Onelife_onechoice91

Onelife_onechoice91

Hallo, ich bin Onelife_onechoice91. Ich habe 50 Escape Rooms besucht. Meine Lieblingskategorie ist Abenteuer. Ich lade dich herzlich ein, mein Profil durchzulesen. Folge mir oder schreibe mir eine Nachricht, um über Escape Rooms sprechen zu können.

50 Besucht

0 Geplant

Wanderer

46 Punkte

25
46 Pkt
50

Alle Bewertungen

Escape Room Przeklęty Obraz
Przeklęty Obraz

A myślałam, że daleko mi do artystki

06.08.20 | Besuchsdatum: 06.08.20

Fantastyczna zabawa! Pokój z pewnością nieliniowy, byliśmy w 4 osoby i każdy miał co robić. Wspaniałą zabawą, głównie elektroniczna, ale trzeba być bardzo spostrzegawczym. Do gry wprowadziła nas przemiła Pani Nikola. Na pewno wrócimy do Black Cat, gdy będziemy w Warszawie.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Komnata Wiedźmy
Komnata Wiedźmy

U prawdziwej wiedźmy

01.08.20 | Besuchsdatum: 01.08.20

Wspaniałą przygoda z wiedzą w tle. Zagadki przede wszystkim manualne i elektroniczne, z jedną z nich spotkaliśmy się po raz pierwszy, bardzo nas zachwyciła. Obsługa rewelacyjna, bardzo miła atmosfera. Daliśmy radę w 2 osoby i to że sporym zapasem czasu. Będąc w Zakopanem na pewno zawitamy ponownie do Let Me Out.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Sherlock Holmes
Sherlock Holmes

Na tropie Sherlocka

01.07.20 | Besuchsdatum: 01.07.20

To była przyjemna przygoda. Zagadki logiczne i nowe ciekawe rozwiązania, nawet przy sporym doświadczeniu. Przeszliśmy pokój bez podpowiedzi, ale nie zostało nam już wiele czasu, także jest co robić. Znajdzie się coś dla fanów kłódek jak i elektroniki. Polecam ten pokój!

Allgemeine Note: 9/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Pokój babci
Pokój babci

Było jak u babci

28.02.20 | Besuchsdatum: 28.02.20

Glaubwürdige Bewertung

Bardzo przyjemny pokój nawet dla dwóch osób. Zagadki przede wszystkim kłódkowe, było zmyłek, więc nawet doświadczeni gracze mogą się nabrać. Koniecznie wszystko trzeba oglądnąć. A babcia okazuje się być z charakterem ?

Allgemeine Note: 9/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Leicht

Escape Room Wehikuł Czasu - Tajemnica Leonarda
Wehikuł Czasu - Tajemnica Leonarda

Wróciliśmy z przeszłości

29.01.20 | Besuchsdatum: 28.01.20

Exit.19 w fantastyczny sposob przeniósł nas do przeszłości. Z pewnością jest to je den z bardziej klimatycznych pokoi we Wrocławiu. Kilka zagadek sprawiło nam drobne problemy, ale większość była świetna i logiczna. Jest co robić, w 4 osoby mieliśmy ręce pełne roboty, choć 5 osób to może być jut tłok. W tym pokoju trzeba być bardzo spostrzegawczym. Wróciliśmy z przeszłości bardzo szczęśliwi.

Allgemeine Note: 9/10

Game Master: 9/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Schwer

Escape Room Pachnidło
Pachnidło

Duuużo się działo

30.12.19 | Besuchsdatum: 30.12.19

Pokój przyjemny. Bardzo dużo zagadek do rozwiązania z pewnością więcej dla fanów elektroniki, choć zwykle kłódki też są. O dziwo problemy w tym pokoju mogą mieć doświadczeni gracze. Ogólne wrażenie dobre. Trzeba też mieć mocne nerwy ? wystrój bardzo ciekawy!

Allgemeine Note: 8/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Poznaj Wolfganga
Poznaj Wolfganga

Nic nie będzie tak jak myslisz

14.09.19 | Besuchsdatum: 14.09.19

Dla nas bomba! Coś czego jeszcze na wrocławskim rynku nie było. Super początek gry. W trakcie kilka elementów nie było oczywistych, za co wielki plus. To raj dla miłośników kłódek przede wszystkim. Trochę elektroniki też jest. A właściciele wspaniali! W końcu ktoś pomyślał o pokoju dla par ? polecamy!!!

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room 007 Misja Toruń
007 Misja Toruń

Najprostsze zagadki okazaly się najtrudniejsze

28.08.19 | Besuchsdatum: 24.08.19

Glaubwürdige Bewertung

Bardzo przyjemny pokój. Było co robić, zagadek było sporo, szczególnie, że odwiedziliśmy ten pokój w dwie osoby. Liczy się współpraca i dobre przepatrzenie pokoju. Czasami klucz można po prostu znaleźć, przyznam, że dawno nie byłam w takim pokoju. Jednak Toruń został przez nas uratowany. Pokój naprawdę nadaje się dla początkujących graczy, Ci bardziej zaawansowani mogą chcieć przekombinować. Bardzo ciekawa zagadka dodatkowa, nie wolno się bać ?

Allgemeine Note: 9/10

Game Master: 10/10

Klima: 9/10

Schwierigkeitsgrad: Leicht

Escape Room Superheroom
Superheroom

Uratowaliśmy świat!

06.07.19 | Besuchsdatum: 06.07.19

To była przygoda! Sprawdziliśmy się w roli superbohaterów i ocaliliśmy świat przed zagładą! To trzeba przeżyć! Było niesamowicie, zagadki na najwyższym poziomie! I na spostrzegawczość i na logikę i na współpracę, bo okazuje się że już jeden superbohater nie wystarcza! Niezapomniany pokój!!! I wspaniałą obsługa!

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room W cieniu piramid
W cieniu piramid

W środku piramidy!

06.07.19 | Besuchsdatum: 06.07.19

Pokój po prostu fantastyczny. Na pewno nie dla amatorów kłódek. Zaskoczyło nas dosłownie wszystko. Trzeba być bardzo spostrzegawczym i umieć współpracować! Wielki zachwyt. Pierwszy pokój odwiedzony w Bydgoszczy a poprzeczką już tak wysoko postawiona!

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Schwer

Seite 1 von 2

Weiter anzeigen