Jakub K. (Escape Hunters Szczecin)

Jakub K. (Escape Hunters Szczecin)

lubię escaperoomy :D siłownię i paintball istrzelectwo

94 Besucht

1 Geplant

Pfadfinder

93 Punkte

50
93 Pkt
100

Alle Bewertungen

Escape Room Klątwa Skarbu Majów
Klątwa Skarbu Majów

Majowie

08.03.20 | Besuchsdatum: 07.03.20

Jakub K. (Escape Hunters Szczecin) 94 Bewertungen

Pokój przez który się płynie! trochę czuliśmy niedosyt, że tak szybko się skończył. Zagadki ciekawe, ale łatwe do rozwiązania. Dlatego pokój idealnie nadaje się dla początkujących i średnio zaawansowanych grup. Wystrój - staranny i bardzo dopracowany. nie mogliśmy się napatrzeć na wszystkie szczegóły. Obsługa jak zwykle na najwyższym poziomie! podsumowując bardzo fajny pokój !

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Leicht

Escape Room Wehikuł Czasu - Tajemnica Leonarda
Wehikuł Czasu - Tajemnica Leonarda

Leonard

08.03.20 | Besuchsdatum: 07.03.20

Jakub K. (Escape Hunters Szczecin) 94 Bewertungen

Bardzo ciekawy pokój z mnóstwem nieliniowych i manualnych zagadek. rozwiązywanie ich sprawiało mnóstwo radości! same w sobie nie były bardzo trudne, poziom oceniłbym na średni jako że wyszliśmy ok 30 min przed końcem czasu. Wystrój - można było poczuć się jak w prawdziwej podroży w czasie! szczegółowość na najwyższym poziomie, widać, że wsadzono w niego mnóstwo serca. Obsługa poprawna ,polecam każdemu!

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Przeklęta wróżba
Przeklęta wróżba

Wiedźma

08.03.20 | Besuchsdatum: 07.03.20

Jakub K. (Escape Hunters Szczecin) 94 Bewertungen

Na początku należy wspomnieć o bardzo ciekawym wprowadzeniu do pokoju ! zapadnie nam na długo w pamięci! a idąc dalej tropem obsługi - jest na najwyższym poziomie. widać, że to ludzie z pasją. Co do samego pokoju - zawiera sporo ciekawych zagadek, jest nieliniowy, każdy miał tu coś do zrobienia. z pokoju wyszliśmy z jedną podpowiedzią jakieś 30 minut przed czasem. co do wystroju - trochę nam tu brakowało większej liczby smaczków by lepiej się wczuć w klimat. ale nie jest to powód to obniżenia oceny ale nasza subiektywna opinia. Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni z gry

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Lochy Króla Artura
Lochy Króla Artura

Miecz

08.03.20 | Besuchsdatum: 07.03.20

Jakub K. (Escape Hunters Szczecin) 94 Bewertungen

Świetny pokój z epickimi dekoracjami, które sprawiają wrażenie, że zostaliśmy przeniesieni w czasie. Zagadki całkowicie nieliniowe, ale dosyć proste. Wyszliśmy jakieś 30 minut przed czasem. Każdy znajdzie tu coś dla siebie. w pokoju nie brakuje elektroniki ale odnajdziemy również tradycyjne kłódki czy zagadki manualne. Obsługa oczywiście sprawiła się bardzo dobrze ! zasłużone 10 punktów !

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 9/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Porwany Samolot
Porwany Samolot

Samolocik

08.03.20 | Besuchsdatum: 08.03.20

Jakub K. (Escape Hunters Szczecin) 94 Bewertungen

Pokój już ma trochę lat więc oczekiwania wobec niego nie były największe i to był nasz błąd. Pokój wyśmienity ! a właściwie nie pokój a autobus. Zabawa w nim sprawiła nam niesamowicie duzo frajdy i radości. Wystrój kapitalny - czuliśmy się jak w prawdziwym samolocie. Zagadki dość proste i logiczne, żadna nie sprawiła nam problemu i nie wymagały brania podpowiedzi. obsługa na wysokim poziomie. polecam!

