Idalia R.
  • Escape Room Mysterious forest

    Mysterious forest
    CentEr Poznań
    Poznań

    Zagubieni w lesie

    04.01.2020 | Besuchsdatum: 04.01.2020

    Pokoj fajny, logiczny. Obsługa profesjonalna wystroj z klimatem. Minusik bo szybko bardzo szybko wyszlismy i [spojler].

  • Escape Room Legende des Schwertes

    Legende des Schwertes
    Wyjście Awaryjne
    Bydgoszcz

    Gra o tron w Bydgoskim wydaniu

    01.12.2019 | Besuchsdatum: 01.12.2019

    Swietny wytroj, ciekawe logiczne zagadki. Polecamy :-)
    Pan z obslugi mogby byc troche milszy w rozmowie :-)

  • Escape Room NAUTILUS: Podmorska Przygoda

    NAUTILUS: Podmorska Przygoda
    Wyjście Awaryjne
    Bydgoszcz

    Glaubwürdige Bewertung

    Podwodny świat

    11.11.2019 | Besuchsdatum: 10.11.2019

    Przechodzisz przez drzwi i jestes pod woda. Autorzy wystroju pomysleli o wssystkim. Zagadki dajace do myslenia. Podobalo nam sie. Jedyny minus to, ze rozwiazanie zagadek nie zawsze jest oczywiste i zdarzylo sie kilka razy, ze zagadka byla rozwiazana a my jeszcze chwile nad nia sie głowiliśmy.

  • Escape Room Godzina do zmroku

    Godzina do zmroku
    Ewakuacja
    Bydgoszcz

    Glaubwürdige Bewertung

    Kołek czosnek i duzo pajakow

    10.11.2019 | Besuchsdatum: 10.11.2019

    Zaczne od tego, ze nie lubie horrorow i chodze do nich dla moich znajomych ale ten byl jednym z lepszych, w ktorym bylam. Zagadki logiczne i o zroznicowanym poziomie. Afmosfera jest. Bardzo duzy plus dla ekupt za pojscie nam na reke pomimo bledu w rezerwacji. :-)

  • Escape Room Superheroom

    Superheroom
    Mr Lock Escape Room
    Bydgoszcz

    Glaubwürdige Bewertung

    Swiat uratowany

    10.11.2019 | Besuchsdatum: 10.11.2019

    Escape roomy juz nigdy nie beda takie same. Klimat i wystroj super. Pan z obslugi pelne zaangazowanie. Ciekawe zagadki ale sprawily nam ttoche problemu.

  • Escape Room Urok

    Urok
    DreamScape
    Poznań

    Bardzo wkreciliśmy sie w klimat

    19.10.2019 | Besuchsdatum: 18.10.2019

    Pokoj zarąbisty! Bardzi nam sie podobal klimat i wystroj. Majstersztyk. Zagadki i latwe i troche trudniejsze, wiec kazdy znajdzie cos dla siebie.

  • Escape Room Tajemnica Władcy Nilu

    Tajemnica Władcy Nilu
    One Hour
    Bydgoszcz

    Mumia odnaleziona

    12.10.2019 | Besuchsdatum: 12.10.2019

    Fajnie oddany klimat egipskich zagadek, zagadki zróżnicowane. Udało się nam wyjść w ostatniej minucie. Polecamy
    Minus tylko dla pana, który odbierał telefon od rezerwacji. Czułam się jakbym mu przeszkadzała :/

  • Escape Room W cieniu piramid

    W cieniu piramid
    Wyjście Awaryjne
    Bydgoszcz

    Czaderski pokój

    31.08.2019 | Besuchsdatum: 31.08.2019

    Jeden z lub najlepszy pokój w jakim byliśmy. Ilość zagadek, ich zróżnicowanie i jak zawsze prostota jest najtrudniejszym zadaniem. To charakterystyka tego pokoju. Pokój napakowany efektami specjalnymi. Zdecydowanie polecamy

  • Escape Room Czarny motylek

    Czarny motylek
    Fox O'clock
    Wrocław

    Najstraszniejszy jest sam strach

    18.08.2019 | Besuchsdatum: 17.08.2019

    Nie jestem osobą lubiącą pokoje typu horror i thriller ale ten pokój przypadł mi do gustu. Polecam dla osób mniej odpornych jak ja ;) Zagadki na różnym poziomie chociaż pod koniec nie każdy, w naszej 4-osobowej grupie, mial co robić. Minusem dla mnie było nieewidentne zakończenie zadania. Tak to pokój wart odwiedzenia :)

  • Escape Room Syreni Śpiew

    Syreni Śpiew
    Fox O'clock
    Wrocław

    Jesteśmy pod wrażeniem wystroju!

    18.08.2019 | Besuchsdatum: 17.08.2019

    Szłam do tego pokoju z dużymi oczekiwaniami i nie zawiodłam się. Wystrój pokoju jest świetny. Ilość elementów i dekoracji. Jest tylko jeden minus- szukanie w takiej przestrzeni jest dużo cięższe. Niektóre rozwiązania nas zaskoczyły inne były dość standardowe. Dzięki czemu każdy znajdzie coś dla siebie.

Mehr Bewertungen anzeigen: 1 2 3