wnadarzewska
  • Escape Room Psychopata

    Psychopata
    Set Me Free
    Rybnik

    Glaubwürdige Bewertung

    Gdzie jesteś, psychopato?

    13.09.2019 | Besuchsdatum: 03.09.2019

    Jedno z najlepszych wprowadzeń - mistrz gry jest specjalistą w swoim fachu! Klimat, klimat i jeszcze raz klimat. A jeśli chodzi o zagadki? Interesujące, jednak bez odkrywania Ameryki - co nie znaczy, że tak łatwo je rozwiązać znajdując się pod solidną dawką adrenaliny! Pokój jest zbudowany w sposób, który ciągle zmusza do gry w stylu "watch your back!".
    Tylko jakby tego psychopaty trochę brak...

  • Escape Room W gąszczu tajemnic

    W gąszczu tajemnic
    Quest Cage Centrum
    Katowice

    W gąszczu zagadek

    02.09.2019 | Besuchsdatum: 31.08.2019

    Wizyta w Quest Cage, jak zawsze, mega pozytywnie! Pokój nas oczywiście nie zawiódł, wszystko działało jak należy, klimat miejsca super, zagadki jak najbardziej na TAK, poziom zróżnicowany - nie wymagający jednak (na szczęście!) znajomości fizyki kwantowej ;)
    Nie jest to może najlepszy pokój od Quest Cage, ale zdecydowanie warty odwiedzenia!

  • Escape Room Psychiatryk 2.0

    Psychiatryk 2.0
    Set Me Free
    Rybnik

    Glaubwürdige Bewertung

    Normalnie nienormalni

    25.07.2019 | Besuchsdatum: 21.07.2019

    Pewnego razu w Psychiatryku...
    Klimat i dekoracje - świetne. Fabuła - super. Poziom zagadek - od b. łatwych do średnich, ich logika natomiast na najwyższym poziomie!
    Całe doświadczenie może nie było na czymś niespotykanym a Psychiatryk mimo, że zalicza się do kategorii "Horror" nie jest pokojem b. strasznym ale nie można mu odmówić zaskakujących zwrotów akcji.
    Drobne usterki techniczne zostały naszej grupie wynagrodzone, za co serdecznie dziękujemy :)
    Ogólna ocena to 8/10 tylko dlatego, że za nami kilka ciut lepszych pokoi. Jednak w swojej kategorii punktowej ten pokój zasłużył na dychę! ;)

  • Escape Room Chatka Czarownicy

    Chatka Czarownicy
    Maze in Mind
    Rybnik

    Glaubwürdige Bewertung

    Czarująca chatka

    25.07.2019 | Besuchsdatum: 21.07.2019

    W Chatce Czarownicy wszystko jest dokładnie tak jak należy, nie można jej nic zarzucić, może poza tym że wciąga w klimat tak, że nie chce się jej opuszczać :) Fabuła prowadzi nas gładko, zagadki są mega ciekawe a niektóre dekoracje wywołują dreszcz na plecach - nic dodać, nic ująć!

  • Escape Room Zodiak

    Zodiak
    HURRY UP
    Bielsko-Biała

    Glaubwürdige Bewertung

    Jaki jest Twój znak, Zodiaku?

    29.06.2019 | Besuchsdatum: 23.06.2019

    Jak już wspominano w komentarzach wcześniej, porównując "Zodiak" do "Łowców snów" spodziewać się można po pokoju więcej, jednak nie można zapominać o tym, że to pokój o całkowicie innej koncepcji! Zdania na temat tego pokoju naszej ekipie były po wyjściu podzielone - bo albo się go pokocha albo znienawidzi :) Schematyczne zagadki porozsiewane po pokoju są w pełni logiczne, o średnim poziomie trudności (choć ostatnia zagadka wymiotła!). Na pierwszy rzut oka (i ucha) pokój jest trochę straszny ale jeśli macie za sobą kilka dobrych thrillerowych pokoi raczej nic Was nie zaskoczy (a może?). Ocena jest pozytywna bo pokój był w porządku i nie mamy na co narzekać, popracowałabym jedynie minimalnie nad spójnością fabuły!

