moai-pp
  • Escape Room Rozdział I: Szepty

    Rozdział I: Szepty
    Forest Escape
    Łódź

    Forest Escape sie zna na robocie

    27.12.2019 | Besuchsdatum: 27.12.2019

    W Prologu i Postapo bylismy w lipcu 2018, ale warto bylo tyle czekac na kolejne podobne doswiadczenie. Pokoj w pelni dorownuje klimatem i trudnoscia lamiglowek Prologowi: wszystko jest zupelnie spojne i logiczne, a rownoczesnie elementow rozpraszajacych uwage jest tak wiele, ze poziom trudnosci rosnie.
    Dbalosc o klimat jest naprawde na najwyzszym poziomie, duzy szacunek dla pomyslowosci jesli chodzi wystroj i jego poszczegolne czesci. Okazuje sie, ze nie trzeba [spojler] i glosnych odglosow odpalanych z zaskoczenia, zeby stworzyc prawdziwy klimat grozy. Jestem w stanie wyobrazic sobie jaka adrenalina towarzyszy tutaj podczas rozgrywki w ciemnosci - gralismy w kilku miejscach outdoorowych w nocy i to naprawde dodaje do pieca, zwlaszcza w takim mrocznym klimacie.
    Swietna robota - oby Rozdzial II szybko powstal ;-)

  • Escape Room Zielona Mila

    Zielona Mila
    SHOW ESCAPE
    Warszawa

    Bardzo dobry pokoj!

    11.11.2019 | Besuchsdatum: 28.10.2019

    Dawno nie bylismy w tej lokalizacji, ale zdecydowanie oplacalo sie odwiedzic dla tego nowego pokoju: swietny klimat, ciekawe i nieszablonowe zagadki, bardzo dobra obsluga.
    Zdecydowanie warto sie wybrac i przy okazji odwiedzic ich starsze, wciaz dzialajace pokoje.

  • Escape Room Łódź Podwodna

    Łódź Podwodna
    Room Escape
    Warszawa

    Wreszcie nowy pokoj od Room Escape ;-)

    11.11.2019 | Besuchsdatum: 04.11.2019

    Mamy sentyment do Room Escape, bo to u nich kilka lat temu zarazilismy sie eskejpowym bakcylem. I tym bardziej ucieszylismy sie, ze zrobili nowy pokoj (zastapil Laboratorium przy ul. Sniadeckich).
    I oczywiscie jak przystalo na Room Escape, pokoj jest bardzo dobry: roznorodne lamiglowki, wystroj bez zarzutu, swietny klimat - koniecznie trzeba odwiedzic!

  • Escape Room Abrakadabra!

    Abrakadabra!
    Wykluczone Escape Room
    Warszawa

    Glaubwürdige Bewertung

    Zyskuje przy dluzszym pobycie ;-)

    11.11.2019 | Besuchsdatum: 01.10.2019

    Pierwsze wrazenie po wejsciu do pokoju jest calkiem przyzwoite, ale po chwili ustepuje poczuciu, ze otacza nas taniocha i niezbyt wyszukane lamiglowki. Ale to naprawde jest dobra abra-kadabra: po kilkunastu minutach zaczyna sie doceniac calosc zabawy i wysilek tworcow. Naprawde mile zaskoczenie i kilka rzadkich, lub nawet unikalnych trickow - gratulacje!

  • Escape Room Space Wars

    Space Wars
    GAME OVER Escape Rooms - Warszawa
    Warszawa

    Fajny kosmos

    11.11.2019 | Besuchsdatum: 03.10.2019

    Jeden z czterech pokoi w tej lokalizacji i musze przyznac, ze wszystkie 4 robia bardzo dobra robote: jakosc wykonania na wysokim poziomie, lamiglowki zroznicowane, wszystko spojne i pasuje do fabuly - naprawde kawal dobrej roboty!
    Troche szkoda, ze pokoj jest 3-osobowy, ale dzieki kreatywnosci obslugi dalismy rade we dwoch z niewielka pomoca ;-)
    A obsluga nie dosc, ze kreatywna, to do tego mega przyjazna i znajaca sie na rzeczy - czego chciec wiecej? :-)
    Zdecydowanie warto odwiedzic!

