kinga.laciak
  • Escape Room Licencja 00

    Licencja 00
    LOFTescape
    Chorzów

    Agenci do boju!

    19.12.2019 | Besuchsdatum: 16.12.2019

    Polecam każdemu kto chce wcielić się w super agenta!
    Bardzo nowoczesny pokój, myślę że mało kto wyjdzie niezadowolony z tego pokoju.
    Wprowadzenie do pokoju bardzo zaskakujące przez przesympatyczną asystentkę.

    Więc agencie, agencie nie lękaj się misji. Nasza grupa agentów poradziła sobie z misją, jednak i dla innych agentów zostały misję do przejściach.
    Każdy z was może zmierzyć się z zadaniem przygotowanym przez organizatorów!
    Nietuzinkowe zagadki wprowadzają w świat Bonda!!

    Chorzowski Loft nie rozczarował nowym pokojem!!! Obsługa na medal! Właściciele bardzo sympatyczni!! Pokój niesamowity!

    Polecam z moją ekipą agentów!

  • Escape Room Sekret Burmistrza

    Sekret Burmistrza
    Quest Cage Centrum
    Katowice

    Glaubwürdige Bewertung

    Miłe zaskoczenie

    24.09.2019 | Besuchsdatum: 23.09.2019

    Długo się zastanawiałam czy iść do tego pokoju, ponieważ byłam w jego starej wersji.
    Moje obawy były nieuzasadnione, pokój jest naprawdę inny i niż wcześniej. Nowe zagadki zaskoczyły mnie więc w 100% polecam każdemu kto jeszcze się nie zmierzył z sekretem Burmistrza!

  • Escape Room Moriarty sp. z o.o.

    Moriarty sp. z o.o.
    Quest Cage
    Katowice

    Glaubwürdige Bewertung

    Czy dostaniemy pracę?!

    07.09.2019 | Besuchsdatum: 06.09.2019

    Dostaliśmy wezwanie na rozmowę kwalifikacyjną. Nasza czwórka, podjęła się testu, który sprawdza nasze umiejętności oraz zweryfikowanie naszych CV. Czy nam się udało?!

    Pokój, bardzo wciągający, czas ucieka szybko, zagadki bardzo dobrze Przemyślane. Po otwarciu drzwi czuć klimat pokoju! Praca grupowa to podstawa w tym pokoju. Bo co 4 głowy to nie jedna. Elementy zaskoczenia godne podziwu! Nie było czasu na nudę. Nasze mózgi pracowały na wysokich obrotach. Przy tym wiele śmiechu. Grunt to dobra ekipa

  • Escape Room Wrota Czasu - Egipt

    Wrota Czasu - Egipt
    TickTack
    Gliwice

    Glaubwürdige Bewertung

    Piaskowy pokój

    07.09.2019 | Besuchsdatum: 28.08.2019

    Egipt to specyficzny klimat. Pokój bardzo przemyślany, wprowadza graczy w klimat starożytnego Egiptu.
    Polecam ten pokój, z dobrą ekipą i nastawieniem.

  • Escape Room Grota Mocy

    Grota Mocy
    Open The Lock
    Zabrze

    Glaubwürdige Bewertung

    Niesamowity pokój

    24.08.2019 | Besuchsdatum: 23.08.2019

    Pierwsze wrażenie co ja mam tutaj zrobić, nic nie widzę. Jednak po chwili zagadki pojawiają się w zasięgu wzroku. Jednak trzeba być skupiony bo można przeoczyć jakąś zagadkę.
    Nikt w ekipie się nie nudził, każda osoba miała co robić.
    Klimat jaskiny był oddany na 5+.
    W tym pokoju bardzo szybko leciał czas, przy naprawdę dobrej zabawie.

    Obsługa bardzo pomocna i pozytywnie nastawiona. Polecam ten ER

  • Escape Room Kopalnia Złota

    Kopalnia Złota
    Strych
    Chorzów

    Godny przejścia!

    17.04.2019 | Besuchsdatum: 12.04.2019

    Chciałabym, polecić ten pokój. Zaskakujące pozytywne doznanie.
    Byłam w tym pokoju z koleżanką i już sam poczatek był dla mnie miłą odmianą.
    Troszkę można się ubrudzić jednak to nic gdyż satysfakcja rozwiązania zagadki to rekompensuje!
    Dużo można by pisać jednak lepiej iść i samemu się przekonać!

  • Escape Room Morderstwo w Orient Expressie

    Morderstwo w Orient Expressie
    LOFTescape
    Chorzów

    Polecam!!

    02.01.2019 | Besuchsdatum: 31.12.2018

    Jest to drugi pokój który odwiedziłam w LOFTESCAPE. Obsługa i wprowadzenie do pokoju jest idealne, gdyż pozwoliło wczuć się w klimat pokoju.
    Pokój jest inspirowany filmem, który uwielbiam.
    Jest bardzo dużo zagadek i elementów zaskoczenia, które powodują że pokój jest bardzo interesujący i pozwala wczuć się w detektywa.
    Myślę, że każdy powinien spróbować przejść pokój, nie ważne czy ktoś jest zaawansowany czy też dopiero zaczyna przygodę z Escape room.
    Jestem mile zaskoczona tym co tam przeżyłam!!!

  • Escape Room Fabryka Czekolady

    Fabryka Czekolady
    LOFTescape
    Chorzów

    Polecam gorąco!!!

    02.01.2019 | Besuchsdatum: 31.12.2018

    Jestem zachwycona klimatem oraz przyjemną obsługą w tym escape room.
    Pokój jest jedyny w swoim rodzaju. Każdy kto lubi słodkości powinien się do niego wybrać. Gdy otwiera się drzwi zachwyca pozytywną energią.
    Przemyślane zagadki i zadania do wykonania.
    Zachęcam serdecznie do przejścia tego pokoju.
    Ten pokój oraz dMorderstwo w orient expresie jest godny polecenia dla każdego fana takiej zabawy. 60 minut super zabawy!!!!!