Panda Express
  • Escape Room NAUTILUS: Podmorska Przygoda

    NAUTILUS: Podmorska Przygoda
    Wyjście Awaryjne
    Warszawa

    Glaubwürdige Bewertung

    Pandy pod wodą

    21.03.2019 | Besuchsdatum: 20.03.2019

    Już przed wejściem same drzwi do pokoju robią wrażenie a póxniej jest tylko lepiej. Wystój pokoju i wszystkie zagadki świetnie wpisują się w klimat łodzi podwodnej. Poziom trudności też dość wyśrubowany (tym razem nie obyło się bez jednej podpowiedzi), ale mimo to zagadki nie męczyły, a dawały mnóstwo wspaniałej zabawy. Widać tu ogromną pomysłowość twórców, bo mimo ponad 80 pokoi na końcie większość zagadek była dla nas nowa i wymagała myślenia a nie podążania za schematami.
    Obsługa też super, bardo miło się nam rozmawiało zarówno przed jak i po grze :)

    Planujemy już wizyty w kolejnych pokojach w Wyjściu Awaryjnym i nie możemy się doczekać czym tym razem nas zaskoczą.😄

  • Escape Room Rozbitkowie w dżungli

    Rozbitkowie w dżungli
    Zagadkownia
    Warszawa

    Glaubwürdige Bewertung

    Spoko, ale bez szału

    06.02.2019 | Besuchsdatum: 28.01.2019

    Ten pokój odwiedziliśmy w okrojonym składzie dwuosobowym, ale wyszło to na naszą korzyść bo w czwórkę byłoby już ciasno.
    Wystrój pokoju utrzymany był w temacie aczkolwiek przydałoby się mu odświeżenie, bo niektóre elementy zagadek i wystroju się rozpadały. Same zagadki ciekawe i różnorodne, choć niektóre były niezbyt intuicyjne i musieliśmy wziąć podpowiedź. Ogólne wrażenie pozytywne, bawiliśmy się dobrze.
    Obsługa bardzo miła i sympatyczna.

  • Escape Room Tajna Kwatera Dyktatora

    Tajna Kwatera Dyktatora
    8 Gates Escape Room
    Warszawa

    Glaubwürdige Bewertung

    Mniej to czasem więcej

    25.01.2019 | Besuchsdatum: 18.01.2019

    Na pierwszy rzut oka pokój wydawał się całkiem skromny i niezbyt skomplikowany. Jednak wraz z tym jak zaczęliśmy go odkrywać zaskakiwała nas pomysłowość twórców i oryginalność zagadek. Każdy znalazł z nas w nim coś dla siebie, bo przydało się nietuzinkowe myślenie, spostrzegawczość, dobra pamięć, a nawet bezwzrokowe pisanie na komputerze! Po raz kolejny mogliśmy też sprawdzić nasze umiejętności komunikacji i pracy jako grupa.
    Naprawdę świetna zabawa i zapewne na długo zapamiętamy ten pokój.

  • Escape Room Osadzeni w Bunkrze

    Osadzeni w Bunkrze
    8 Gates Escape Room
    Warszawa

    Glaubwürdige Bewertung

    Prawdziwy bunkier

    25.01.2019 | Besuchsdatum: 18.01.2019

    Największą zaletą pokoju jest z pewnością to, że znajduje się on w prawdziwym bunkrze co już na starcie tworzy super klimat. Dalej temat pokoju jest również świetnie utrzymany i daje dużo odczucie prawdziwej ucieczki z więźnia. Zagadki bardzo fajne wymagające zarówno sprytu, spostrzegawczości jak i współpracy członków drużyny,
    Jedyny minus to ostatnia zagadka, którą przez ograniczone miejsce były w stanie rozwiązywać max. 2 osoby na raz przez co reszta drużyny się w tym czasie nudziła. Mimo to świetnie się bawiliśmy i wyszliśmy bardzo zadowoleni.

  • Escape Room Tajemnice Leonarda

    Tajemnice Leonarda
    Escapers
    Warszawa

    Glaubwürdige Bewertung

    Z wizytą u Leonarda

    07.01.2019 | Besuchsdatum: 29.12.2018

    Pokój bardzo fajny utrzymany w klimacie epoki, wszystko bardzo ładnie wykonane. Zagadki też ciekawe, wymagające zarówno sprytu jak i zręczności.
    Jedyny minus jak dla nas to, że przez większość gry w pokoju panuje półmrok co nieco uprzykrza gra, ale rozumiemy, że akcja zabawy odbywa się tuż przed świtem stąd taki rozwiązanie.

