Idalia R.

Idalia R.

Hallo, ich bin Idalia R.. Ich habe 43 Escape Rooms besucht. Meine Lieblingskategorie ist Abenteuer. Ich lade dich herzlich ein, mein Profil durchzulesen. Folge mir oder schreibe mir eine Nachricht, um über Escape Rooms sprechen zu können.

43 Besucht

7 Geplant

Pfadfinder

93 Punkte

50
93 Pkt
100

Alle Bewertungen

Escape Room Mysterious forest
Mysterious forest

Zagubieni w lesie

04.01.20 | Besuchsdatum: 04.01.20

Pokoj fajny, logiczny. Obsługa profesjonalna wystroj z klimatem. Minusik bo szybko bardzo szybko wyszlismy i [spojler].

Allgemeine Note: 9/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Leicht

Escape Room Legende des Schwertes
Legende des Schwertes

Gra o tron w Bydgoskim wydaniu

01.12.19 | Besuchsdatum: 01.12.19

Swietny wytroj, ciekawe logiczne zagadki. Polecamy :-)
Pan z obslugi mogby byc troche milszy w rozmowie :-)

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 9/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Leicht

Escape Room Nautilus: Podmorska Przygoda
Nautilus: Podmorska Przygoda

Podwodny świat

11.11.19 | Besuchsdatum: 10.11.19

Glaubwürdige Bewertung

Przechodzisz przez drzwi i jestes pod woda. Autorzy wystroju pomysleli o wssystkim. Zagadki dajace do myslenia. Podobalo nam sie. Jedyny minus to, ze rozwiazanie zagadek nie zawsze jest oczywiste i zdarzylo sie kilka razy, ze zagadka byla rozwiazana a my jeszcze chwile nad nia sie głowiliśmy.

Allgemeine Note: 9/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Godzina do zmroku
Godzina do zmroku

Kołek czosnek i duzo pajakow

10.11.19 | Besuchsdatum: 10.11.19

Glaubwürdige Bewertung

Zaczne od tego, ze nie lubie horrorow i chodze do nich dla moich znajomych ale ten byl jednym z lepszych, w ktorym bylam. Zagadki logiczne i o zroznicowanym poziomie. Afmosfera jest. Bardzo duzy plus dla ekupt za pojscie nam na reke pomimo bledu w rezerwacji. :-)

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Superheroom
Superheroom

Swiat uratowany

10.11.19 | Besuchsdatum: 10.11.19

Glaubwürdige Bewertung

Escape roomy juz nigdy nie beda takie same. Klimat i wystroj super. Pan z obslugi pelne zaangazowanie. Ciekawe zagadki ale sprawily nam ttoche problemu.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Schwer

Escape Room Urok
Urok

Bardzo wkreciliśmy sie w klimat

19.10.19 | Besuchsdatum: 18.10.19

Pokoj zarąbisty! Bardzi nam sie podobal klimat i wystroj. Majstersztyk. Zagadki i latwe i troche trudniejsze, wiec kazdy znajdzie cos dla siebie.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Tajemnica Władcy Nilu
Tajemnica Władcy Nilu

Mumia odnaleziona

12.10.19 | Besuchsdatum: 12.10.19

Fajnie oddany klimat egipskich zagadek, zagadki zróżnicowane. Udało się nam wyjść w ostatniej minucie. Polecamy
Minus tylko dla pana, który odbierał telefon od rezerwacji. Czułam się jakbym mu przeszkadzała :/

Allgemeine Note: 9/10

Game Master: 9/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room W cieniu piramid
W cieniu piramid

Czaderski pokój

31.08.19 | Besuchsdatum: 31.08.19

Jeden z lub najlepszy pokój w jakim byliśmy. Ilość zagadek, ich zróżnicowanie i jak zawsze prostota jest najtrudniejszym zadaniem. To charakterystyka tego pokoju. Pokój napakowany efektami specjalnymi. Zdecydowanie polecamy

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 9/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Czarny motylek
Czarny motylek

Najstraszniejszy jest sam strach

18.08.19 | Besuchsdatum: 17.08.19

Nie jestem osobą lubiącą pokoje typu horror i thriller ale ten pokój przypadł mi do gustu. Polecam dla osób mniej odpornych jak ja ;) Zagadki na różnym poziomie chociaż pod koniec nie każdy, w naszej 4-osobowej grupie, mial co robić. Minusem dla mnie było nieewidentne zakończenie zadania. Tak to pokój wart odwiedzenia :)

Allgemeine Note: 9/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Syreni Śpiew
Syreni Śpiew

Jesteśmy pod wrażeniem wystroju!

18.08.19 | Besuchsdatum: 17.08.19

Szłam do tego pokoju z dużymi oczekiwaniami i nie zawiodłam się. Wystrój pokoju jest świetny. Ilość elementów i dekoracji. Jest tylko jeden minus- szukanie w takiej przestrzeni jest dużo cięższe. Niektóre rozwiązania nas zaskoczyły inne były dość standardowe. Dzięki czemu każdy znajdzie coś dla siebie.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Schwer

Weiter anzeigen