CzłowiekCałka
  • Escape Room Galaktyka Tajemnic

    Galaktyka Tajemnic
    Escape ARENA
    Poznań

    Glaubwürdige Bewertung

    Fajna przygoda

    05.11.2019 | Besuchsdatum: 03.11.2019

    W Galaktyce byliśmy w trójkę z żoną i dzieckiem i musimy przyznać, że zrobiła na nas bardzo dobre wrażenie, zagadki nie były banalne, a samo przechodzenie pokoju sprawiało radość, udało nam się przez przypadek pominąć jedną zagadkę ale absolutnie nie popsuło nam to zabawy, [spojler] powodują, że pokój jest inny niż reszta. Bardzo przyjemny pokój z niespodziankami dla fanów.

  • Escape Room Backstage

    Backstage
    Escape 132
    Poznań

    Glaubwürdige Bewertung

    Po prostu dobry pokój

    28.10.2019 | Besuchsdatum: 26.10.2019

    Pokój bardzo klimatyczny, a obsługa bardzo miła. Sam pokój przypadnie do gustu fanom muzyki, gdyż klimat oddaje faktyczny backstage.

  • Escape Room Manewry Kartelu

    Manewry Kartelu
    Find a Way
    Poznań

    Glaubwürdige Bewertung

    Imperium Escobara

    14.10.2019 | Besuchsdatum: 08.06.2019

    Pokój świetnie nawiązuje do tematyki kartelu z Medellin i Pablo Escobara, jeżeli ktoś oglądał Narcos to będzie się tu świetnie bawił :)!

  • Escape Room Urok

    Urok
    DreamScape
    Poznań

    Kontynuacja świetnej historii

    14.10.2019 | Besuchsdatum: 08.08.2019

    Urok jest nowym ERem co widać od samego wejścia, polecam każdemu, bajkowa tematyka i zagadki na wysokim poziomie sprawiają, że ocena nie może być inna niż 10/10 :)

  • Escape Room Dooby Doo

    Dooby Doo
    Fox O'clock
    Wrocław

    Niesamowity pokoj

    23.06.2019 | Besuchsdatum: 22.06.2019

    Dooby Doo robi wrażenie, gra się świetnie, zagadek jest masa, a i na grających czekają efekty wow. Polecam każdemu, nie ma się do czego przyczepić, już przy wprowadzeniu wiadomo, że ten pokój to absolutny TOP w Polsce. Osobiście trafia do pierwszej trójki moich ulubionych ERów.

  • Escape Room Syreni Śpiew

    Syreni Śpiew
    Fox O'clock
    Wrocław

    Czara Ognia

    23.06.2019 | Besuchsdatum: 22.06.2019

    Pokój klimatycznie oddający Czarę ognia, zagadki co prawda bez szału, ale wystrój świetny.

    Znając potencjał Foxów jestem trochę zawiedziony.

  • Escape Room Jaskinia Hazardu

    Jaskinia Hazardu
    Escape ARENA
    Poznań

    Glaubwürdige Bewertung

    Zaskakująca wizyta

    08.06.2019 | Besuchsdatum: 08.06.2019

    Nasza wizyta w Jaskini Hazardu, była spowodowana wolnym sobotnim wieczorem, nie była planowana, bo wszak to dopiero 13 miejsce w Poznaniu, więc nastawialiśmy się na po prostu dobry pokój.

    Samo wejście również nie wskazywało, że Jaskinia Hazardu będzie świetnym pokojem z kilkoma efektami WOW.

    Zagadki i wystrój robią świetne wrażenie więc polecam każdemu, jedyny element nad którym bym popracował to historia.

  • Escape Room NAUTILUS: Podmorska Przygoda

    NAUTILUS: Podmorska Przygoda
    Wyjście Awaryjne
    Bydgoszcz

    Glaubwürdige Bewertung

    Toniemy!

    27.05.2019 | Besuchsdatum: 26.05.2019

    Nautilius to 3 pokój od WA w którym byliśmy i pomimo tego, że z tej trójki podobał nam się najmniej, to trzeba oddać, że pokój zaskakuje, można poczuć się jak w prawdziwej łodzi podwodnej. Wystrój jest świetny, gra na wysokim poziome, jednym słowem polecam!

  • Escape Room W cieniu piramid

    W cieniu piramid
    Wyjście Awaryjne
    Bydgoszcz

    Glaubwürdige Bewertung

    W piramidzie!

    27.05.2019 | Besuchsdatum: 26.05.2019

    W Cieniu Piramid to świetne miejsce, było trochę strasznie jak dla naszego 9 letniego syna ale pokój robi piorunujący efekt.

    W Cieniu Piramid jest najlepszym pokojem od "Wyjscia Awaryjnego" w jakim bylismy, dawno tak dobrze nam się nie grało. Polecam każdemu!

  • Escape Room Superheroom

    Superheroom
    Mr Lock Escape Room
    Bydgoszcz

    Glaubwürdige Bewertung

    Superfajnie!

    27.05.2019 | Besuchsdatum: 26.05.2019

    Już wejście robi wrażenie, dalej jest tylko lepiej!

    Pokój warty swojej ceny, prowadzący super wczuwa się w grę!

    Efekt całościowy robi wrażenie, polecam każdemu.

Mehr Bewertungen anzeigen: 1 2 3 4