Kruszynki

Kruszynki

UwU

33 Besucht

10 Geplant

Pfadfinder

57 Punkte

50
57 Pkt
100

Alle Bewertungen

Escape Room Testament
Testament

Spadek Wójka

12.07.20 | Besuchsdatum: 12.07.20

Świetne pierwsze wrażenia zrobiła na nas Pani prowadząca naszą grę. Pokój z wyjątkowo ciekawymi zagadkami, nie spotkaliśmy takich nigdzie indziej. Napewno odwiedzimy pozostałe pokoje.

Bewertung melden

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Schwer

Escape Room Reaktor
Reaktor

Zabawa z reaktorem

25.01.20 | Besuchsdatum: 25.01.20

Początek gry jest bardzo trudny ze względu na brak bardzo ważnego czynnika ułatwiającego :). Jednak gdy już ogarniemy temat, zaczyna się prawdziwe wyzwanie. Zagadki są wymagające i wyszukane. Bardzo bardzo duży plus dla obsługi, są sympatyczni i bardzo pomocni. Polecamy gorąco.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Schwer

Escape Room Cela
Cela

jak na komisariacie więzieniu - chyba :)

25.01.20 | Besuchsdatum: 24.01.20

Scenografia swoją surowością przypomina (chyba) komisariat. Zagadki ciekawe, nieoczywiste, wymagające szerokiego myślenia. Szczerze polecamy, super zabawa. Fenomenalna obsługa.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 9/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Piraci
Piraci

Pokój na zadowalajacym poziomie

10.08.19 | Besuchsdatum: 09.08.19

Glaubwürdige Bewertung

Zagadki dość skomplikowane i niektóre z nich sprawiły nam trudności. W pokoju było bardzo duszno co było dużym minusem i popsuło nastrój wśród graczy.

Allgemeine Note: 7/10

Game Master: 9/10

Klima: 8/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Kraina Wiecznej Nocy
Kraina Wiecznej Nocy

Niesamowity pokój...

10.08.19 | Besuchsdatum: 10.08.19

Glaubwürdige Bewertung

Wyjątkowo dobra zabawa, dawno się tak dodrze nie bawiliśmy. Zagadki ciekawe wymagające skupienia i orientacji w pokoju. Scenografia doprecyzowana w najmniejszym szczególe i perfekcyjnie wykonana. Gorąco poleamy odwiedzenie tego pokoju.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Legende des Schwertes
Legende des Schwertes

Bardzo fajny pokój.

10.08.19 | Besuchsdatum: 14.04.19

Przygoda dla całej rodziny, Fajne zagadki, a wystrój bardzo klimatyczny. Gorąco polecamy, zwłaszcza grupom z dziećmi.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Superheroom
Superheroom

Najlepszy pokój

10.08.19 | Besuchsdatum: 12.04.19

Super zabawa dla całej rodziny. Pokój dopracowany w każdym szczególe, super obsługa. Pokój dla wprawionych graczy. Bardzo polecamy, był to najlepszy pokój w jakim byliśmy.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Schwer

Escape Room Gniew Olimpu
Gniew Olimpu

Grecka przygoda na Olimpie.

12.04.19 | Besuchsdatum: 11.04.19

Pomysłowe zagadki dla całej rodziny. Zadania nie są łatwe i wymagają zastanowienia oraz pracy zespołowej. Obsługa bardzo miła a w szczególności Pani która nam pomagała. Śledziła bacznie każdy nasz krok i dawała cenne wskazówki. gorąco polecamy.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Grobowiec Faraona
Grobowiec Faraona

Super

11.04.19 | Besuchsdatum: 11.08.18

Świetna zabawa dla całej rodziny. Polecamy

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Baker Street
Baker Street

Morderstwo... trudna zagadka

03.08.18 | Besuchsdatum: 01.08.18

Pokój dość trudny, sprawił nam niemały kłopot. Kilka razy utknęliśmy w martwym punkcie. Polecamy szczególnie amatorom kłódek, bo w tym pokoju ich nie brakuje. Miło zaskoczyły nas rekwizyty przygotowane do zdjęć.
Fajna zabawa polecamy.
:)

Allgemeine Note: 9/10

Game Master: 10/10

Klima: 8/10

Schwierigkeitsgrad: Schwer

Seite 1 von 3

Weiter anzeigen