Blondi_na

Blondi_na

Hallo, ich bin Blondi_na. Ich habe 21 Escape Rooms besucht. Meine Lieblingskategorie ist Abenteuer. Ich lade dich herzlich ein, mein Profil durchzulesen. Folge mir oder schreibe mir eine Nachricht, um über Escape Rooms sprechen zu können.

21 Besucht

0 Geplant

Wanderer

47 Punkte

25
47 Pkt
50

Alle Bewertungen

Escape Room Dzicy Są
Dzicy Są

Złoto odnalezione i... ;-)

01.11.19 | Besuchsdatum: 31.10.19

Piękna scenografia oraz odpowiednia muzyka sprawiają, że można wczuć się w rolę poszukiwacza złota :-). Zagadki są zróżnicowane - zarówno logiczne, jak i sprawnościowe do tego nie wszystkie są liniowe, dlatego nawet 4 osoby mają sporo do zrobienia. Polecam starszym i młodszym poszukiwaczom. Pokój zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie, zwłaszcza na końcu znalezione złoto :-).

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Leicht

Escape Room Przeklęty Pierścień
Przeklęty Pierścień

Pierścień został zniszczony :-)

30.10.19 | Besuchsdatum: 22.10.19

Kolejny bardzo dopracowany pokój z ciekawą fabułą :-). Można było poczuć klimat Tolkiena :-). Średnio zaawansowana czteroosobowa ekipa może czuć lekki niedosyt, ale polecam dla dwóch osób :-).

Allgemeine Note: 9/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Sehr leicht

Escape Room Kraina Wiecznej Nocy
Kraina Wiecznej Nocy

Bardzo dopracowany

08.10.19 | Besuchsdatum: 06.10.19

Pokój przygotowany z pomysłem, każdy szczegół dopracowany, przemyślany. Klimat pokoju bardzo nam się podobał. Doświadczoną ekipą lepiej przyjść w dwójkę, ponieważ pokój jest bardzo łatwy. Polecam. Myślę, że super także dla rodzin z dziećmi. Obsługa bardzo miła, energiczna i na najwyższym poziomie :-).

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Sehr leicht

Escape Room Klątwa Skarbu Majów
Klątwa Skarbu Majów

Świetna aranżacja

15.03.19 | Besuchsdatum: 23.01.19

Pokój fantastycznie zaaranżowany, można w 100% poczuć się jak na tajemniczej wyprawie :-). Zagadki ciekawe. Czasem trzeba stworzyć muzykę, a czasem troszkę poprzestawiać to i tamto :-). Bardzo polecam niestrudzonym podróżnikom rządnym przygód :-).

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Na Tropie Mafii - Tajniak
Na Tropie Mafii - Tajniak

Mafia nam nie straszna ;-)

15.03.19 | Besuchsdatum: 10.03.19

Bardzo fajny i pomysłowy pokoj. Z mafią jak wiadomo nie ma żartów, dlatego uwijaliśmy się jak mróweczki, żeby zidentyfikować przestępców. Zagadki ciekawe, czasem rozwiązanie jest dosłownie na wyciągnięcie ręki, nadmierne kombinowanie nie popłaca ;-). Poziom pokoju między łatwym a średnim. Polecam serdecznie

Allgemeine Note: 9/10

Game Master: 10/10

Klima: 9/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Antwort der Firma {compr}
Dziękujemy ?
Escape Room Ostatni Templariusze
Ostatni Templariusze

Uwięziona na wieki

01.12.18 | Besuchsdatum: 30.11.18

Pokój bardzo dobrze dostosowany do realiów średniowiecza, a więc zupełnie bez elektroniki. Bardzo fajny początek, niestandardowe rozwiązania, doprcowany wystrój. Pokój nieliniowy, więc to kolejna trudność :-). My byliśmy w dwójkę i po raz pierwszy nie udało się wyjść. Myślę, że jest możliwe wyjście w 2 osoby, ale jeśli obie są bardzo doświadczone :-). Polecam większym, doświadczonym ekipom :-). Obsługa fantastyczna i bardzo cierpliwa :-).

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Sehr schwer

Escape Room Złoty Pociąg
Złoty Pociąg

Znaleźć złoty pociag nie jest łatwo...

26.11.18 | Besuchsdatum: 31.10.18

Pierwszy tak trudny pokój- nic w nim nie jest oczywiste. Klimat bardzo fajnie oddany, muzyka, dekoracja pozwala poczuć się jak w latach 40 ubiegłego wieku, chociaż pomieszczenie nr dwa troszkę za mało dopieszczone. Zagadki raczej trudne, dobrze mieć wiedzę z obsługi urządzeń księgowych z czasów naszych babć :-), inaczej można nieźle utknąć, ale zawsze można liczyć na fachową pomoc właścicieli . Myślę, że godzina to troszkę za krótko, żeby bez spinania się opuścić pokój - patrząc na nieszablonowe zadania :-), chociaż nam się to udało z kilkoma podpowiedziami. Polecam bardziej zaawansowanym ekipom :-).

Allgemeine Note: 9/10

Game Master: 10/10

Klima: 9/10

Schwierigkeitsgrad: Sehr schwer

Escape Room Alchemik czy szarlatan?
Alchemik czy szarlatan?

Mroczny

26.11.18 | Besuchsdatum: 02.11.18

Ciekawy pokój, w którym niezykle ważna jest współpraca i zaufanie do ekipy (zwłaszcza na początku). Oryginalny pomysł na udzielanie podpowiedziami, chociaż nie było potrzeby z niego korzystać. Mnie osobiście przeszkadzał panujący półmrok, ale taki mamy klimat pokoju :-). Warto zajrzeć polecam :-)

Allgemeine Note: 9/10

Game Master: 10/10

Klima: 9/10

Schwierigkeitsgrad: Leicht

Escape Room Skarbówka - Tajemnicza Zbrodnia
Skarbówka - Tajemnicza Zbrodnia

Bardzo oryginalny pokój

26.11.18 | Besuchsdatum: 13.11.18

Archivbewertung

Bardzo oryginalny pokój, w którym trzeba wczuć się i w rolę i w klimat :-). Pomysłowy, niestandardowy oraz różniący się znacznie od większości pokoi w których do tej pory byłam. Warto odwiedzić. Polecam :-)

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Seria Niefortunnych Zagadek
Seria Niefortunnych Zagadek

Wielkie wow :-)

03.10.18 | Besuchsdatum: 10.09.18

Największy pokój w jakim dotychczas byłam - niesamowicie urządzony, zagadki fantastyczne, sposoby przedostawania się do kolejnych etapów gry bardzo pomysłowe :-). Bez pracy zespołowej ani rusz :-). Warto zahaczyć o Pszczynę nie tylko dla żubrów, ale również celem odwiedzenia tego pokoju :-).

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Schwer

Seite 1 von 2

Weiter anzeigen