Kruszynki
  • Escape Room Piraci

    Piraci
    Trapped
    Wrocław

    Glaubwürdige Bewertung

    Pokój na zadowalajacym poziomie

    10.08.2019 | Besuchsdatum: 09.08.2019

    Zagadki dość skomplikowane i niektóre z nich sprawiły nam trudności. W pokoju było bardzo duszno co było dużym minusem i popsuło nastrój wśród graczy.

  • Escape Room Kraina Wiecznej Nocy

    Kraina Wiecznej Nocy
    Secret Room - Brain Code
    Wrocław

    Glaubwürdige Bewertung

    Niesamowity pokój...

    10.08.2019 | Besuchsdatum: 10.08.2019

    Wyjątkowo dobra zabawa, dawno się tak dodrze nie bawiliśmy. Zagadki ciekawe wymagające skupienia i orientacji w pokoju. Scenografia doprecyzowana w najmniejszym szczególe i perfekcyjnie wykonana. Gorąco poleamy odwiedzenie tego pokoju.

  • Escape Room Legende des Schwertes

    Legende des Schwertes
    Wyjście Awaryjne
    Bydgoszcz

    Bardzo fajny pokój.

    10.08.2019 | Besuchsdatum: 14.04.2019

    Przygoda dla całej rodziny, Fajne zagadki, a wystrój bardzo klimatyczny. Gorąco polecamy, zwłaszcza grupom z dziećmi.

  • Escape Room Superheroom

    Superheroom
    Mr Lock Escape Room
    Bydgoszcz

    Najlepszy pokój

    10.08.2019 | Besuchsdatum: 12.04.2019

    Super zabawa dla całej rodziny. Pokój dopracowany w każdym szczególe, super obsługa. Pokój dla wprawionych graczy. Bardzo polecamy, był to najlepszy pokój w jakim byliśmy.

  • Escape Room Gniew Olimpu

    Gniew Olimpu
    Break The Brain
    Bydgoszcz

    Grecka przygoda na Olimpie.

    12.04.2019 | Besuchsdatum: 11.04.2019

    Pomysłowe zagadki dla całej rodziny. Zadania nie są łatwe i wymagają zastanowienia oraz pracy zespołowej. Obsługa bardzo miła a w szczególności Pani która nam pomagała. Śledziła bacznie każdy nasz krok i dawała cenne wskazówki. gorąco polecamy.

  • Escape Room Grobowiec Faraona

    Grobowiec Faraona
    Portal Secret
    Rzeszów

    Super

    11.04.2019 | Besuchsdatum: 11.08.2018

    Świetna zabawa dla całej rodziny. Polecamy

  • Escape Room Baker Street

    Baker Street
    ShareLocked
    Nowy Sącz

    Morderstwo... trudna zagadka

    03.08.2018 | Besuchsdatum: 01.08.2018

    Pokój dość trudny, sprawił nam niemały kłopot. Kilka razy utknęliśmy w martwym punkcie. Polecamy szczególnie amatorom kłódek, bo w tym pokoju ich nie brakuje. Miło zaskoczyły nas rekwizyty przygotowane do zdjęć.
    Fajna zabawa polecamy.
    :)

  • Escape Room Vinci

    Vinci
    ShareLocked
    Nowy Sącz

    Różowa Pantera na tropie :)

    03.08.2018 | Besuchsdatum: 01.08.2018

    Super pokój, po wejściu znaleźliśmy się w sali muzealnej, i pierwsze pytanie co tu robić....
    Zagadki matematyczno-logiczne układające się w sensowną całość. Pokój raczej dla osób mających już parę pokoi za sobą, raczej nie "na pierwszy raz". Zagadki dopracowane zabawa ciekawa i płynna. Bardzo czysty pokój jak na muzeum przystało.
    Polecamy wszystkim odwiedzającym Nowy Sącz
    :)

  • Escape Room Rzeszowski Skarb Narodów

    Rzeszowski Skarb Narodów
    Share_Lock
    Rzeszów

    Fajne wyzwanie

    02.08.2018 | Besuchsdatum: 30.07.2018

    Jak przystało na piwnicę, pokój o niskiej temperaturze szkoda, że nie zostaliśmy o tym poinformowani...

    Zagadki trudne i ciekawe, serdecznie polecamy szczególnie dla większych grup. Naszej trójce (2+1) wyjście zajęło całe 90 minut.

    Naprawdę fajna zabawa....

  • Escape Room Kasyno - Bond

    Kasyno - Bond
    Share_Lock
    Rzeszów

    Agentka prawie uratowana......

    02.08.2018 | Besuchsdatum: 29.07.2018

    W pokoju trudno było nam się odnaleźć gdyż zagadki trudne i nie do końca logicznie ze sobą powiązane. Uważamy, że 45 minut to za mało na ten pokój. Polecamy pokój wytrawnym graczom.

Mehr Bewertungen anzeigen: 1 2