Blondi_na
  • Escape Room Dzicy Są

    Dzicy Są
    In&Out
    Wrocław

    Złoto odnalezione i... ;-)

    01.11.2019 | Besuchsdatum: 31.10.2019

    Piękna scenografia oraz odpowiednia muzyka sprawiają, że można wczuć się w rolę poszukiwacza złota :-). Zagadki są zróżnicowane - zarówno logiczne, jak i sprawnościowe do tego nie wszystkie są liniowe, dlatego nawet 4 osoby mają sporo do zrobienia. Polecam starszym i młodszym poszukiwaczom. Pokój zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie, zwłaszcza na końcu znalezione złoto :-).

  • Escape Room Przeklęty Pierścień

    Przeklęty Pierścień
    Secret Room - Brain Code
    Wrocław

    Pierścień został zniszczony :-)

    30.10.2019 | Besuchsdatum: 22.10.2019

    Kolejny bardzo dopracowany pokój z ciekawą fabułą :-). Można było poczuć klimat Tolkiena :-). Średnio zaawansowana czteroosobowa ekipa może czuć lekki niedosyt, ale polecam dla dwóch osób :-).

  • Escape Room Kraina Wiecznej Nocy

    Kraina Wiecznej Nocy
    Secret Room - Brain Code
    Wrocław

    Bardzo dopracowany

    08.10.2019 | Besuchsdatum: 06.10.2019

    Pokój przygotowany z pomysłem, każdy szczegół dopracowany, przemyślany. Klimat pokoju bardzo nam się podobał. Doświadczoną ekipą lepiej przyjść w dwójkę, ponieważ pokój jest bardzo łatwy. Polecam. Myślę, że super także dla rodzin z dziećmi. Obsługa bardzo miła, energiczna i na najwyższym poziomie :-).

  • Escape Room Klątwa Skarbu Majów

    Klątwa Skarbu Majów
    Exit19.pl
    Wrocław

    Świetna aranżacja

    15.03.2019 | Besuchsdatum: 23.01.2019

    Pokój fantastycznie zaaranżowany, można w 100% poczuć się jak na tajemniczej wyprawie :-). Zagadki ciekawe. Czasem trzeba stworzyć muzykę, a czasem troszkę poprzestawiać to i tamto :-). Bardzo polecam niestrudzonym podróżnikom rządnym przygód :-).

  • Escape Room Na Tropie Mafii - Tajniak

    Na Tropie Mafii - Tajniak
    126ESCAPE
    Oświęcim

    Mafia nam nie straszna ;-)

    15.03.2019 | Besuchsdatum: 10.03.2019

    Bardzo fajny i pomysłowy pokoj. Z mafią jak wiadomo nie ma żartów, dlatego uwijaliśmy się jak mróweczki, żeby zidentyfikować przestępców. Zagadki ciekawe, czasem rozwiązanie jest dosłownie na wyciągnięcie ręki, nadmierne kombinowanie nie popłaca ;-). Poziom pokoju między łatwym a średnim. Polecam serdecznie

    126ESCAPE

    Antwort 126ESCAPE

    Dziękujemy 😊

  • Escape Room Ostatni Templariusze

    Ostatni Templariusze
    House of game
    Wrocław

    Uwięziona na wieki

    01.12.2018 | Besuchsdatum: 30.11.2018

    Pokój bardzo dobrze dostosowany do realiów średniowiecza, a więc zupełnie bez elektroniki. Bardzo fajny początek, niestandardowe rozwiązania, doprcowany wystrój. Pokój nieliniowy, więc to kolejna trudność :-). My byliśmy w dwójkę i po raz pierwszy nie udało się wyjść. Myślę, że jest możliwe wyjście w 2 osoby, ale jeśli obie są bardzo doświadczone :-). Polecam większym, doświadczonym ekipom :-). Obsługa fantastyczna i bardzo cierpliwa :-).

  • Escape Room Złoty Pociąg

    Złoty Pociąg
    Eureka
    Kęty

    Znaleźć złoty pociag nie jest łatwo...

    26.11.2018 | Besuchsdatum: 31.10.2018

    Pierwszy tak trudny pokój- nic w nim nie jest oczywiste. Klimat bardzo fajnie oddany, muzyka, dekoracja pozwala poczuć się jak w latach 40 ubiegłego wieku, chociaż pomieszczenie nr dwa troszkę za mało dopieszczone. Zagadki raczej trudne, dobrze mieć wiedzę z obsługi urządzeń księgowych z czasów naszych babć :-), inaczej można nieźle utknąć, ale zawsze można liczyć na fachową pomoc właścicieli . Myślę, że godzina to troszkę za krótko, żeby bez spinania się opuścić pokój - patrząc na nieszablonowe zadania :-), chociaż nam się to udało z kilkoma podpowiedziami. Polecam bardziej zaawansowanym ekipom :-).

  • Escape Room Alchemik czy szarlatan?

    Alchemik czy szarlatan?
    Escape8
    Wrocław

    Mroczny

    26.11.2018 | Besuchsdatum: 02.11.2018

    Ciekawy pokój, w którym niezykle ważna jest współpraca i zaufanie do ekipy (zwłaszcza na początku). Oryginalny pomysł na udzielanie podpowiedziami, chociaż nie było potrzeby z niego korzystać. Mnie osobiście przeszkadzał panujący półmrok, ale taki mamy klimat pokoju :-). Warto zajrzeć polecam :-)

  • Escape Room Skarbówka - Tajemnicza Zbrodnia

    Skarbówka - Tajemnicza Zbrodnia
    Exit19.pl
    Wrocław

    Archivbewertung

    Bardzo oryginalny pokój

    26.11.2018 | Besuchsdatum: 13.11.2018

    Bardzo oryginalny pokój, w którym trzeba wczuć się i w rolę i w klimat :-). Pomysłowy, niestandardowy oraz różniący się znacznie od większości pokoi w których do tej pory byłam. Warto odwiedzić. Polecam :-)

  • Escape Room Seria Niefortunnych Zagadek

    Seria Niefortunnych Zagadek
    Cinema Escape
    Pszczyna

    Wielkie wow :-)

    03.10.2018 | Besuchsdatum: 10.09.2018

    Największy pokój w jakim dotychczas byłam - niesamowicie urządzony, zagadki fantastyczne, sposoby przedostawania się do kolejnych etapów gry bardzo pomysłowe :-). Bez pracy zespołowej ani rusz :-). Warto zahaczyć o Pszczynę nie tylko dla żubrów, ale również celem odwiedzenia tego pokoju :-).

Mehr Bewertungen anzeigen: 1 2