Sylwia Ż. 2

Sylwia Ż. 2

Hallo, ich bin Sylwia Ż. 2. Ich habe 48 Escape Rooms besucht. Meine Lieblingskategorie ist Abenteuer. Ich lade dich herzlich ein, mein Profil durchzulesen. Folge mir oder schreibe mir eine Nachricht, um über Escape Rooms sprechen zu können.

48 Besucht

0 Geplant

Wanderer

42 Punkte

25
42 Pkt
50

Alle Bewertungen

Escape Room Pachnidło
Pachnidło

Aromat z dreszczykiem w tle

24.09.19 | Besuchsdatum: 23.09.19

Sylwia Ż. 2 24 Bewertungen

Warto było czekać. Na tę chwilę jeden z lepszych pokoi w 3mieście. Myślałam, ze już mnie nic nie zaskoczy...a jednak. Pokój raczej dla doświadczonych. Zagadek jest mnóstwo, wszystkie dopracowane. Można się przestraszyć i wcale nie musi być ciemno :-) Będąc tam bawiłyśmy się świetnie i polecamy bardzo wizytę w tym miejscu.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Lunapark
Lunapark

Wizyta w Lunaparku

12.06.19 | Besuchsdatum: 12.06.19

Sylwia Ż. 2 24 Bewertungen

Na początku groteskowy. Doskonale oddający klimat. Jedna zagadka totalnie nas zaskoczyła. Miła obsluga.

Allgemeine Note: 8/10

Game Master: 9/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Czar PRl-u
Czar PRl-u

Podróż w czasie

12.06.19 | Besuchsdatum: 12.06.19

Sylwia Ż. 2 24 Bewertungen

Przenioslyśmy się w czasie. Sprzęty ala późny Gomułka wczesny Gierek. Jest gdzie szukać. Zagadek mnóstwo. Bardzo fajnie zrobiony. Nawet ubrania pachną naftalina. Pokój przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Pochwała za zgromadzenie takiej liczby sprzętów. Mila obsluga. To byl super spędzony czas.

Allgemeine Note: 9/10

Game Master: 9/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Pogrzebane Tajemnice
Pogrzebane Tajemnice

W mroku

02.06.19 | Besuchsdatum: 01.06.19

Sylwia Ż. 2 24 Bewertungen

Fabularnie bardzo ciekawy. Nieliniowy, przez co bardzo trudny. Obowiązkowy punkt na mapie 3miasta. Obsługa bardzo przyjazna.

Allgemeine Note: 9/10

Game Master: 10/10

Klima: 9/10

Schwierigkeitsgrad: Sehr schwer

Escape Room 3miasto 44
3miasto 44

Wojenny szpieg

17.04.19 | Besuchsdatum: 17.04.19

Sylwia Ż. 2 24 Bewertungen

Jeden z moich ulubionych a zarazem najtrudniejszy w jakim byłam. Pokój skromnie urządzony, wręcz surowy..nic bardziej mylącego. Mieści ogromną liczbę zagadek. Byliśmy we trójkę. Przydałaby się jeszcze jedna osoba. Żadnej elektroniki, dość duzo kłódek. Zagadki przemyślane, dobrze poukrywane. Klimat pokoju świetny. Oryginalne rekwizyty. Obsługa bardzo pomocna. Udało się wyjść. Co prawda w doliczonym czasie, ale się udało. Zdecydowanie dla doświadczonych.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 9/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Sehr schwer

Escape Room Superheroom
Superheroom

Uratowałysmy swiat

06.04.19 | Besuchsdatum: 06.04.19

Sylwia Ż. 2 24 Bewertungen

Nigdy nie spotkałam się z obsługa tak zaangażowana w swoją rolę. Prawdziwy pasjonat. Rozwiazania...co tu duzo pisać to trzeba przeżyć. Pokój rewelacyjny. Nigdy nie spotkałam tak dopracowanego pokoju. Z moim odczuciu ocena 10 jest zbyt niska. Z ogromna niecierpliwością czekam na kolejny pokój w tym miejscu.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Schwer

Escape Room Legende des Schwertes
Legende des Schwertes

W średniowiecznym klimacie

06.04.19 | Besuchsdatum: 06.04.19

Sylwia Ż. 2 24 Bewertungen

Absolutny numer 1. Udało się wyjść przed czasem bez zadnej podpowiedzi. Trudno znaleźć odpowiednie słowa. Pokój przemyślany, zagadki logiczne. Klimat średniowiecza oddany perkcyjnie. Obsługa przemiła.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Nautilus: Podmorska Przygoda
Nautilus: Podmorska Przygoda

Podwodna wyprawa

06.04.19 | Besuchsdatum: 06.04.19

Sylwia Ż. 2 24 Bewertungen

Współpraca i jeszcze raz współpraca. Świetny klimat. Zagadki przemyślane. Każdy ma coś do roboty. Racz3j dla doswiadczonych grup.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Sala Przesłuchań
Sala Przesłuchań

Na komisariacie

10.03.19 | Besuchsdatum: 10.03.19

Sylwia Ż. 2 24 Bewertungen

Jeden z lepszych i trudniejszych, w którym byłam. Fajnie oddany klimat. Zagadki przemyslane i nietuzinkowe. Z dwoma spotkałam się pierwszy raz. Zdecydowanie dla doświadczonych. Obsługa bardzo sympatyczna.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Schwer

Escape Room The Moonshiner 2.0
The Moonshiner 2.0

Z wizytą u bimbrownika

24.02.19 | Besuchsdatum: 24.02.19

Archivbewertung

Sylwia Ż. 2 24 Bewertungen

Bimbrownik bardzo się natrudził, żeby pochować wszystkie zagadki. Pokój dla spostrzegawczych i dociekliwych. Mnóstwo kłódek, kluczyków . Doskonale oddany klimat leśnej chatki. Pokój nieliniowy. Doskonale się bawiłyśmy.

Allgemeine Note: 9/10

Game Master: 9/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Weiter anzeigen