  • Escape Room Kolonizacja Marsa

    Kolonizacja Marsa
    Świat Zagadek
    Warszawa

    Glaubwürdige Bewertung

    Laboratotorium na Marsie

    13.12.2018 | Besuchsdatum: 12.12.2018

    Pokój nie należy do trudnych, ale mimo to jest bardzo przyjemny nawet dla doświadczonych graczy
    Wystrój bardzo fajnie oddaje marsjańskie laboratorium i choć mieliśmy nadzieję, że akcja będzie się rozgrywać na powierzchni planety to zabawa i tak była udana. Zagadki świetnie wpisują się w fabułę i dopełniają klimat pokoju. Mimo sporej ilości pokoi na naszym koncie z większością z nich spotkaliśmy się pierwszy raz i sprawiły nam dużo radości (szczególnie jedna bardzo zręcznościowa).
    Obsługa również fantastyczna.

    Czekamy na kolejny pokój

  • Escape Room Tesla

    Tesla
    Tkalnia Zagadek
    Radom

    Archivbewertung

    W laboratorium wynalazcy

    23.11.2018 | Besuchsdatum: 20.11.2018

    Największym plusem pokoju jest z pewnością jego oryginalność. Wszystkie zagadki, które tam spotkaliśmy były dla nas czymś nowym (przy ponad 50 pokojach na koncie), a przy tym świetnie wpisywały się w wystrój, a ich rozwiązanie wymagało trochę wysiłku umysłowego. Klimat świetnie oddany i pozwalający dowiedzieć się trochę więcej o wynalazkach Tesli.
    Obsługa rewelacyjna, zaangażowana w ER, drugie tyle co w pokoju spędziliśmy na wymianie doświadczeń i rozmowie o pokojach.
    Polecam!

  • Escape Room Pegazus

    Pegazus
    Dom Zagadek
    Warszawa

    W świecie gier

    22.09.2018 | Besuchsdatum: 01.08.2018

    Wystrój pokoju i zagadki świetnie wpisane w klimat gier na pegazusa pozwalają znów przenieść się w czasu dzieciństwa.
    Zagadki różnorodne i oryginalne, ale nie sprawiające większej trudności, jednak mimo łatwych zagadek bawiliśmy się świetnie.
    Pokój bardzo dobry dla dzieci, ale dorośli też się będą świetnie bawić.

  • Escape Room Pokój hotelowy - miejsce zabójstwa

    Pokój hotelowy - miejsce zabójstwa
    Escape Room Majdańska 18 Warszawa
    Warszawa

    Glaubwürdige Bewertung

    Powtórka z PolandEscape

    21.09.2018 | Besuchsdatum: 19.09.2018

    W pokoju byliśmy ponad rok wcześniej w ramach PolandEscape i wtedy utknęliśmy już na samym początku, więc postanowiliśmy spróbować swoich sił jeszcze raz, tym razem z sukcesem!
    Zagadki zostały dopracowane i o wiele szybciej teraz można odgadnąć co gdzie wykorzystać dzięki czemu pokój nie jest już tak frustrujący, lecz przyjemny. Nadal jednak wymaga dużo spostrzegawczości i odrobinę zastanowienia.
    Klimat pokoju fajnie utrzymany, obsługa też w porządku.

  • Escape Room Napad na bank

    Napad na bank
    Akcja Ewakuacja nr 1 Warszawa
    Warszawa

    Glaubwürdige Bewertung

    Włam stulecia

    21.09.2018 | Besuchsdatum: 18.09.2018

    Świetnie urządzony pokój, który od samego początku pozwala się poczuć jak prawdziwi złodzieje rabujący bank. Lasery robią ogromne wrażenie, ale też utrudniają rozgrywkę. Pozostałe zadania też bardzo ciekawe i odbiegające od standardów, jednak bardziej wymagające spostrzegawczości i zręczności niż myślenia.
    Polecam!

Mehr Bewertungen anzeigen: 1 2 3 4 5 6 7