Dariusz T. 1

Dariusz T. 1

Hallo, ich bin Dariusz T. 1. Ich habe 6 Escape Rooms besucht. Meine Lieblingskategorie ist Erzählform. Ich lade dich herzlich ein, mein Profil durchzulesen. Folge mir oder schreibe mir eine Nachricht, um über Escape Rooms sprechen zu können.

6 Besucht

0 Geplant

Wanderer

34 Punkte

25
34 Pkt
50

Alle Bewertungen

Escape Room Fabryka Czekolady
Fabryka Czekolady

Pokój z słodkościami

12.11.19 | Besuchsdatum: 09.11.19

Glaubwürdige Bewertung

Dariusz T. 1 6 Bewertungen

Pokój pozytywnie mnie zaskoczył, to była jedna z tych wizyt po których rozmawialiśmy sporo o zagadkach oraz klimacie. Na pewno wrócę jeszcze do tego miejsca sprawdzić inne pokoje.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Baza Agenta SB
Baza Agenta SB

u Agenta

05.08.19 | Besuchsdatum: 01.06.19

Dariusz T. 1 6 Bewertungen

Pokój dobry, zagadki ciekawe, ale też można zapędzić się nie tam gdzie trzeba analizując za mocno :)
+ za wystrój pokoju, jednak jest jeszcze potencjał by go poprawić.
Miło spędziliśmy czas.

Allgemeine Note: 7/10

Game Master: 9/10

Klima: 8/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Sekret Profesora Lipnitzkiego
Sekret Profesora Lipnitzkiego

U Profesorka

05.08.19 | Besuchsdatum: 02.08.19

Dariusz T. 1 6 Bewertungen

Świetnie się bawiliśmy, zagadki bardzo ciekawe i jest ich sporo, trzeba się umysłowo wysilić :)
My byliśmy w grupie 3 osobowej i niestety nie udało się rozwiązać wszystkich.
Mimo to świetnie spędziliśmy czas.
Panie z obsługi bardzo miłe, świetne wprowadzenie.
Polecam!

Allgemeine Note: 9/10

Game Master: 10/10

Klima: 9/10

Schwierigkeitsgrad: Schwer

Escape Room Wagary
Wagary

Powrót do szkoły sprzed 25 lat

26.10.18 | Besuchsdatum: 25.10.18

Glaubwürdige Bewertung

Dariusz T. 1 6 Bewertungen

To była moja pierwsza wizyta w Open The Lock i na pewno nie ostatnia.
To co na się spodobało:
- bardzo dobre wprowadzenie do pokoju
- duża ilość autorskich zagadek, oraz automatyki
- zagadki są zróżnicowane pod względem trudności
- efekty dźwiękowe i wyjątkowe rekwizyty
- klimat pokoju
Polecam wagary wszystkim, pokój gdzie nie straszy i trzeba użyć głowy.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Czarnobyl
Czarnobyl

Czarnobyl Reaktywacja

03.09.18 | Besuchsdatum: 25.08.18

Dariusz T. 1 6 Bewertungen

Dobra zabawa zaczyna się już na wstępie.
Wprowadzenie jest genialne, a zaraz potem przenosimy się w klimat lat 80tych. Na wstępie czeka nas spora liczba zagadek, trzeba tylko znaleźć początek sznurka. Brawo za wykorzystanie elektroniki.

Polecam, pozycja obowiązkowa w Nowym Targu.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Gabinet Szalonego Profesora
Gabinet Szalonego Profesora

Oryginalne zagadki :)

27.08.18 | Besuchsdatum: 24.08.18

Dariusz T. 1 6 Bewertungen

Pokój zachwycił nas swoimi zagadkami, które są wyjątkowo oryginalne. Mało kłódek, dużo kombinowania. Mimo to zagadki są spójne i dawkowane stopniowo. Obsługa jest bardzo miła. Udało się wydostać, niestety Edward nie miał tyle szczęścia ;) Polecam!

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Schwer