Joanna G. 18

Joanna G. 18

Hallo, ich bin Joanna G. 18. Ich habe 22 Escape Rooms besucht. Meine Lieblingskategorie ist Abenteuer. Ich lade dich herzlich ein, mein Profil durchzulesen. Folge mir oder schreibe mir eine Nachricht, um über Escape Rooms sprechen zu können.

22 Besucht

6 Geplant

Wanderer

33 Punkte

25
33 Pkt
50

Alle Bewertungen

Escape Room Odmęty Angkor Wat
Odmęty Angkor Wat

Przygoda w dżungli

14.03.20 | Besuchsdatum: 29.02.20

Joanna G. 18 18 Bewertungen

Pokój bardzo przyjemny, logiczny, raczej prosty - udało się nam w dwie osoby (z doświadczeniem kilkunastu pokoi) wyjść po 47 minutach, bez podpowiedzi. Dla wielbicieli przygodowek - must have.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 9/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Superheroom
Superheroom

Super

14.03.20 | Besuchsdatum: 28.02.20

Glaubwürdige Bewertung

Joanna G. 18 18 Bewertungen

Super wystrój, super pokój, a przede wszystkim super pozytywnie zakręcona załoga. Warto było jechać do Bydgoszczy?

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room W cieniu piramid
W cieniu piramid

Pewnego razu w Egipcie

05.12.19 | Besuchsdatum: 26.11.19

Joanna G. 18 18 Bewertungen

Pokój przemyślany, dopracowany, logiczny w każdym momencie - co mnie bardzo pozytywnie zaskoczyło po Nautiliusie tej samej ekipy. Warstwa fabularna też świetna, wystrojowi nie ma co zarzucić. Mój prywatny numer 2 ever ;)

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Dooby Doo
Dooby Doo

Potworze, gdzie jesteś?

03.12.19 | Besuchsdatum: 21.11.19

Joanna G. 18 18 Bewertungen

Przyszliśmy, złapaliśmy potwora, choć bez podpowiedzi się nie obyło.
Pięć osób na rożnym poziomie zaawansowania escaperoomowego miało co robić. Poziom trudności raczej średni. Mnie "czegos brakowało", ale 4/5 ekipy było zadowolone ;)

Allgemeine Note: 9/10

Game Master: 10/10

Klima: 9/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Jumanji
Jumanji

Pełen zachwyt

29.08.19 | Besuchsdatum: 28.08.19

Joanna G. 18 18 Bewertungen

Jestem w pełni zachwycona pokojem, i to nie dlatego, ze pierwszy raz udało się nam wyjść bez podpowiedzi ;).
Po prostu, wszystko gra - historia, wystrój i zagadki. Poziom trudności raczej średni, acz bardzo się przydały różne punkty widzenia.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Peron 9 i 3/4
Peron 9 i 3/4

Witajcie w szkole magii

18.04.19 | Besuchsdatum: 15.04.19

Joanna G. 18 18 Bewertungen

Niezwykle klimatyczny pokój - członkiem grupy byłazagorzała fanka serii z Harrym Potterem, więc mogliśmy na bierząco docenić odniesienia. W pokoju działa magia - żadnych kłódek z kodami, za to trzeba użyć magicznych różdżek. I oczywiście głowy ?
Wnętrze i zagadki dopracowane, obsługa profesjonalna i sympatyczna. W przedpokoju powitały nas też dwa koty, które jeszcze raz pozdrawiamy!

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Absurdy prl-u
Absurdy prl-u

Ciepło, ciepło... gorąco!

04.04.19 | Besuchsdatum: 30.03.19

Joanna G. 18 18 Bewertungen

Lekko, łatwo i przyjemnie. Pozornie bez fajerwerków, ale wystrój pokoju zaprawdę jest przenoszący w czasie (ach, ten gust pani Inzynierowej!) a zagadki niby proste ale nie rozwiązują sie same.
Do tego uśmiechnięta, przyjazna obsługa - to naprawdę ważne, a tu bez zarzutu.

Allgemeine Note: 9/10

Game Master: 10/10

Klima: 9/10

Schwierigkeitsgrad: Leicht

Escape Room Inferno
Inferno

Mogło byc dużo lepiej

03.04.19 | Besuchsdatum: 30.03.19

Joanna G. 18 18 Bewertungen

Opinie o pokoju spowodowały, ze oczekiwalismy czegos wystrzałowego. Niestety, zawód sprawił przede wszystkim zachwalany wystrój - zrobiony autentycznie najmniejszym kosztem. Zagadki różne - jedna mniej, drugie bardziej trudne. Częśc fabularna natomiast do mnie nie przemówiła - do dzis nie rozumiem co i dlaczego, jakas logika wpiekle tez powinna być ;)
O ile ocena powyzej to mniej lub bardziej moje subiektywne odczucia, o tyle jest jeszcze jeden ogromny minus obiektywny- pokój znajduje się w budynku/hali mieszczącej tez inne "instytucje". I o ile przejscie do escape roomu przez część pod której biegały dzieciaki z laserowym paintbalem mogło być fajne i sprawiać wrażenie przedpiekla, tak słyszalne za ścianą hałasy tej samej grupki dzieci zagłuszające m.in. wprowadzenie do naszej gry, juz naprawdę nie były fajne.

Allgemeine Note: 5/10

Game Master: 7/10

Klima: 6/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Asasino
Asasino

Absolutnie...

02.03.19 | Besuchsdatum: 02.03.19

Joanna G. 18 18 Bewertungen

Absolutnie potrzebna jest możliwość modyfikacji dotychczas wystawionych ocen, albo wystawienia "11", bo pokój mnie zachwycił. Przede wszystkim tym, że naprawdę wymagał logicznego myślenia. Fabuła ciekawa, wystrój - jak trzeba. Obsługa i system podpowiedzi bez zarzutu, tak samo jak poziom bezpieczeństwa. Czekamy z niecierpliwością na zapowiadany, drugi pokój tej filmy.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Schwer

Escape Room Pokój Czarodziejki
Pokój Czarodziejki

Lekko, łatwo

02.03.19 | Besuchsdatum: 01.03.19

Joanna G. 18 18 Bewertungen

Po pierwsze - super bezpiecznie, obsługa od początku zwróciła uwagę na wszelkie zasady bezpieczeństwa (oznaczenia, drogi ewakuacji, panic button). Po drugie - pokój przyjemny, nie należący do trudnych. Nam pozostał lekki niedosyt, bo po kilku pokojach ktore już odwiedziłysmy, po prostu dostrzegałysmy schematy. Dlatego, moim zdaniem, ten pokoj moze byc dobry na początek. Troche magii w pokoju też jest, tylko trzeba ją odszukać!

Allgemeine Note: 9/10

Game Master: 10/10

Klima: 8/10

Schwierigkeitsgrad: Leicht

Weiter anzeigen