Adam Kołakowski

Adam Kołakowski

Hallo, ich bin Adam Kołakowski. Ich habe 39 Escape Rooms besucht. Meine Lieblingskategorie ist Abenteuer. Ich lade dich herzlich ein, mein Profil durchzulesen. Folge mir oder schreibe mir eine Nachricht, um über Escape Rooms sprechen zu können.

39 Besucht

1 Geplant

Pionier

170 Punkte

150
170 Pkt
225

Alle Bewertungen

Escape Room Da Vinci
Da Vinci

Tajemnica Da Vinci

12.02.19 | Besuchsdatum: 07.02.19

Bardzo estetyczny, dobrze zorganizowany pokój. Polecam wszystkim którzy chcą trochę pogłówkować ponieważ każda niemal zagadka wymaga tam solidnego i logicznego myślenia.

Allgemeine Note: 9/10

Game Master: 9/10

Klima: 9/10

Schwierigkeitsgrad: Schwer

Escape Room Mikołaj (Święty :) )
Mikołaj (Święty :) )

I po świętach

12.02.19 | Besuchsdatum: 05.02.19

Glaubwürdige Bewertung

Pokój dobry w swoim klimacie. Przyzwoicie wyposażony z dobrą obsługą. Choć po świętach to nadal można poczuć ich magię.

Allgemeine Note: 8/10

Game Master: 9/10

Klima: 9/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Jaskinia Hazardu
Jaskinia Hazardu

Hazardzista

12.02.19 | Besuchsdatum: 06.02.19

Pokój utrzymany w świetnym klimacie, doskonale dopasowane rekwizyty, sporo zagadek dających dużo do myślenia nawet dla większej grupy graczy. Gra godna polecenia.
A w dodatku prowadzący niezwykle kompetentni i życzliwi :)

Allgemeine Note: 9/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Wyspa
Wyspa

Świetna przygoda

01.02.19 | Besuchsdatum: 20.12.18

Bardzo dobra rozgrywka, świetnie dobrane zagadki. Wystrój doskonale pasujący do klimatu zabawy. Polecam wszystkim.

Allgemeine Note: 9/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Jak uratować smoka
Jak uratować smoka

Smoczątko

30.11.18 | Besuchsdatum: 27.11.18

Bardzo klimatyczny pokój. Sporo zagadek i rozwiązań które bardzo dobrze budują rozgrywkę. Polecam zarówno młodszym jak i starszym graczom :)

Allgemeine Note: 8/10

Game Master: 10/10

Klima: 9/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Koneser
Koneser

Mega Koneser

30.11.18 | Besuchsdatum: 27.11.18

Fantastyczna zabawa, zagadek sporo. Świetne wprowadzenie, scenariusz gry bardzo wciągający. Pokój niesamowicie zaskakujący i porywający. Wszystkim dobrej zabawy :)

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Rycerski
Rycerski

Templariusze chcą ofiary

26.11.18 | Besuchsdatum: 25.11.18

Pokój w mega klimacie. Szereg zagadek oddających fabułę i pozwalających przeżyć niesamowitą średniowieczną przygodę. Zachęcam wszystkich :)

Allgemeine Note: 8/10

Game Master: 8/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Pokój hotelowy - miejsce zabójstwa
Pokój hotelowy - miejsce zabójstwa

Zafajdana sprawa

26.11.18 | Besuchsdatum: 25.11.18

Rozgrywka na bardzo dobrym poziomie. Zagadki bardzo logiczne i spójne, dobrze dopasowane do fabuły. Zachęcam wszystkich którzy chcą poczuć się jak prawdziwi policjanci śledczy.

Allgemeine Note: 9/10

Game Master: 9/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Schwer

Escape Room Przeklęty Obraz
Przeklęty Obraz

Artysta???

12.11.18 | Besuchsdatum: 12.11.18

Pokój nie jest obszerny, ale jest nad czym główkować.
Zagadki są wpasowane w klimat, fabuła jest obecna cały czas w pokoju.
Nie jest trudny jak się załapie jego koncepcję
Godny polecenia

Allgemeine Note: 8/10

Game Master: 10/10

Klima: 9/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Przygoda na dnie oceanu
Przygoda na dnie oceanu

I hop do wody :)

07.11.18 | Besuchsdatum: 06.11.18

Glaubwürdige Bewertung

Pokój bardzo dobrze dopracowany. Zagadki na bardzo dobrym poziomie dają świetną zabawę zarówno bardziej doświadczonym jaki tym którzy zaczynają przygodę :) Polecam wszystkim chcącym przeżyć podróż życia :)

Allgemeine Note: 9/10

Game Master: 10/10

Klima: 9/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Weiter anzeigen