agabojarska123
  • Escape Room Nawiedzony Cmentarz

    Nawiedzony Cmentarz
    No Escape
    Gdańsk

    Glaubwürdige Bewertung

    Chyba tam straszny...

    10.12.2019 | Besuchsdatum: 17.11.2019

    Naprawdę można poczuć ten cmentarny klimat... :) Zagadki naprawdę pomysłowe, ale też początkujacy dadzą radę! Ta dziewiątka jednak przez to, że mieliśmy wrażenie, że czasami zagadki nie do końca od razu działały, jakby były jakies techniczne problemy

  • Escape Room Pułapka Szeryfa

    Pułapka Szeryfa
    Escape Gdańsk
    Gdańsk

    Red Dead vibes!

    10.12.2019 | Besuchsdatum: 23.11.2019

    No po prostu SUPER! Klimatycznie, zagadkowo, wyszliśmy bardzo pozytywnie naładowani, zwłaszcza, że większość z nas dopiero co przeszła Red Dead Redemption... ;) A Pan z obsługi chyba był najlepszym dotychczas spotkanym Panem z obsługi!

  • Escape Room Pachnidło

    Pachnidło
    Escape Time
    Gdańsk

    Glaubwürdige Bewertung

    Trochę straszno :D

    10.12.2019 | Besuchsdatum: 11.11.2019

    Pokój był nasprawdę super przygotowany, bardzo klimatyczny! Jednak co mnie powstrzymało przed daniem 10 to dwie rzeczy: byliśmy w miarę na początku istnienia pokoju i uważamy, że jednak może być trochę za mało czasu, aby zdążyć, zwłaszcza, że pokój jest podpisany jako średniozaawansowany. Na początku powiedzieliśmy też, że nie jestesmy tak dośiwadczeni i jeśli będzie nam wolno szlo, że mielibyśmy nie zdążyć przed czasem, to byśmy prosili o wskazówki, jak Pani zobaczy, jak bardzo jesteśmy do tyłu. Niestety, minął czas, a my byliśmy praktycznie dopiero w połowie zagadek, a resztę szybko rozwiązaliśmy z dużą pomocą obsługi, co jednak zabrało dużą część zabawy, dlatego też wyszliśmy z pewnym niesmakiem.

  • Escape Room Zombie apokalipsa

    Zombie apokalipsa
    Enigmat Escape
    Gdańsk

    Ciemno, straszno...

    03.09.2019 | Besuchsdatum: 04.08.2019

    Spontaniczny wypad, niczego nie żałujemy :)
    Pokój klimatyczny, zagadki nie za trudne, obsługa super - wszystko czego potrzeba, ale jednak trochę można by wzbogacić wystrój, brakowało tych zombie :D

  • Escape Room Alicja w Krainie Czarów

    Alicja w Krainie Czarów
    Enigmat Escape
    Gdańsk

    Bajkowy pokój!

    03.09.2019 | Besuchsdatum: 02.09.2019

    Wzieliśmy kolęgę do jego pierwszego escape roomu - był zachwycony! Idealny poziom zagadek, jak i idealna ilość! Wczuliśmy się super w klimat :) Każdy z nas miał swój udział w rozwiązywaniu, więc wszyscy wyszli naprawdę zadowoleni i spełnieni.
    Pierwszy raz (prawie) bez podpowiedzi naprawdę motywuje, żeby pójść jeszcze nie raz do pokoju zagadek! :)

  • Escape Room Ahoj żeglarzu

    Ahoj żeglarzu
    Wejdź i Wyjdź
    Toruń

    Glaubwürdige Bewertung

    S.O.S.

    21.07.2019 | Besuchsdatum: 21.07.2019

    Wszystko super, ale jakoś tak szybko poleciało :D Pokój idealny dla początkujących, zagadki właśnie na takim poziomie. Nas niestety pokonała elektronika, która nie była zagadką, tylko po prostu trzeba było włączyć dobrze przycisk ON...
    Wrażenia mega pozytywne, obsługa super, chcemy jak najszybciej wrócić odwiedzić kolejne pokoje! :)

  • Escape Room Podbój Kosmosu

    Podbój Kosmosu
    No Escape
    Gdańsk

    Glaubwürdige Bewertung

    10 z minusem

    14.07.2019 | Besuchsdatum: 14.07.2019

    Zabraliśmy w to miejsce przyjaciół, żeby rozpocząć ich przygodę z escapami. I pokój ten okazał się idealny!

    Wszystkie zagadki rozwikłaliśmy sami (a wiadomo, jaka to satysfakcja), wystrój i tematyka też bardzo w naszych klimatach.

    Niestety jedna rzecz techniczna nawaliła, pan z obługi musiał wejść na chwilę do pokoju. Ale mimo wszystko zapamiętamy to jako pierwszy pokój, z którego wyszliśmy bez podpowiedzi.

    Planujemy obowiązkowo wrócić ze znajomymi na cięższą wersję :D

  • Escape Room 007 Misja Toruń

    007 Misja Toruń
    Dom Kłódek
    Toruń

    Glaubwürdige Bewertung

    60minut dla Torunia

    07.07.2019 | Besuchsdatum: 07.07.2019

    Pokoj zapamietamy na dlugo. Poziom okreslany jako sredni, ale dla osob ktore maja z 2-3 pokoje za soba juz moze wydawac sie prostszy.
    Klimat pokoju swietny, bardzo nam sie podobaly smaczki torunskie, ktore przypominy, ze ratujemy wlasnie nasze miasto :D Pierwszy raz tez spotkalismy sie z "dodatkowa zagadka", ktora mozna ale nie trzeba bylo rozwiazac (sami na to nie wpadlismy, ale moze nastepnym razem) :) Bedziemy wspominac bardzo dobrze ten pokoj, obsluga super i planujemy niedlugo odwiedzic kolejne pokoje w tym miejscu :)

  • Escape Room Chata guślarki

    Chata guślarki
    Escape Time
    Gdańsk

    Glaubwürdige Bewertung

    Na pomoc Antoniemu!

    07.07.2019 | Besuchsdatum: 04.07.2019

    Zabraliśmy tam znajomych na ich pierwszą eskejpową przygodę i byli zachwyceni! Poziom zagadek idealny, fajne rozwiązania, na które wcześniej nie trafiliśmy i naprawdę bardzo klimatyczny pokój. Z całym sercem polecam, daję 10/10, bo ten pokój miał wszystko co potrzeba: swoją duszę, zagadki na idealnym poziomie i gwarantuje super zabawę -, nie tylko kłódkową ;)

  • Escape Room Straszny cyrk

    Straszny cyrk
    Otwórz umysł
    Toruń

    Glaubwürdige Bewertung

    Trochę stresik był... :D

    22.06.2019 | Besuchsdatum: 21.06.2019

    Klimat ekstra, idealnie zrobiony.
    Zagadki na idealnym poziomie trudności dla nas (nie za łatwe ani też nie za trudne), chociaż bez podpowiedzi sami na jedną rzecz byśmy nigdy nie wpadli, ale to też pewnie przez brak większego doświadczenia.
    Bawiliśmy sie ekstra i myślę, że każdy z nas długo będzie pamiętal ten pokój :D

Mehr Bewertungen anzeigen: 1 2