kasiakasia
  • Escape Room Kraina Czarów

    Kraina Czarów
    LetMeOut
    Lublin

    Alicja w Krainie Czarów :)

    26.08.2018 | Besuchsdatum: 25.08.2018

    Największym plusem pokoju, jest wspaniały wystrój i fantastyczny klimat, za co podwyższam ocenę :) Zagadki są liniowe i dość proste co sprawia, że pokój jest idealny na rozpoczęcie przygody w escape roomami! Jako pokój na pierwszy raz na 100% zachęci każdą grupę do odwiedzenia kolejnych pokoi ;) obsługa bez zarzutu ;)

  • Escape Room Peron 9 i 3/4

    Peron 9 i 3/4
    Trap Jungle
    Wrocław

    Jak w filmie :)

    21.08.2018 | Besuchsdatum: 18.08.2018

    Z ciężkim sercem pisze się takie opinie... Klimat pokoju jest super, obsługa jest bardzo, bardzo miła, sam pomysł na pokój bardzo fajny, ogromna ilość nawiązań do filmu :) niestety pokój jest niedopracowany, część przedmiotów jest w bardzo kiepskim stanie, jedna z zagadek nie działała, ale najbardziej uciążliwy był brak klimatyzacji, w zasadzie po 15 minutach w pokoju nie chciało się już dalej rozwiązywać zagadek :( obsługa w tej sytuacji zachowała się super, po przejściu pokoju dostaliśmy picie i zniżkę na pokój, ale w opinii niestety nie mogłam pominąć stanu pokoju.
    Mam nadzieję, że w przyszłości minusy zmienią się w plusy :) do zobaczenia w następnym pokoju :)

  • Escape Room Obłęd

    Obłęd
    Exit19.pl
    Wrocław

    Obłędna powierzchnia ;)

    09.08.2018 | Besuchsdatum: 09.08.2018

    Pokoj ma wspanialy klimat, jest bardzo rozbudowany, widac ogrom pracy tworców! Pokoj dla grup zgranych i raczej nie na pierwszy raz. Zagadki liniowe, choc było kilka zaskoczeń. Pokoj z wyższej półki ale może zostawić pewnien niedosyt dla grup doświadczonych :) obsługa super, bez zarzutu ;)

  • Escape Room Klub dżentelmenów

    Klub dżentelmenów
    Escape8
    Wrocław

    Fabuła z dreszczykiem

    03.08.2018 | Besuchsdatum: 03.08.2018

    Świetny pokój! Zdecydowanie za nisko w rankingu!
    Wprowadzenie jakiego nigdzie indziej nie widziałam!
    Dość dużo zagadek, zupełnie nieliniowe, trochę manualnych i trochę elektronicznych. Pokój zaskakujący i rozbudowany.
    Klimat jest jego największą zaletą! Najlepszy dla 3 osób, w dwójkę może na finiszu zabraknąć czasu. Nie jest to pokój na pierwszy raz.
    Pani z obsługi była bardzo miła, na początek krótka, sympatyczna rozmowa, po przejściu pokoju wytłumaczyła wszystko :) bez zarzutu, nie mam pojęcia skąd biorą się negatywne komentarze :)

  • Escape Room Cyrk dziwadeł

    Cyrk dziwadeł
    Escapers
    Warszawa

    Niezły cyrk :)

    28.07.2018 | Besuchsdatum: 28.07.2018

    Przy okazji pobytu w Warszawie nie mogłam odpuścić pokoju TOP 1! Klimat i wystrój są na najwyższym poziomie! Pokój zaskakujacy i rozbudowany, powoduje lekki dreszczyk, ale nie jest straszny. Zagadki sredniotrudne, dużo z nich na spostrzegawczość. Pokój dla grup, które mają już jakieś doświadczenie w ER. Obsługa bardzo miła! Muszę odwiedzić inne pokoje tej firmy ;)

  • Escape Room Dooby Doo

    Dooby Doo
    Fox O'clock
    Wrocław

    Obowiązkowy punkt na mapie ER!

    17.07.2018 | Besuchsdatum: 17.07.2018

    Pokój idealnie oddaje klimat kultowej kreskówki!
    Zagadki nie są trudne ale jest ich bardzo bardzo dużo. Pokój jest bardzo rozbudowany, jest połączeniem elektroniki, standardowych kłódek oraz kilku nowych i bardzo ciekawych rozwiązań.
    Obsługa jest super i bardzo zaskakuje podczas rozgrywki ;)
    Dla takich pokoi powinna być nota 10+ albo 11 :)

  • Escape Room Wioska Smerfów

    Wioska Smerfów
    HURRY UP
    Wrocław

    Glaubwürdige Bewertung

    Smerfnych przygód moc!!!

    07.07.2018 | Besuchsdatum: 07.07.2018

    Bardzo fajny pokój! Przenieśliśmy się do prawdziwej wioski smerfów, był Ważniak, Papa Smerf i Klarier i Gargamel :) :) zagadki łatwe ale bardzo pomysłowe. Spokojnie można iść w dwie osoby, mamy za sobą około 15 pokoi, udało się wyjść 15 minut przed czasem, bez podpowiedzi. Super klimat, pokój idealny dla małych i dużych dzieci :)

  • Escape Room Duch kopalni

    Duch kopalni
    Time Of Mysteries
    Wrocław

    Glaubwürdige Bewertung

    Prawdziwa kopalnia!

    03.07.2018 | Besuchsdatum: 30.06.2018

    Wystrój robi ogromne wrażenie! Zdecydowanie najlepszy pokój tej firmy :) Zagadki średniotrudne, pokój na pewno nie jest pokojem na pierwszy, ale grup bez doświadczenia będzie po prostu trudny, niemniej jest bardzo logiczny. Obsługa jest super, widać i słychać, że escape roomy to ich sposób na życie :)

  • Escape Room Noc żywych trupów

    Noc żywych trupów
    Trap Jungle
    Wrocław

    Zombieeee :)

    12.06.2018 | Besuchsdatum: 11.05.2018

    Pokój ma super klimat, łączy standardowe kłódki z elektroniką, zagadek jest bardo dużo, i trudne i łatwe, ale logiczne :) w 5 osób było trochę tłoczno, myślę że 4 osoby to optymalna liczba na ten pokój :) Obsługa jest super!! System podpowiedzi bardzo fajny ;) Do zobaczenia na Peronie! ;)

    Trap Jungle

    Antwort Trap Jungle

    Dziękujemy za odwiedziny i do zobaczenia niedługo! :)

  • Escape Room Tożsamość

    Tożsamość
    Exit19.pl
    Wrocław

    Ciemność widzę ciemność!

    31.05.2018 | Besuchsdatum: 31.05.2018

    Pokoj w klimacie wojennym, calkiem fajny ;) dla 2 osób poczatek okazał sie dość ciężki, zagadki łatwo-trudne pokój potrafi zaskoczyć. Zero kłódek sama elektronika. Najlepiej dla 3-4 osób. Warto pójść ;)

Mehr Bewertungen anzeigen: 1 2 3 ... 5 6 7 8 9