmistrza

    Sekret Burmistrza
    Quest Cage Centrum
    Katowice

    Glaubwürdige Bewertung

    Pokój numer 101

    12.07.2019 | Besuchsdatum: 10.07.2019

    Reputacja burmistrza uratowana! A sam pokój gwarantuje doskonałą zabawę i to dosłownie :D W środku są bardzo logiczne zagadki, chociaż brawurowe zapomnienie krótkofalówki okazało się błędem, bo podpowiedź jednak była potrzebna :D Na szczęście obsługa jest super fajna i wyluzowana :)

    Zdecydowanie warto zobaczyć jakie tajemnice skrywa gabinet burmistrza!

  • Escape Room Tunele pod miastem

    Tunele pod miastem
    Quest Cage Centrum
    Katowice

    Glaubwürdige Bewertung

    Misja: przedrzeć się przez tunele pod miastem

    12.07.2019 | Besuchsdatum: 10.07.2019

    W górę, w dół i na czworakach. Każda forma aktywności Cię tam spotka, a i ruskiej wódki nie zabraknie na pokrzepienie ;)

    Zagadki są super logiczne i jednocześnie zaskakujące. Właśnie w tunelach świętowałam swój setny escape room i to był doskonały wybór! Warto się wybrać :)

  • Escape Room Postapo

    Postapo
    Forest Escape
    Łódź

    Glaubwürdige Bewertung

    Poczuj się jak Stalker

    24.06.2019 | Besuchsdatum: 15.06.2019

    Klimat trzyma w napięciu od pierwszego kontaktu z bazą do ostatniej minuty rozgrywki. Koniecznie trzeba iść tam nocą! Spostrzegawczość, dobre kojarzenie faktów i trochę sprawności fizycznej na pewno się przyda.

    Scenografia całości zasługuje na medal, albo dwa. No to po prostu TRZEBA zobaczyć.

  • Escape Room Łódź Podwodna

    Łódź Podwodna
    Quest Cage
    Katowice

    Przywróciliśmy światu radość!

    10.06.2019 | Besuchsdatum: 06.04.2019

    Sukces! Przywracanie radości światu trochę nam zajęło, ale udało się! Kilka zagadek było naprawdę super, a kilka zatrzymało nas na dłuższą chwilę, ale ostatecznie udało się rozwikłać największą z tajemnic i wydostać z pokoju. Obsługa jak zawsze na ogromny plus :)

  • Escape Room Moriarty sp. z o.o.

    Moriarty sp. z o.o.
    Quest Cage
    Katowice

    Najlepszy pokój w jakim byłam!

    10.06.2019 | Besuchsdatum: 30.12.2018

    Absolutnie rewelacyjny pokój! Zagadki dopięte na ostatni guzik, fabuła wkręca się tak bardzo, że naprawdę masz wrażenie, że trzeba uciekać, bo zaraz Cię zamkną. Ten pokój KONIECZNIE trzeba odwiedzić! Jak dla mnie 15/10

  • Escape Room Strych Szalonego Alchemika

    Strych Szalonego Alchemika
    Quest Cage
    Katowice

    Mrok!

    10.06.2019 | Besuchsdatum: 08.04.2019

    Mroczne tajemnice alchemika w świetnym klimacie. Spostrzegawczość i szybkie liczenie to klucz do sukcesu w tym pokoju ;)

  • Escape Room Wrota Czasu - Tortuga

    Wrota Czasu - Tortuga
    TickTack
    Gliwice

    Hej przygodo!

    10.06.2019 | Besuchsdatum: 20.05.2013

    Świetny wystrój i klimat statku! Niektóre zagadki wzbudzały pisk radości, a niektóre lekką irytację, ale bardzo bardzo warto się wybrać i poczuj klimat Tortugi :)

  • Escape Room Smocza Skała

    Smocza Skała
    Open The Lock
    Gliwice

    Znajdź i dopasuj

    10.06.2019 | Besuchsdatum: 20.05.2019

    Pokój w starym stylu: wymacaj i dopasuj. Dobrze nawiązuje do klimatu GOT, ale strasznie dużo trzeba się naczytać ;)
    Warto zobaczyć, jeśli ma się ochotę na pokój w wersji tradycyjnej ;)

  • Escape Room Bon Appetit

    Bon Appetit
    Portal Escape Games
    Łódź

    Spróbowaliśmy wszystkich potraw!

    16.05.2019 | Besuchsdatum: 03.04.2019

    ...Niektóre były bardzo zaskakujące, receptura niektórych jeszcze miała się zmieniać, ale wiedzieliśmy! Wiedzieliśmy, że coś jest nie tak.
    Fantastyczny klimat i zagadki, jak zawsze w Portalu, rewelacyjne. Bardzo warto iść do tego pokoju! :)

Mehr Bewertungen anzeigen: 1 2 3 ... 5 6 7