  • Escape Room Kuba Rozpruwacz

    Kuba Rozpruwacz
    GAME OVER Escape Rooms - Warszawa
    Warszawa

    Swietny pokoj z klimatycznym wystrojem

    11.11.2019 | Besuchsdatum: 03.10.2019

    Jeden z czterech pokoi w tej lokalizacji i musze przyznac, ze wszystkie 4 robia bardzo dobra robote: jakosc wykonania na bardzo wysokim poziomie, lamiglowki zroznicowane, odpowiedni klimat, wszystko spojne i pasuje do fabuly - naprawde kawal dobrej roboty!
    Do tego mega przyjazna i znajaca sie na rzeczy obsluga - czego chciec wiecej? :-)
    Zdecydowanie warto odwiedzic!

  • Escape Room Labirynt Minotaura

    Labirynt Minotaura
    GAME OVER Escape Rooms - Warszawa
    Warszawa

    Bardzo dobry!

    11.11.2019 | Besuchsdatum: 01.10.2019

    Jeden z czterech pokoi w tej lokalizacji i musze przyznac, ze wszystkie 4 robia bardzo dobra robote: jakosc wykonania na bardzo wysokim poziomie, lamiglowki zroznicowane (jedna z nich to prawdziwy 'mindfuck' - szacun ;-), wszystko spojne i pasuje do fabuly - naprawde kawal dobrej roboty!
    Do tego mega przyjazna i znajaca sie na rzeczy obsluga - czego chciec wiecej? :-)
    Zdecydowanie warto odwiedzic!

  • Escape Room Maniak. Zabawmy się

    Maniak. Zabawmy się
    GAME OVER Escape Rooms - Warszawa
    Warszawa

    Bardzo fajny pokoj

    11.11.2019 | Besuchsdatum: 01.10.2019

    Jeden z czterech pokoi w tej lokalizacji i musze przyznac, ze wszystkie 4 robia bardzo dobra robote: jakosc wykonania na wysokim poziomie, lamiglowki zroznicowane, wszystko spojne i pasuje do fabuly - naprawde kawal dobrej roboty!
    Do tego mega przyjazna i znajaca sie na rzeczy obsluga - czego chciec wiecej? :-)
    Zdecydowanie warto odwiedzic!

  • Escape Room Syndrom Strachu

    Syndrom Strachu
    FunEscape
    Warszawa

    Wreszcie doskonaly pokoj od FunEscape

    11.11.2019 | Besuchsdatum: 11.11.2019

    Troche zrzedzilismy na ostatnie pokoje FunEscape, bo naszym zdaniem - wraz z dynamicznym rozwojem dzialanosci - dosyc mocno obnizyli loty jesli chodzi o jakosc wykonania i grywalnosc swoich pokoi (w porownaniu do poczatkow firmy).
    Dlatego tez wchodzilismy do Syndromu z mieszanymi uczuciami i raczej niewielkimi oczekiwaniami. I to chyba bylo jedno z najwiekszych eskejpowych zaskoczen tego roku - pokoj jest REWELACYJNY i zaskakuje jeszcze przed przekroczeniem progu i rozpoczeciem zabawy, a potem wszystko sie rozkreca!
    Chyba wypada napisac, ze nie polecamy graczom o slabych nerwach ;-) Natomiast wszyscy pozostali (zwlaszcza gracze z wieksza iloscia pokoi na koncie) na pewno docenia ten niecodzienny pokoj. Dla nas jest to jeden z najepszych horrorow w jakie gralismy.

  • Escape Room Narnia

    Narnia
    Team Exit - Pokoje zagadek -Escape Room 24
    Warszawa

    Kolejny przecietniak

    31.08.2019 | Besuchsdatum: 25.06.2019

    Pomysl przecietny, wystroj przecietny (albo ponizej), obsluga przecietna.
    Jest kilkadziesiat lepszych pokoi w Warszawie - jesli wszystkie juz odwiedziliscie (tak jak my), to idzcie.
    Jesli nie... ;-)

Mehr Bewertungen anzeigen: 1 2 3 ... 17 18 19