  • Escape Room Tunele pod miastem

    Tunele pod miastem
    Quest Cage Centrum
    Katowice

    Glaubwürdige Bewertung

    Wpuszczeni w kanał

    29.06.2019 | Besuchsdatum: 23.06.2019

    Wspaniała koncepcja na wykonanie pokoju i wykorzystanie niemałej przestrzeni! "Tunele pod miastem" to być może nie majstersztyk pod względem wizualnym ale pod względem rozrywkowym już tak! Przyjemny w odbiorze, ze średniej trudności zagadkami, jak wszystkie propozycje Quest Cage bardzo klimatyczny ze świetną obsługą. Nic dodać, nic ująć! Polecamy.

    P.S. Nie żartują ze sprawnością fizyczną ale też nie wymagają umiejętności akrobatycznych ;)

  • Escape Room Łowcy snów

    Łowcy snów
    HURRY UP
    Bielsko-Biała

    Glaubwürdige Bewertung

    Czy to jawa jest czy sen?

    23.06.2019 | Besuchsdatum: 21.06.2019

    *zieeeeew* Tak smacznie nam się spało w tym pokoju... (bynajmniej nie z nudów!) Świetna obsługa przeprowadziła nas płynnie przez wszystkie fazy snu. Pokój jest pięknie dopracowany, zagadki bardzo interesujące z narastającym stopniem trudności. Co tu więcej pisać... *zieeeeeew* po prostu sami musicie... *zieeeew* to zobaczyć...

  • Escape Room Fabryka Czekolady

    Fabryka Czekolady
    LOFTescape
    Chorzów

    Glaubwürdige Bewertung

    Słodka zagadka

    16.06.2019 | Besuchsdatum: 15.06.2019

    Pokój był słodki w każdym calu - już od "przedpokoju" poczuć można klimat tego, co nas czeka w środku. Cukierkowy wystrój, ciasteczkowy zapach, radosna muzyka i wesoła atmosfera - och i ach! Ale nie dajcie się zwieść temu słodkiemu wstępowi! Czekają tu na Was zagadki w pełni logiczne i godne pochwały, a pokój nie samymi kłódkami stoi :) Poziom między łatwym a średnim, ale sam pokój jest idealny dla grup z niedużym doświadczeniem. Atmosfera jest bardzo relaksująca a miła obsługa sprawia, że aż chce się tam być (i wrócić)! Jak najbardziej polecam!

  • Escape Room Lokalizacja

    Lokalizacja
    TickTack
    Gliwice

    Glaubwürdige Bewertung

    Zlokalizowano dobrą zabawę

    11.06.2019 | Besuchsdatum: 09.06.2019

    Odbiór, odbiór! Tu agenci pod pseudonimem Alpaki Zagłady. Misja polegała na zlokalizowaniu "Lokalizacji" i opuszczeniu jej przed upływem wyznaczonego czasu. Misja wykonana w 100%. Zlokalizowano jedną z najlepszych lokalizacji w karierze. Niestandardowe zagadki, które zawsze w jakiś sposób dają znać, że są wykonywane dobrze - obecne. Klimatyczny pokój, w którym podczas przechodzenia wyjście z roli jest praktycznie niemożliwe - obecny. Dobra zabawa, w czasie której czas upływa niesamowicie szybko - jest. Fantastyczna obsługa, która swoją pracę wykonuje z pasją i chętnie poświęca czas po grze na rozmowę - jest! Usatysfakcjonowani agenci polecają każdemu. Bez wyjątku. Bez odbioru...

  • Escape Room Różowa pantera

    Różowa pantera
    Mysterious Room
    Łódź

    Glaubwürdige Bewertung

    Jak w kreskówce

    05.06.2019 | Besuchsdatum: 04.06.2019

    Wszystko przygotowane jest z największą dbałością o każdy detal, w pokoju poczuć się można jak kreskówkowy bohater do spraw wszystkiego, co różowe!
    Zagadki może i są trochę liniowe ale na pewno nie nudne. Poziom zróżnicowany - od zagadek bardzo prostych do takich, które wymagają szczególnego zaangażowania. Pokój jednak jest tak przyjemny, że aż relaksujący.
    "Różowa Pantera" to kolejny pokój od Mysterious Room, który po prostu trzeba zobaczyć na własne oczy.

Mehr Bewertungen anzeigen: 1 2 3