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Antwort der Firma {compr}

Dzięki za odwiedziny i pomoc w walce z terrorystami! :D Bardzo miło słyszeć , że nasz leciwy samolocik przypadł do gustu nawet tak doświadczonej drużynie. Mamy nadzieję, że za jakiś czas spotkamy się na kolejnej misji, którą planujemy wystartować już niebawem! Pozdrawiamy! Escape Bus! ;)

Escape Room American School Story
American School Story

Psychoza

08.03.20 | Besuchsdatum: 08.03.20

Jakub K. (Escape Hunters Szczecin) 94 Bewertungen

Ale ten pokój jest dobryyyyyyyyyyy! o nie jednak nie, nie jest dobry. Jest przekozacki! Poprzeczka podniesiona została bardzo wysoko - taka interakcja nadaje zupełnie inny poziom rozrywce w ER. perfekcyjny wystrój, dzięki któremu można przenieść się do Ameryki lat 80. Obsługa na baaaaaardzo wysokim poziomie. zagadki trudne i wymagające z wieloma smaczkami! Polecam ale nie wszystkim, nie nadaje się dla grup zaczynających swoją przygodę z ER.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Schwer

Escape Room Żółty Znak
Żółty Znak

Znaczek

25.02.20 | Besuchsdatum: 23.02.20

Jakub K. (Escape Hunters Szczecin) 94 Bewertungen

Ten pokój można kochać albo nienawidzić. nie ma półśrodków. my go pokochaliśmy, mroczny, z idealną grą świateł. Zagadki wymagające, trudne i nieliniowe. Obsługa na wysokim poziomie! to przepis na sukces! polecam!

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Schwer

Escape Room Da Vinci
Da Vinci

Vinci

23.02.20 | Besuchsdatum: 22.02.20

Jakub K. (Escape Hunters Szczecin) 94 Bewertungen

Bardzo przyjemny pokój, przez który się płynie. Logiczny, spójny, nieliniowy ! to przepis na sukces ! wystrój idealnie wpasowany w tematykę, zagadki różne, część z nich nas zaskoczyła! obsługa sprostała doskonale zadaniu
polecam każdemu , nawet dla początkujących

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Duch
Duch

Duch

23.02.20 | Besuchsdatum: 23.02.20

Jakub K. (Escape Hunters Szczecin) 94 Bewertungen

pokój petarda! powstało o nim wiele miejskich legend i ... okazały się prawdziwe. Już na wstępie przy wprowadzeniu przeżywamy szok, nie byliśmy na to przygotowani. a im dalej w las tym... lepiej !
Zagadki logiczne, ale wymagające uwagi i myślenia. całkowicie nieliniowe.
Pokój posiada bardzo unikalny system podpowiedzi, trzeba koniecznie to przeżyć . Niestety przez władny strach nie przetestowaliśmy go w całości, czego żałujemy!
Wystrój - to jest to! To trzeba zobaczyć i przeżyć samemu, zadbano tu o najmniejsze szczegóły, wszystko idealnie wpasowuje się w klimat pokoju
obsługa na najwyższym poziomie, ogarnięta - mimo sporego problemu na początku udało im się wszystko ogarnąć abyśmy mogli zagrać
polecam! na pewno dla osób już z kilkoma pokojami na koncie, nie jest to dobry pokój dla początkujących

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Schwer

Escape Room Pan Świnka
Pan Świnka

Świnka

23.02.20 | Besuchsdatum: 23.02.20

Jakub K. (Escape Hunters Szczecin) 94 Bewertungen

po doskonałym cosiu czas na Pana Świnkę ! Jaki był ten pokój? SMAKOWITY!
należy sobie zadać pytanie czy to jeszcze escape room czy już coś więcej?
pokój zawierał wiele niesamowitych rozwiązań, nadających mu niesamowity klimat i unikalność
zawiera bardzo ciekawy system podpowiedzi, nigdzie się z takim nie spotkaliśmy - polecamy wypróbować
zagadki logiczne, albo i nie... to zależy :) sami się przekonacie
obsługa na najwyższym poziomie, widać, że nie pracują tu ludzie z łapanki tylko pełni pasji i zaangażowani
polecam każdemu

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Weiter anzeigen