kasiakasia
  • Escape Room Zdrada w Breslau

    Zdrada w Breslau
    Exit19.pl
    Wrocław

    Super!!!

    22.04.2018 | Besuchsdatum: 18.04.2018

    Pokój, który już trochę obrósł legendą, że jeden z najlepszych, że trzeba odwiedzić.. i to jest racja!
    świetny klimat, pierwszy pokój, który jest tak rozbudowany, obsługa bardzo bardzo miła, dziewczyny zrobiły nam fajne wprowadzenie, miło się rozmawiało, no super :)
    Pokój jest bardzo wymagający, ze względu na ogromną ilość wszystkiego myślę, że warto iść w 4 osoby i więcej :)
    tam trzeba iść :)

  • Escape Room Pinokio

    Pinokio
    Fox O'clock
    Wrocław

    Zaskakujący :)

    22.04.2018 | Besuchsdatum: 21.04.2018

    Super pokój, zaskakujący rozwój sytuacji, tam trzeba się zbierać bo zagadek jest mnóstwo, chociaż na początku wydaje się, że jest inaczej. Chyba najlepiej iść w 4 osoby, jest trochę kłódek, ale więcej elektroniki. Nam jedna zagadka nie zadziałała, ale Pan z obsługi znalazł na to rozwiązanie i było ok. Obsługa bardzo miła i super kotki :) na 100% odwiedzę inne pokoje tej firmy :)

  • Escape Room Pokój babci

    Pokój babci
    Secret Room - Brain Code
    Wrocław

    Glaubwürdige Bewertung

    Sekrety babci :)

    12.04.2018 | Besuchsdatum: 12.04.2018

    Pokój jest super, zdecydowanie wart odwiedzenia, ale dla grup 4-5 osobowych, zagadki zupełnie nie są liniowe czym różni się od standardowych pokoi początkujących. Zdecydowanie za trudny dla 2 osób :P Obsługa zasługuje na medal :) Dziękujemy za podpowiedzi i cierpliwość :):)

  • Escape Room Space Quest

    Space Quest
    Space Quest
    Wrocław

    Kosmiczny klimat :)

    07.04.2018 | Besuchsdatum: 07.04.2018

    Całkiem fajny pokój :) Jest już lekko zużyty ale to nie przeszkadza w rozwiązywaniu zagadek :) Pokój jest w większości elektroniczny. Najlepiej iść w 3-4 osoby, ale we 2 też można dać radę :)

  • Escape Room Porwany Samolot

    Porwany Samolot
    Escape Bus
    Wrocław

    10 na 10!!!!

    29.03.2018 | Besuchsdatum: 29.03.2018

    Najlepszy pokój w jakim byłam! Ekstra pomysł! Świetna obsługa! Zasłużone 1 miejsce! Inny niż wszystkie, widać ogrom pracy włożonej w przygotowanie "pokoju"! Noo polecam obowiązkowo! :)

    Escape Bus

    Antwort Escape Bus

    Dziękujemy za odwiedziny i za odratowanie samolotu! ;) Życzymy wszystkiego dobrego i mamy nadzieję do zobaczenia w kolejnym "pokoju" ;) Pozdrawiamy!

  • Escape Room Alchemik czy szarlatan?

    Alchemik czy szarlatan?
    Escape8
    Wrocław

    Glaubwürdige Bewertung

    Super!

    22.03.2018 | Besuchsdatum: 21.03.2018

    Bardzo fajny pokój! Świetny klimat! Super Obsługa! Zagadki liniowe, ale zaskakują :) Dla 2 osób 60 minut to trochę mało czasu (najlepiej iść w 3 lub 4) ale można dać radę :) Polecam!!!

  • Escape Room Pokój Tommy'ego

    Pokój Tommy'ego
    Try To Leave
    Wrocław

    Fajny pomysł, gorsze wykonanie

    17.03.2018 | Besuchsdatum: 05.02.2018

    Sam pomysł bardzo fajny, niestety stan pokoju jest kiepski, zabawki są bardzo brudne, elementy biorące udział w grze są zepsute lub w takim stanie, że utrudniają rozwiązywanie zagadek, druga część pokoju zaskakująca ale historia w ogóle nie poprowadzona, po co to i dlaczego? pokój zrobiony na podobnych zasadach jak Gabinet Doktorka, jednak ogromnie odbiega od niego jakością. Jeśli chodzi o obsługę mogłaby być bardziej zaangażowana :)

  • Escape Room Gabinet Doktorka

    Gabinet Doktorka
    Try To Leave
    Wrocław

    Fajny pomysł

    17.03.2018 | Besuchsdatum: 09.01.2018

    Pokój bardzo zaskakujący, zrobiony na podobnej zasadzie jak Przyjęcie Urodzinowe Tommy'ego. Fajna historia, same zagadki łatwe ale wystrój pokoju "utrudnia" ich rozwiązanie :) Jedyna uwaga - Pan z obsługi mógłby być bardziej zaangażowany, ja wiem, że dziennie przychodzi ileś osób i ciężko zachować podekscytowanie jak za pierwszym razem, ale obsłudze w innych pokojach, w których byłam się to udaje ;)

  • Escape Room Wstęp wzbroniony

    Wstęp wzbroniony
    Time Of Mysteries
    Wrocław

    Klimat leśnej chatki :)

    17.03.2018 | Besuchsdatum: 18.01.2018

    Super klimat, super obsługa! Duże zaskoczenie na początku, trzeba współpracować, najlepiej iść w 4 :) na końcu jedna zagadka zawiodła ale to nie zmienia oceny ogólnej pokoju. Bardzo dopracowany pokój :)

  • Escape Room Utrata Pamięci

    Utrata Pamięci
    Time Of Mysteries
    Wrocław

    Fajny klimat, dobry na początek

    17.03.2018 | Besuchsdatum: 14.02.2018

    Byłam z chłopakiem, który był pierwszy raz i to był strzał w 10! Obsługa jest świetna! zagadki liniowe ale bardzo fajnie ułożone, fajny pomysł i zaskakujący wystrój. Najlepszy dla 2-3 osób :)

Mehr Bewertungen anzeigen: 1 2 3 ... 6 7 8 9